Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mtf zalesie napisał(a):
jak nikt sie nie zglosi to moge poszukac numeru konta ale w czwartek

Dzięki ale byłabym równiez wdzięczna gdyby padła na wątku jasna informacja kto jest skarbnikiem tego wątku lub kto potwierdza i rozlicza wpłaty. To kasa bazarkowa a nie moja prywatna więc muszę przestrzegać regulaminowych wymogów tego typu wpłat

Posted

taks napisał(a):
Dzięki ale byłabym równiez wdzięczna gdyby padła na wątku jasna informacja kto jest skarbnikiem tego wątku lub kto potwierdza i rozlicza wpłaty. To kasa bazarkowa a nie moja prywatna więc muszę przestrzegać regulaminowych wymogów tego typu wpłat

Moge potwierdzić wpłate i rozliczyć . Mam stały kontakt z Alą , a te pieniadze jej się przydadzą na leczenie tej małej suni ..

Posted

Marzenus, zmien tytul watku. Moge zasugerowac np: 60 psow p. Ali czyli szukamy pomocy.( nie jestem najlepszy w te klocki) Trzeba tez wyjasnic,ze teraz korzystajac z tego, ze przyszla pomoc z Krakvetu, trzeba towarzystwo poszczepic, posterylizowac i kastrowac. Napiszcie czy potrzebne sa budy, miski. O wolontariuszach do nauki chodzenia psow na smyczy, az boje sie wspomniec, ale trzeba tez to organizowac.
Marlenka, czy Ty bedzisz miala mozliwosc wklejania wydatkow, rachunkow i opisywania z czego poszly na to pieniadze? Zostaniesz ksiegowa na dogomanii?
Pekince trzeba zalozyc oddzielny watek.

Taks masz pelna skrzynke

Posted

kpina napisał(a):
Marzenus, zmien tytul watku. Moge zasugerowac np: 60 psow p. Ali czyli szukamy pomocy.( nie jestem najlepszy w te klocki) Trzeba tez wyjasnic,ze teraz korzystajac z tego, ze przyszla pomoc z Krakvetu, trzeba towarzystwo poszczepic, posterylizowac i kastrowac. Napiszcie czy potrzebne sa budy, miski. O wolontariuszach do nauki chodzenia psow na smyczy, az boje sie wspomniec, ale trzeba tez to organizowac.
Marlenka, czy Ty bedzisz miala mozliwosc wklejania wydatkow, rachunkow i opisywania z czego poszly na to pieniadze? Zostaniesz ksiegowa na dogomanii?
Pekince trzeba zalozyc oddzielny watek.

Taks masz pelna skrzynke

Tak Prosiłam Ale zeby za każdy zastrzyk , kastracje , leczenie brała kartkę z data ceną i opisem za co to bo myslę ze faktury nie sa potrzebne bo veci doliczją 7 proc. watu i wtedy będe pisała tutaj ile za co , a zainteresowanym na maila wysle skan . Może tak byc ?

Posted

Marlenka nie znam dokladnie zasad na Dogomanii, nie wiem czy trzeba skany wklejac( rachunki) czy wystarczy informacja. Oczuywiscie, ze faktury nie sa potrzebne, p. Ala nie jest fundacja wiec szkoda i tych 7 %

Posted

Zmienię nazwę, poprawie pierwszy post ale błagam, w weekend. Mój mózg od niedzieli nie pracuje, śpię po 3 godziny ponieważ z braku czasu w dzień na kroplówy jeździmy późnym wieczorem więc do 3 w nocy śmigamy na siku. Kurcze, już wolałam podskórne. A nie z książką jeździć do weta, co by nie sfiksować przez 2 godz kroplówki...
Dziś w pracy usłyszałam, że mogłabym robić za antyreklamę dopalaczy...

Rozumiem, że póki co zbiórka karmy u mnie w pracy nie jest potrzebna?

Posted

Piszę odnośnie pekinki.
Dostałyśmy info o małej.
Możemy ją przyjąć choćby dzisiaj.Zdiagnozują ją nasi weterynarze.Zrobimy komplet badań i zaczniemy leczyć skórę.
Mamy ogromne doświadczenie i dobrych wetów.I są na to pieniążki.
Tu dobry szampon niczego nie załatwi za chwilę będzie powtórka z historii pieska Księcia shih- tzu.
[SIZE="3"]Książę
Jedyne o co prosimy to o podrzucenie małej do Warszawy.
Dajcie jej szansę na fachową pomoc.

