nika28 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='mtf zalesie']dostalam smutna wiadomosc ze kulka prawdopodobnie wpadla we wnyki bo juz 2 dzien jej nie ma -dwa pozostale pieski wrocily z lasu.duzo sniegu utrudnia poszukiwania .pani ala nie ma smochodu. :placz: :placz: :placz: Quote
Marzenuś Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Tylko nie ona... Nie ta mała,wspaniała psina :-( I tak zbyt wiele przeszła. Nie zasłużyła na powolną śmierć we wnykach... Quote
sleepingbyday Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 w takim wysokim sniegu wnyki sie zakłada??? Quote
mtf zalesie Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 nie wiem ale widocznie to powszechna procedura i powod znikania psow skoro osoba tam mieszkajaca tak mowi Quote
Marzenuś Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Tam myśliwi mają raj... Zające, sarny, lisy, dziki... We wsi trochę dalej, gdzie mieszkał mój wujek ukochany [''] byli na tyle bezczelni, że robiac nagonkę na zające szli przez zabudowania. A kiedy sąsiad wujka ich pogonił (ma psy i koty) w zemście kilka dni później zastrzelili jego sunię. Wiadomo, na wsiach psy wszędzie chodzą za właścicielami. Ach, zapomniałabym. Również modne jest pozbywanie się nowonarodzonych szczeniąt bądź ogólnie nie chcianych psów własnie za pomocą myśliwych... :shake: Quote
mtf zalesie Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 niestety kulka nie wrocila.pani ala prosi ze moze te pieski oglosic na innych portalach ,czy na tej psiej kosci mozebys dala rade bo ktos jej powiedzial ze na dogomani duzo psow szuka domow Quote
Marzenuś Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Wrzucę i tam. Biedna kulka... :-( Quote
sleepingbyday Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 to prawde jej powiedzieli, na dogo mnóstwo psów szuka domów. warto wrzucac na nk, jeśli któraś z was ma profil i bywa na nk.. Quote
Marzenuś Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Założę im osobny profil, jak znajdę chwilkę. Póki co mój organizm jest tak wycieńczony, że ledwo funkcjonuję. :oops: Quote
mtf zalesie Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 a jak z praca marzenka,teraz najpilnieszy jest rudy ,pewnie skonczy sie platnym kojcu,potem pilna szarlotka ,marzenka moze podwiezc cie kiedys do babci to z psem moglabys wracac a nie tak sama Quote
mtf zalesie Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 jakbys robila ogloszenia to prosba o napisanie gdzie i ktoremu psu by sie nie dublowaly-tel,pani ali i moja komorka bo do niej trzeba dlugo dzwonic Quote
Marzenuś Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Z pracą póki co lipa, niestety nie udało się. Nie wiem, jak to teraz będzie... :-( Ale nie poddaje się, szukam dalej i nie mam na nic czasu. Póki co mam Naszą Klasę. Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
mtf zalesie Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 nie rozumiem czy watki tych 4 psow sa na naszej klasie czy dopiero trzeba zalozyc ,nie tesknie za moja klasa a dla psow moge sie zalogowac jak musze Quote
sleepingbyday Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 przytulisko w augustowie ma swój profil. możesz dac znać ali. jej conajmniej jedna koleżanka używa netu, więc może mieć profil na nk, doda przytulisko dop swoich znajomych i puści w świat.... mi też bardzo nie po drodze z nk, ale zamierzam się przemóc :roll: Quote
Marzenuś Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Tak tak, profil już jest. A co z Kulką? :( Quote
mtf zalesie Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 kulka nie wrocila niestety ,poprosze o ogloszenia tule -zobacz na watku norki jaki z niej pracus,narzeka tylko na brak kontaktu emeilowego w ogloszeniach.zgodzisz sie aby byl adres emailowy twoj i moj -wolalabym miec zaplecze z mlodszego pokolenia bo nie ma corki i nikt nie poprawi jak cos naknoce z wysylanie zdjec np. Quote
Marzenuś Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Oczywiście, nie ma żadnego problemu ;) marzenia1988@wp.pl Quote
mtf zalesie Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 jade po rudego psa ktorego zdjecia tunie ma bo ma osobny watek-jest duzy i mam nadzieje ze spokojny Quote
Marzenuś Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Więc będzie trzeba go i tu dodać ;) Jeśli zajrzy Pani tu jeszcze, to o ile to nie problem, będę ok 19 u Pani. Zresztą i tak zadzwonię ;) Quote
mtf zalesie Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 przeklejam link do watku rudego i asika http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-dt-dla-rudego-pieska-bez-niego-lancuch-drzewo-w-lesie-w-wa-126763/index13.html -moze ktos oprocz nas sie zaintersuje Quote
Marzenuś Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Zdjęcia wstawie jutro bądź w poniedziałek ;) I dodam go też tu na wątku. Quote
mtf zalesie Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 moze jakas dobra dusza pomoze nam chociaz robic ogloszenia/procz tuli z radomia ktorej mam wyslac zdjecia/ bo we dwie dlugo tego watku nie pociagniemy chyba ze pani ali znowu suke w ciazy wrzuca to bedzie ozywienie Quote
Marzenuś Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Też tak pomyślałam :/ Ja sama się postaram coś porobić ale dopiero jak mi się ustabilizuje zycie. No i jutro mam rozmowę w sprawie pracy ;) Znów trzymajcie kciuki... Quote
anetek100 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ja porobie także ogłoszenia ale nie wiem czy dziś dam rade....na razie tylko na kupiepsa zrobilam:(za jakis czas zrobie wiecej Quote
mtf zalesie Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 1.ogloszenia-moze w pierwszym poscie pisac kiedy i ktory mial abysmy sie pogubily,tula tez mi obiecala ale musze jej gotowe teksty przeslac -kontakty to tel.do pani ali z adnotacja dlugo dzwonic,moja komorka i dwa emeile,moj i marzenki 2.marzenko jak nici z pracy to umnie bedzie ale malo umyslowa w ciagu 2 tyg.jak nic ci sie nie trafi 3,jesli nie masz czasu na wstawienie zdjec to napisz jakos sobie poradze ale musze wiedziec bo szkoda mi czasu bo dt nie mam na dlugo Quote
Recommended Posts