Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na krakvecie powinni zrobić porządek, że np. mogą głosować osoby które są co najmniej miesiąc zarejstrowane i mają ileś postów na swoim koncie. Bo to co tam się dzieje to jakaś masakra.
Ja też oddałam głos na panią Alę :razz:

Posted

No tak dyskusję wyczyscili , ale sprawdzić czy z jednego IT nie głosuje kilkadziesiąt osób to już nie .... dziewczyny piszcie do moda niech to sprawdzi niemozliwe zeby co 2 minuty sie rejestrował ktos nowy i głosował na Brzeg .... w ciągu godziny nabili mnóstwo głosów ....

Posted

powysyłałam link do znajomych nie z dogo, mam nadzieję, że zagłosują.

a swoją drogą, wiem że każda z obecnych tu ciotek ma mase deklaracji na głowie, ale może jednak pomożecie, choć na wątek przyjdźcie...
psiak z meliny, przywiązywany do wanny, pewnie bity i głodzony, wypuszczany tylko po to,by poszukał sobie sam na śmietniku jedzenia...
chcemy go uratować, wykraść i w hoteliku umieścić, pokazać że świat może być lepszy...
http://www.dogomania.pl/threads/192405-Przywi%C4%85zany-do-wanny-kr%C3%B3tkim-%C5%82a%C5%84cuchem...-TRAGEDIA!
spójrzcie w te jego smutne oczy... pomóżcie, każde 5,10 zł deklaracji jest na wage złota i życia.

Posted

Ja wczoraj siedziałam do 2 w nocy i wysyłałam PW na dogo, dzisiaj przesłałam prośbę do znajomych spoza dogo mailem, potem dalej bedę wysyłała PW bo może jeszcze ktoś nie słyszał o głosowaniu.
A psiak o którym pisze Akrum bardzo potrzebuje pomocy, jego życie to koszmar:-(

Posted

tula napisał(a):
Ja wczoraj siedziałam do 2 w nocy i wysyłałam PW na dogo, dzisiaj przesłałam prośbę do znajomych spoza dogo mailem, potem dalej bedę wysyłała PW bo może jeszcze ktoś nie słyszał o głosowaniu.
A psiak o którym pisze Akrum bardzo potrzebuje pomocy, jego życie to koszmar:-(

Ja dziś powysyłałam tez na gg do ludzi spoza dogo prośbę i mailem rozesłane . już nic wiecej nie przychodzi mi do głowy .... teraz czekamy na głosy .

Posted

tula napisał(a):
A ja wpadłam na pomysł z jeszcze jednym portalem, ale na wszelki wypadek nie będę pisać nazwy, już zabrałam się za wysyłanie:)

Chyba wiem o co chodzi też się zabieram :))

Posted

No ja też porozsyłałam tu i ówdzie, ale zastanawia mnie jedno: nasz jeden głos a u nich kilka.
To jest dziwne i lekka przesada. Mod powinien to sprawdzić, choćby ze względu na klonujące się nicki....

Posted

Marzenuś napisał(a):
Oooo, no to trzymam kciuki, żeby się udało...

Ja też trzymam kciuki .... tylko Buba to takie Adhd w mieszkaniu moze się nie odnaleźć ...

A co do ankiety ciągle przegrywamy . Tula ja dalej dzis działam z wysyłaniem wiadomości tak jak wczoraj , niestety ide na urlop i musimy poprosic kilka osób zeby pomogły rozsyłac prośbę o głosy .