Marzenuś Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Założę, założę tylko się ogarnąć muszę. Teraz szkoła a w weekend operacja. Mam za dużo na głowie :( Nie ogarniam już. Quote
kpina Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ogarniesz, mocno zaciskam kcikuki za operacje. Quote
Marzenuś Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Tak w ogóle to będzie wycinany tylko ten guz. Ale nie wiem, czy nie lepiej by było ciachnąć od razu całą listwę, co by mieć większą pewność że to dziadostwo już nas nie będzie dręczyć. Wszędzie mnie straszą, że po takich guzach to psy z reguły jeszcze rok żyją... A my z Niunią udowodnimy, że cuda się zdarzają. Raz już udowodniłyśmy. I teraz też musi się udać. Quote
Monday Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Pozytywne myślenie :) Właśnie czytam książkę wylicytowaną na bazarku - potęga podświadomości.... Wg teorii jej autora pozytywne myślenie potrafi "zdziałać cuda". Czyli wszystko o czym myślisz i przyjmiesz, że tak się stanie - urzeczywistni się. Tą teorią gość tłumaczy wszystkie uzdrowienia.... Może to prawda?? Nie zaszczkodzi mocno wierzyć, że wszystko będzie dobrze :) Quote
kpina Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Czy ktos sie wybiera w najblizszym czasie? Quote
Marzenuś Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Nie wiem czy już pisałam, a dogo mi muli. Ostatnio jak rozmawiałam z Alą, to mówiła że w następny weekend musi odmówić wszelkich wizyt, ponieważ jej mama jest chora i będzie miała gości. Zostają na weekend. Jakaś tam siostra mamy czy ktoś, w każdym bądź razie nie tak dawno mama Ali była w szpitalu. Tak więc Ala nie ogarnie tylu ludzi i psów jednocześnie. Quote
Marzenuś Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Słuchajcie, mam zgodę na zbiórkę karmy w przedszkolu. Ale musi to być pod patronatem jakiejś fundacji. Coś na styl "Fundacja X organizuje zbiórkę karmy na prywatne przytulisko [...]" Znacie jakąś fundację, która by się zlitowała nad nami chociaż jeden raz? Quote
kpina Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Marzenus, wyslalem Ci wiadomosc. Ktos sie zlituje, trzeba tylko bezposrednio sie zwrocic z propozycja Quote
Marzenuś Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Słuchajcie, samą zbiórką się zajmę. Ale niech ktoś za mnie zajmie się kontaktem z fundacjami. I bardzo Was serdecznie przepraszam ale chwilowo muszę się nieco wycofać z czynnej "działalności". Dziś wystąpiły pewne komplikacje, mianowicie moja mama ma podejrzenie guza. Umiejscowiony w głowie. Nie wiemy co to, czy to złośliwe. Nie wiemy nic. Czeka nas seria badań. Więc wybaczcie, ale do czasu wyników co i jak nie jestem w stanie myśleć o niczym innym. Tym bardziej, że nie jest dobrze. Zaglądać będę w miarę możliwości. Gdyby było coś pilnego podaję nr 505 415 608. W godz 8.30 - 16.30 telefonów nie odbieram bo w pracy nie mogę i jest problem z zasięgiem ale smsy jak najbardziej. Quote
tula Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Właśnie przed chwilą dzwoniła do mnie pani Ala, była niesamowicie szczęśliwa i wzruszona, prosiła żeby bardzo, ale to bardzo podziękować wszystkim którzy przyczynili sie do tego, że wygrała ten konkurs:loveu::loveu::multi::multi:. Sklep Krakvet juz sie z nią skontaktował.WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY GŁOSOWALI I DLA TYCH KTÓRZY ZACHĘCALI ZNAJOMYCH DO GŁOSOWANIA, JESTEŚCIE KOCHANI:loveu::loveu::loveu::loveu: Marzenko dużo zdrowia dla Twojej mamy, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, trzymaj sie kochana:calus: Quote
