anetek100 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 hehe zarejestrowałam także mamę i chłopaka i wysłałam maile by inni glosowali:):):):) Quote
marlenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 anetek100 napisał(a):hehe zarejestrowałam także mamę i chłopaka i wysłałam maile by inni glosowali:):):):) widzisz fajny pomysł :) Quote
Aleksandra59 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Witam się :smile: Dawno mnie na dogo nie było a na tym wątku to po raz pierwszy jestem - bo na miau działam. Miau oczywiście zwarte i na p. Alę na Karkvecie głosuje. W ubiegłym miesiącu udało się zwartymi siłami wygrać - to i w tym miesiącu, też się MUSI udać :loveu: Ja oczywiście już zagłosowałam :smile: Ale piszę w innej sprawie - mam działkę niedaleko Warki i wybieram się tam w ten lub przyszły weckend. Mogłabym zrobić jakieś zakupy z zawieść - proszę tylko o info, co najbardziej teraz jest potrzebne. Moje możliwości finansowe niezbyt duże - koty będące pod moją opieką troszki chorują - ale mogę wesprzeć p. Alę. Bardzo proszę o instrukcje oraz o info jak dojechać do p. Ali. Quote
mtf zalesie Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 najlepiej opisze ci pani ala/tel.jest w 1-szym poscie- dzwonic pozno /lub marzenus lub marlena jesli znajda czas .co kupic tez jej najlepiej zapytac.gdybys nie mogla sie dodzwonic to napisz pw - dam ci tel.pani aliny ktora do augustowa czesto dzwoni Quote
kpina Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Potrzebny mi ktos, kto przekaze pieniadze na sterylke, lub nr konta p. Ali. Quote
Aleksandra59 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 mtf zalesie napisał(a):najlepiej opisze ci pani ala/tel.jest w 1-szym poscie- dzwonic pozno /lub marzenus lub marlena jesli znajda czas .co kupic tez jej najlepiej zapytac.gdybys nie mogla sie dodzwonic to napisz pw - dam ci tel.pani aliny ktora do augustowa czesto dzwoni Dzięki za info - będę dzwoniła do p. Ali. Jak się nie dodzwonię - dam znać. Quote
Aleksandra59 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Rozmawiałam z p. Alą. Już prawie wszystko wiem .... Wizyta będzie w tę lub przyszłą sobotę - jakby ktoś z W-wy chciał się podłączyć ze wsparciem to zapraszam .... Quote
Marzenuś Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 W przyszłą sobotę to i ja powinnam być u Ali z aparatem ;) Quote
tula Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Wielkie dzięki Aleksandra za dołączenie do wątku i pomoc dla psiaków p.Ali:loveu::loveu: a gdybyście się dziewczyny u Ali spotkały to pewnie i zdjęć by sie udało więcej zrobić:) Na razie na krakvecie mamy przewagę, kto może niech zachęca do głosowania. Quote
Marzenuś Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 No na pewno miało by to swoje plusy. Tyle że ja bankowo będę w następny weekend. I nie wiem o której, ale to głównie zależy od Ali. No i uwaga, postanowiłam być twarda, w przyszłym tygodniu zapytam moją szefową, czy w naszym przedszkolu można by zrobić zbiórkę dla Ali. Jakaś karma, obroże itp... Najwyżej mnie zwolni :) P.S. Jutro jadę z Dorą na rentgen płuc, jeśli nie ma przerzutów to operujemy... (guz gruczołu mlekowego gratis, po ropomaciczu i ostrej niewydolności nerek)... Trzymajcie kciuki :) Quote
lilith27 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 tula napisał(a): Na razie na krakvecie mamy przewagę, kto może niech zachęca do głosowania. 3 głosy oddałam w swoim imieniu i jeszcze dwóch innych osób Quote
tula Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 lilith27 napisał(a):3 głosy oddałam w swoim imieniu i jeszcze dwóch innych osób dzięki Lilith:):) jeśli możesz to prześlij do znajomych:) Quote
kpina Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dziewczyny, kto moze sie dowiedziec, uzgodnic z p. Ala, jaka pomoc i kiedy bedzie potrzebna przy sterylkach? Czy p. Ala ma miejsce na przetrzymanie psow po zabiegach? Czy ma tez je weterynarz? Czy potrzebne beda klatki dla psiakow po zabiegach? Quote
Marysi Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 zmuszona ;) wpisem w innym wątku melduję, że po rejestracji ja również oddałam swój głos na P.Alę, chociaż tyle mogę zrobić Quote
tula Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Madlaine wielkie dzięki za głosowanie:) no i zmuszaj znajomych:) W niedzielę będę u pani Ali na chwileczkę bo jadę do Torunia i przy okazji zabieram do nowego domu Amelkę:) gdyby ktoś z radomskich dogomaniaków chciał coś przekazać dla psiaków p.Ali to oczywiście chętnie zabiorę:):) Pani Ala ma nowego psiaka:( malutką sunię w typie pekińczyka, podobno na sierści ma jedną wielką skorupę, chyba jakieś uczulenie, jednym słowem bida z nędzą. Quote
Marzenuś Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Jedno mniej to następne..... Jak nie urok to s.... Moi kochani, bardzo mocno Was przepraszam ale niestety ja odpadam chwilowo. Nie dam rady w przyszły weekend jechać do Ali, ponieważ moja Dora będzie operowana. Dzisiejszy rentgen nie wykazał przerzutów do płuc tak więc w weekend umawiamy się na operację wycięcia guza. W weekend, ponieważ w tyg nie damy rady czasowo. No i chwilowo będę musiała się zająć moim Skarbem, żeby nie obarczać tym mojej mamy, tym bardziej że Lalka jest bardzo zżyta ze mną i TZ. Przepraszam, obiecane fotki ale w późniejszym czasie. Quote
tula Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Marzenko najważniejsze żeby Twoja sunia wyzdrowiała, trzymajcie sie obie i napisz koniecznie po operacji:calus: Quote
taks Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 W poniedziałek wyślę do P.Ali paczkę z obrożami. Jesli liczba podana w tytule wątku jest aktualna to kazdy piesek dostanie nową obróżkę. Obroże trzeba będzie dopasować dla konkretnego pieska ( wytopić dziurkę do zapięcia sprzączki) ale Marzenuś obiecała że się tym zajmie:lol: Quote
Marzenuś Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Rozmawiałam z Alą, jest ogromnie wdzięczna za obróżki :) Quote
Monday Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Byłoby dobrze :) Nauczyłyby się chodzić w obroży... Quote
kpina Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Marzenus, zalozcie na poczatek wysterylizowanym i wykastrowanym psiakom. Taks, ogromnie dziekuje Quote
Recommended Posts