Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia dostałam.
Psiaki piękne. Tylko nie wiem co dalej, bratowa nie może się skontaktować z rodziną.
No i z tego co wiem to wolą psa (już mają dość pilnowania suki z cieczką a sterylka to dla nich obce słowo i kupa kasy)

Posted

czy piszesz o zdjeciach z kozienic-ta biala wielka siedzi w malej klatce juz miesiac.nie umiem jej wkleic na kudlacze lub podhalany w potrzebie na dogo,na innych frach oglasza ja tula.nie mialam na mysli adopcji do twojej rodziny.

Posted

Wklejam tu bo nie wiem co i jak. Pani Marysiu nie otwiera mi sie link z PW. Jeśli ktoś wie gdzie szuka tych kudłaczy niech ją wklei:

[IMG]http://i47.tinypic.com/2n0ke43.jpg[/IMG]

Posted

do mnie na pw napisala dogo07 i jak kliknelam na przeslany adres to sie otwieral,tula ma ja wkeic na juzaki w potrzebie .ide szukac jak znajde to jeszcze raz wysle.marzenka chyba odwiedzisz babcie na swieta/wiesz pani ala tez tak mysli/,marenka ma jakies klopoty i nie zrobi zdjec......
na tym zdjeciu bialej suki powyzej widze kurcze las i kawal ogona ...czy u mnie cos nie tak

Posted

mtf zalesie napisał(a):
jesli ktos bedzie wczesniej rozmawial z pania ala prosba o powtorzenie mam lozko dziciece ktore moze byc przerobione na kojec dla szczeniakow bo szukala takiego

Wczoraj nie mogłam się do Ali dodzwonic , nie wiem czy ma uszkodzony telefon czy była na podwórku .

Posted

marlenka prosze cie zaloz watek o jakim tragicznym tytule glodujacy onek kolo warki-wojt nie chce w zaden sposob pomoc ,pani ala nie da rady jezdzic go karmic bo to inna wies,placze ze zamarznie w jakims opuszczonym gospodarstwie,w dzien biega po polach i lesie,wpadnie we wnyki ,ma sie dolozyc do odstrzelenia bo wojt nie dolozy nic dopoki mieszkancy tej wsi nie zglosza ,dt dla niego chce szukac przez internet.ja nie mam czasu pilnowac watku ,moge doplacic za odstrzelenie /bedzie 500 zl pewnie calosc/moze marzenus zna kogos z tej wsi kto by zglosil.nie mam dalej pomyslu
moge pojsc do kuriera polud.i poprosic moze temat tego wojta i zwierzat podejma

Posted

A co sam wątek pomoże , cholera jasna z tym wojtem by wzieła , on jest jakiś szurnięty . Co z tego że go Golański złapie jak i tak dokąd go zabierzemy , Dt płatnych nawet nie ma w tej chwili , chyba że Hotel ale kurcze za hotel 15 zł doba dla takiego psa minimum. Szlag by to ..... ja dzwonię do Ali od dwóch dni komórka wyłączona domowego nie odbiera ...

Posted

Tego nie wiem - mamy walnięty przegub w samochodzie i w dłuższe trasy się poprostu wolimy nie wybierać.
No i jestem przez to zależna od brata. A czy on pojedzie... Kto za nim trafi? Na chwilę obecną trudno mi cokolwiek powiedzieć.

Posted

Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy Wam przez cały Nowy Rok. Życzę Wam, aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań.
Wesołych Świąt.

Posted

Zaglądam i czytam ale pomysłów brak... Rodzina nic nie zrobi bo ja też tam za wariatkę uchodzę (psy, psy i psy jakby nie istniały inne zainteresowania). W każdym bądź razie jeśli będę w jakikolwiek sposób pomóc to pomogę.

Jeszcze życzenia od Gluta:

• 3 weeks later...