Monday Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Super:) Wiadomo już ile karmy p. Ala dostanie??? Przynajmniej o to martwić się nie będzie chwilowo. Quote
tula Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Monday napisał(a):Super:) Wiadomo już ile karmy p. Ala dostanie??? Przynajmniej o to martwić się nie będzie chwilowo. psiaki pani Ali otrzymają karmę za łączną kwotę 11140 zł:multi::multi: JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH KTÓRZY SIE DO TEGO PRZYCZYNILI:loveu: Quote
Monday Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ekstra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja zapraszam na bazarek dla Yogiego http://www.dogomania.pl/threads/193786-MEEEGAAA-wielki-i-tani-ANTYKWARIAT.-Aukcja-do-18.10-dla-YOGIEGO Quote
kpina Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 To ja doloze jeszcze jedna dobra nowine pierwsza kwota na sterylizacje, bedzie przelana w poniedzialek, przepraszam mocno za opoznienia, ale zycie jest zyciem i nie wszystko da sie przewidziec. Nikt nie zawinil, tylko zbieg okolicznosci. Jest mi koszmarnie wstyd za ta sytuacje, ale nie mialem wplywu na nia Przekazcie P. Ali, ze moze sie umawiac na sterylki. I serdeczne gratulacje i pozdrowienia. Mam tylko nadzieje, ze p. Ala nie zostanie sama, bo wygrala na K. Czy jakas pomoc przy sterylkach potrzebna? czy p. Ala da rade? Gdzie beda psy po? No i czy i kto moze zrobic fotki zwierzakom? Marzenus Ty sie trzymaj i mysl teraz o swoich problemach, p. Ala napewno wie, ze mozna na Ciebie liczyc, tak jak my wiemy i wszyscy zyczymy Ci spokoju ducha. Quote
Marzenuś Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Same wspaniałe wiadomości. I oby tak pozostało. Tylko lepiej. Jutro Niunia będzie operowana. Oczywiście denerwuje się, bo w końcu młoda to ona nie jest... A mama? We wtorek wizyta z wynikami rezonansu. Się okaże, jak dalej będzie nasze życie wyglądało. Quote
tula Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Marzenus bardzo mocno trzymam kciuki za Waszą całą rodzinkę. Kpina pani Ala jest Ci bardzo wdzieczna za pomoc i na pewno nie bedzie miała pretensji za opóźnienie, jesli chodzi o sterylki to najlepiej będzie się orientowała Marlenka. A teraz załaczam zdjęcia nowej suni która jest u p.Ali, pisałam Wam o niej wcześniej, na pewno wymaga leczenia: Quote
Monday Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 To taki niby pekińczykowaty piesek. Zgłoś go do kociego świata.... Niech umieszczą ją na swojej stronie...może coś pomogą? Quote
tula Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Monday napisał(a):To taki niby pekińczykowaty piesek. Zgłoś go do kociego świata.... Niech umieszczą ją na swojej stronie...może coś pomogą? A co to jest koci świat? Quote
Finetta Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='tula']A co to jest koci świat? Fundacja "Koci Świat" Kasi Strzeleckiej z okolic Nasielska wątek na Dogomanii http://www.dogomania.pl/threads/84066-Psiaki-i-kociaki-z-Fundacji-Azylu-Koci-%C5%9Awiat-SZUKAMY-DOMK%C3%93W trochę zapomniany . skontaktuj się z koci-świat 9nick z dogo http://www.dogomania.pl/members/4396-koci-%C5%9Bwiat strona http://www.kociswiat.org.pl/ Quote
taks Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Kto jest dogoskarbnikiem psów P. Ali? Finiszuję bazarkowo i za chwilę będę potrzebować nr konta do przelewu Mogę prosić na PW? Quote
anetek100 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Marzenuś napisał(a):Mama nie ma guza... :)świetnie:):):):) Quote
tula Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Marzenuś napisał(a):Mama nie ma guza... :) Bardzo się cieszę Marzenuś:):) Quote
Recommended Posts