Marzenuś Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Bardzo dziękujemy za głosy. A co do KrakVetu - o ile się nie mylę cała ta durna dyskusja została wyczyszczona. Chyba, że to tylko mój komp świruje i pokazuje mi 2 strony :) Quote
farmerka63 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Marzenuś - nie mylisz się - tamtejszy moderator zadziałał skutecznie ;) Quote
itaka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Na krakvecie powinni zrobić porządek, że np. mogą głosować osoby które są co najmniej miesiąc zarejstrowane i mają ileś postów na swoim koncie. Bo to co tam się dzieje to jakaś masakra. Ja też oddałam głos na panią Alę :razz: Quote
Marzenuś Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 To jest istny wyścig szczurów. Zabawa: Kto będzie lepszy. A tu przecież tylko o dobro zwierzaków chodzi... Quote
tula Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 dziewczyny bardzo Wam dziękujemy za oddawanie głosów na p.Alę, zachęcajcie jeśli możecie też swoich znajomych:) Quote
Akrum Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 i ja oddałam swój głos na Przytulisko p. Ali mam nadzieję, że zdobędzie największą ilość głosów :) Quote
marlenka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 No tak dyskusję wyczyscili , ale sprawdzić czy z jednego IT nie głosuje kilkadziesiąt osób to już nie .... dziewczyny piszcie do moda niech to sprawdzi niemozliwe zeby co 2 minuty sie rejestrował ktos nowy i głosował na Brzeg .... w ciągu godziny nabili mnóstwo głosów .... Quote
Finetta Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Marlenka nie biadolcie tylko szukajcie głosów( poza dogo przede wszystkim). Quote
Akrum Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 powysyłałam link do znajomych nie z dogo, mam nadzieję, że zagłosują. a swoją drogą, wiem że każda z obecnych tu ciotek ma mase deklaracji na głowie, ale może jednak pomożecie, choć na wątek przyjdźcie... psiak z meliny, przywiązywany do wanny, pewnie bity i głodzony, wypuszczany tylko po to,by poszukał sobie sam na śmietniku jedzenia... chcemy go uratować, wykraść i w hoteliku umieścić, pokazać że świat może być lepszy... http://www.dogomania.pl/threads/192405-Przywi%C4%85zany-do-wanny-kr%C3%B3tkim-%C5%82a%C5%84cuchem...-TRAGEDIA! spójrzcie w te jego smutne oczy... pomóżcie, każde 5,10 zł deklaracji jest na wage złota i życia. Quote
tula Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ja wczoraj siedziałam do 2 w nocy i wysyłałam PW na dogo, dzisiaj przesłałam prośbę do znajomych spoza dogo mailem, potem dalej bedę wysyłała PW bo może jeszcze ktoś nie słyszał o głosowaniu. A psiak o którym pisze Akrum bardzo potrzebuje pomocy, jego życie to koszmar:-( Quote
marlenka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 tula napisał(a):Ja wczoraj siedziałam do 2 w nocy i wysyłałam PW na dogo, dzisiaj przesłałam prośbę do znajomych spoza dogo mailem, potem dalej bedę wysyłała PW bo może jeszcze ktoś nie słyszał o głosowaniu. A psiak o którym pisze Akrum bardzo potrzebuje pomocy, jego życie to koszmar:-( Ja dziś powysyłałam tez na gg do ludzi spoza dogo prośbę i mailem rozesłane . już nic wiecej nie przychodzi mi do głowy .... teraz czekamy na głosy . Quote
tula Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 A ja wpadłam na pomysł z jeszcze jednym portalem, ale na wszelki wypadek nie będę pisać nazwy, już zabrałam się za wysyłanie:) Quote
marlenka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 tula napisał(a):A ja wpadłam na pomysł z jeszcze jednym portalem, ale na wszelki wypadek nie będę pisać nazwy, już zabrałam się za wysyłanie:) Chyba wiem o co chodzi też się zabieram :)) Quote
Marzenuś Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 No ja też porozsyłałam tu i ówdzie, ale zastanawia mnie jedno: nasz jeden głos a u nich kilka. To jest dziwne i lekka przesada. Mod powinien to sprawdzić, choćby ze względu na klonujące się nicki.... Quote
tula Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 wielkie dzięki beka i majqa:) jeśli możecie to przesyłajcie PW do znajomych:) Quote
anetek100 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 dostałam z allegro zapytanie o Bubę:):):):)osba zapytała, czy sunia jest w warszawie bo kierunkowy jakby sie nie zgadza, napsiałam, że w okolicach warki i zobaczymy czy zadzwoni:) Quote
Marzenuś Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Oooo, no to trzymam kciuki, żeby się udało... Quote
marlenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Marzenuś napisał(a):Oooo, no to trzymam kciuki, żeby się udało... Ja też trzymam kciuki .... tylko Buba to takie Adhd w mieszkaniu moze się nie odnaleźć ... A co do ankiety ciągle przegrywamy . Tula ja dalej dzis działam z wysyłaniem wiadomości tak jak wczoraj , niestety ide na urlop i musimy poprosic kilka osób zeby pomogły rozsyłac prośbę o głosy . Quote
anetek100 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 a ja dopiero dzisiaj ale zagłosowałam na Kraku ;) Quote
marlenka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 anetek100 napisał(a):a ja dopiero dzisiaj ale zagłosowałam na Kraku ;) Anettek co tak późno ?:) pomóz nam " wywierać presje " na ludzi żeby głosowali :) Quote
Recommended Posts