Marzenuś Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Czasem i motywacja się przydaje... Tak więc dziękuję za życzenia dobrej zabawy, za motywację i za wszystko. No idę, idę. Tylko dlaczego jak przychodzi weekend to mimo że padam na pyszczydło spac mi się nie chce? Świadomość, że nie trzeba rano wstać jest wprost boska. :) P.S. Nie wiem czy p. Ala ma numer konta weta... Quote
kpina Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Zapytaj, dowiedz sie tez jesli mozesz ile kosztuje sterylizacja a ile kastracja. Przydalyby sie tez namiary na weta. I sio do lozka, a kysz. kobieta niewyspana nawet bardzo mloda i piekna, to porazka Quote
Marzenuś Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Ha ha ha no to ja na co dzień reprezentuję szereg porażek :D Nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam wyspana... Dobra. Idę spać. No cały czas idę. Idę, idę, idę.... Kiedyś dojdę. Jutro jak się obudzę i ogarnę rzeczywistość zadzwonię do Ali. Może mi się uda i odbierze. Będę próbować do upadłego choćbym miała wyjść z wesela dzwonić. No wiecie, żeby odpokutować niewyspanie :D Matko, po tak zrytym dniu móc się uśmiechnąć to cud. Dobranoc. Quote
Marzenuś Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Że niby jaką? Tak tak, nadal nie śpię :) Quote
Marzenuś Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Tak jest! A w ogóle to nikt nic mówi, czy obecny wygląd pierwszych postów jest ok... Dobra, dobra. Nie marudzę. Idę spać. Idę, cały czas idę :D Quote
kpina Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Pochwale na dobranoc. Rzeczywiscie, wyglada to zdecydowanie lepiej i jest czytelnie. Quote
Marzenuś Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 No idę cały czas, tylko zostawiam jeszcze link do petycji w dobrej sprawie... http://www.petycje.pl/4278 Quote
kpina Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Kobiety...zawsze musza miec ostatnie slowo Quote
tula Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 O świetnie Marzenko że zgodziłaś sie poprowadzić również drugi wątek:), chociaż chyba nie miałaś wyjścia, wszyscy liczyli właśnie na Ciebie:) Co do aktualnych psiaków to Mila już jest w nowym domu z czego bardzo się cieszę, Amelka ma faktycznie jechać na dniach i mocno za to trzymam kciuki. Reszta niestety nadal czeka...a raczej p.Ala czeka aż znajdą się dobre domy bo psiakom u niej z pewnością bardzo dobrze, one na szczęście nie zdają sobie sprawy z jakimi problemami musi się borykać ich ukochana pani. Ja również życzę Ci udanej zabawy, a jak nie dasz rady się jutro do jakiejś sensownej godziny dodzwonić do P.Ali to pisz a ja przejmę słuchawkę i będę do niej dryndać. Quote
Marzenuś Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Bo kobiety lubią mieć ostatnie zdanie :) Tula, możesz śmiało dzwonić. Ja niedawno zwlekłam się z łóżka i od razu dzwoniłam. No ale Ala nie odbiera. Do niej chyba najłatwiej wieczorem się dodzwonić... W każdym razie próbuj bo ja mam co raz mniej czasu się do ludzkiego wyglądu doprowadzić. Quote
tula Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 ok będę próbować a Ty idź i rób sie na bóstwo, na pewno będziesz świetnie wyglądać:) Quote
Marzenuś Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Mam taką nadzieję. Tylko.... paznokieć mi wrasta :( Jesoo co za ból. Tula, zapytaj Alę czy Dzidzia czy Lala (już się pogubiłam) także jest do adopcji. Bo chyba reszta szczeniaków już ma domki? Tylko jeszcze mamusia Kaja została. I które są już ciachnięte. A teraz uciekam. Buźka. Quote
kpina Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Tula, prosze wypytaj o te szczgoly o ktore prosilam, acha i jesli nie ma konta to gdzie , komu i jak? Quote
tula Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Udało:) rozmawiałam z p. Alą, poprosiłam żeby zastanowiła się i okresliła, które sunie i psiaki najszybciej nalezy wysterylizować. Prosiłam też zeby porozmawiała z wetem na temat jakis sensownych cen za sterylizacje i kastracje, mam nadzieję że szybko sie wszystkiego dowiemy. Jeśli chodzi o suczkę do aktualnej sterylizacji, to jest to Myszka, dziewczyny czy gdzieś jest może jakaś jej fotka bo jakoś nie kojarzę? Pani Ala chyba wetowi płaci z sterylki i leczenie gotówką więc nie zna jego nr konta, ale powiedziała ze wolałaby żeby z góry nie dostawał pieniędzy tylko za konkretnie wykonaną pracę, Kpina jeśli byś chciał to ja prześlę Ci nr do p.Ali a Ty konkretnie porozmawiasz z nią na temat swojej propozycji, co o tym myślisz? Może to ją także zdopinguje:) Quote
kpina Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Przesylaj mi jakis numer konta gdzie moge przelac pieniadze. Ja jutro wyjezdzam i caly dzien spedze na lotniskach, na wyjezdzie bede bardzo zajety wiec wole nie obiecywac, ze gdzies zadzwonie( inna strefa czasowa) Quote
tula Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 A kiedy wracasz, bo ja naprawdę nie wiem na jakie konto w tej chwili można zrobić przelew. Quote
kpina Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Oki, ja zamroze kase u znajomej kiedy bedzie konto, ona przesle. Wracam...ech moje wakacje ze zwierzyncem nad Baltykiem diabli wzieli. Nie wiem kiedy wracam za tydzien, dwa. Bede jednak w kontakcie. W miedzyczasie okazalo sie, ze moja znajoma zna dogo. Oj, dzieje sie. Nadal bede utrzymywal kontakt i dopilnuje z Wasza pomoca, jesli macie ochote, aby cos sie ruszylo. Niestety, moja praca nie pozwala na stacjonowanie w jednym miejscu. Quote
Marzenuś Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Hmmm. Ja nie kojarzę żadnego psiaka o imieniu Myszka. Nie mam pojęcia, która to. Nie znam wszystkich psiaków, tylko te którym robię fotki. Quote
marlenka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ciotki jest ankieta na krakvecie. Ja oddałam juz swój głos DO BOJU!!!!!! Quote
Marzenuś Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Zagłosowałam. Ale matko, jakie tam się cyrki dzieją... P.S. Sto lat Marlenka :* Quote
tula Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Głosujemy, głosujemy i innych zachęcamy:) Quote
farmerka63 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Pędzę i ja ! P.S. A na forum krakvet rzeczywiście nieciekawie - pomyje .... Szkoda wieczoru na lekturę :oops: Quote
Recommended Posts