Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mtf zalesie']dostalam smutna wiadomosc ze kulka prawdopodobnie wpadla we wnyki bo juz 2 dzien jej nie ma -dwa pozostale pieski wrocily z lasu.duzo sniegu utrudnia poszukiwania .pani ala nie ma smochodu.

:placz: :placz: :placz:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tam myśliwi mają raj...
Zające, sarny, lisy, dziki...
We wsi trochę dalej, gdzie mieszkał mój wujek ukochany [''] byli na tyle bezczelni, że robiac nagonkę na zające szli przez zabudowania. A kiedy sąsiad wujka ich pogonił (ma psy i koty) w zemście kilka dni później zastrzelili jego sunię. Wiadomo, na wsiach psy wszędzie chodzą za właścicielami.
Ach, zapomniałabym. Również modne jest pozbywanie się nowonarodzonych szczeniąt bądź ogólnie nie chcianych psów własnie za pomocą myśliwych... :shake:

Posted

przytulisko w augustowie ma swój profil.
możesz dac znać ali. jej conajmniej jedna koleżanka używa netu, więc może mieć profil na nk, doda przytulisko dop swoich znajomych i puści w świat....

mi też bardzo nie po drodze z nk, ale zamierzam się przemóc :roll:

Posted

kulka nie wrocila niestety ,poprosze o ogloszenia tule -zobacz na watku norki jaki z niej pracus,narzeka tylko na brak kontaktu emeilowego w ogloszeniach.zgodzisz sie aby byl adres emailowy twoj i moj -wolalabym miec zaplecze z mlodszego pokolenia bo nie ma corki i nikt nie poprawi jak cos naknoce z wysylanie zdjec np.

Posted

moze jakas dobra dusza pomoze nam chociaz robic ogloszenia/procz tuli z radomia ktorej mam wyslac zdjecia/ bo we dwie dlugo tego watku nie pociagniemy chyba ze pani ali znowu suke w ciazy wrzuca to bedzie ozywienie

Posted

Też tak pomyślałam :/
Ja sama się postaram coś porobić ale dopiero jak mi się ustabilizuje zycie. No i jutro mam rozmowę w sprawie pracy ;) Znów trzymajcie kciuki...

Posted

1.ogloszenia-moze w pierwszym poscie pisac kiedy i ktory mial abysmy sie pogubily,tula tez mi obiecala ale musze jej gotowe teksty przeslac -kontakty to tel.do pani ali z adnotacja dlugo dzwonic,moja komorka i dwa emeile,moj i marzenki
2.marzenko jak nici z pracy to umnie bedzie ale malo umyslowa w ciagu 2 tyg.jak nic ci sie nie trafi
3,jesli nie masz czasu na wstawienie zdjec to napisz jakos sobie poradze ale musze wiedziec bo szkoda mi czasu bo dt nie mam na dlugo