Posted

[quote name='Osa']Piszę odnośnie pekinki.
Dostałyśmy info o małej.
Możemy ją przyjąć choćby dzisiaj.Zdiagnozują ją nasi weterynarze.Zrobimy komplet badań i zaczniemy leczyć skórę.
Mamy ogromne doświadczenie i dobrych wetów.I są na to pieniążki.
Tu dobry szampon niczego nie załatwi za chwilę będzie powtórka z historii pieska Księcia shih- tzu.
[SIZE="3"]Książę
Jedyne o co prosimy to o podrzucenie małej do Warszawy.
Dajcie jej szansę na fachową pomoc.

Osa w 1 poscie jest telefon do Ali , ja z nia rozmawiałam na temat suni i usłyszałam ze ona odda sunie do domu a nie do nastepnego "przytuliska" . Nie mogę ja decydować o losach małej ... moze zadzwoń do Ali i porozmawiajcie

Posted

To ja się przypomnę o ten obiecany nr konta P. Ali
Skrzynkę mam w tej chwili odetkaną ( ale na jak długo starczy to nie wiem bo od pewnego czasu powszechne stało się rozsyłanie dziesiątków PW z zaproszeniami do wątków PwP - w efekcie w ciągu zaledwie godziny potrafi wpłynąc kilkanaście maili i skrzynka pada:shake:)

Posted

[quote name='marlenka']Osa w 1 poscie jest telefon do Ali , ja z nia rozmawiałam na temat suni i usłyszałam ze ona odda sunie do domu a nie do nastepnego "przytuliska" . Nie mogę ja decydować o losach małej ... moze zadzwoń do Ali i porozmawiajcie

No trudno.Skoro nie chce to nic na siłę.
Tylko nie zawsze dom docelowy jest w stanie ponieść koszty leczenia psa/na dzień dzisiejszy koszt leczenia Księcia to grubo ponad dwa tysiące zł./ to raz a dwa a u nas są domowe warunki.
A z praktyki wiem że choremu psu ciężej znaleźć dom tym bardziej że choroby dermatologicznie źle zdiagnozowane czy nieleczone dają ciężkie powikłania które czasem kończą się eutanazją psa.

Kontakt do Kasi Strzeleckiej- 603 651 833 Dzwonić do skutku bo nie zawsze może odebrać.

Posted

[quote name='Osa']No trudno.Skoro nie chce to nic na siłę.
Tylko nie zawsze dom docelowy jest w stanie ponieść koszty leczenia psa/na dzień dzisiejszy koszt leczenia Księcia to grubo ponad dwa tysiące zł./ to raz a dwa a u nas są domowe warunki.
A z praktyki wiem że choremu psu ciężej znaleźć dom tym bardziej że choroby dermatologicznie źle zdiagnozowane czy nieleczone dają ciężkie powikłania które czasem kończą się eutanazją psa.

Kontakt do Kasi Strzeleckiej- 603 651 833 Dzwonić do skutku bo nie zawsze może odebrać.

Osa a dzwoniłaś do p.Ali?

Dziewczyny próbujcie przekonać p.Ale w Kocim Świecie pekinka na pewno będzie miała super warunki.

Posted

[SIZE="3"] Właśnie rozmawiałam z Panią Alą -Pani Alutka to bardzo miła i ciepła osoba bardzo oddana zwierzakom-Super mi się z nią rozmawiało.
[SIZE="4"]Pekinka Koko idzie do nas.:multi:
PROSZĘ Pomóżcie W TRANSPORCIE!
Im szybciej trafi do weterynarza tym lepiej - my przyjmiemy ją w każdej chwili
PILNIE POSZUKIWANY TRANSPORT DO WARSZAWY!

Posted

Bardzo rozsadna decyzja p. Ali.
Czekam na wiadomosci od p. Ali o innych psiakach. Czy byly jakies steryliki, szczepienia( mam nadzieje, ze przelew doszedl)?
Martwi mnie, ze nie ma Marzenus. Czy ktos wie co sie z nia dzieje

Posted

[quote name='Osa'][SIZE="3"] Właśnie rozmawiałam z Panią Alą -Pani Alutka to bardzo miła i ciepła osoba bardzo oddana zwierzakom-Super mi się z nią rozmawiało.
[SIZE="4"]Pekinka Koko idzie do nas.:multi:
PROSZĘ Pomóżcie W TRANSPORCIE!
Im szybciej trafi do weterynarza tym lepiej - my przyjmiemy ją w każdej chwili
PILNIE POSZUKIWANY TRANSPORT DO WARSZAWY!

super wiadomość:multi: