Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czasem i motywacja się przydaje... Tak więc dziękuję za życzenia dobrej zabawy, za motywację i za wszystko.

No idę, idę. Tylko dlaczego jak przychodzi weekend to mimo że padam na pyszczydło spac mi się nie chce?
Świadomość, że nie trzeba rano wstać jest wprost boska. :)

P.S. Nie wiem czy p. Ala ma numer konta weta...

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapytaj, dowiedz sie tez jesli mozesz ile kosztuje sterylizacja a ile kastracja. Przydalyby sie tez namiary na weta.
I sio do lozka, a kysz. kobieta niewyspana nawet bardzo mloda i piekna, to porazka

Posted

Ha ha ha no to ja na co dzień reprezentuję szereg porażek :D
Nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam wyspana...

Dobra. Idę spać. No cały czas idę. Idę, idę, idę.... Kiedyś dojdę.
Jutro jak się obudzę i ogarnę rzeczywistość zadzwonię do Ali. Może mi się uda i odbierze. Będę próbować do upadłego choćbym miała wyjść z wesela dzwonić.
No wiecie, żeby odpokutować niewyspanie :D

Matko, po tak zrytym dniu móc się uśmiechnąć to cud.
Dobranoc.

Posted

O świetnie Marzenko że zgodziłaś sie poprowadzić również drugi wątek:), chociaż chyba nie miałaś wyjścia, wszyscy liczyli właśnie na Ciebie:) Co do aktualnych psiaków to Mila już jest w nowym domu z czego bardzo się cieszę, Amelka ma faktycznie jechać na dniach i mocno za to trzymam kciuki. Reszta niestety nadal czeka...a raczej p.Ala czeka aż znajdą się dobre domy bo psiakom u niej z pewnością bardzo dobrze, one na szczęście nie zdają sobie sprawy z jakimi problemami musi się borykać ich ukochana pani.
Ja również życzę Ci udanej zabawy, a jak nie dasz rady się jutro do jakiejś sensownej godziny dodzwonić do P.Ali to pisz a ja przejmę słuchawkę i będę do niej dryndać.

Posted

Bo kobiety lubią mieć ostatnie zdanie :)

Tula, możesz śmiało dzwonić. Ja niedawno zwlekłam się z łóżka i od razu dzwoniłam. No ale Ala nie odbiera.
Do niej chyba najłatwiej wieczorem się dodzwonić... W każdym razie próbuj bo ja mam co raz mniej czasu się do ludzkiego wyglądu doprowadzić.

Posted

Mam taką nadzieję. Tylko.... paznokieć mi wrasta :( Jesoo co za ból.

Tula, zapytaj Alę czy Dzidzia czy Lala (już się pogubiłam) także jest do adopcji. Bo chyba reszta szczeniaków już ma domki?
Tylko jeszcze mamusia Kaja została. I które są już ciachnięte.

A teraz uciekam. Buźka.

Posted

Udało:) rozmawiałam z p. Alą, poprosiłam żeby zastanowiła się i okresliła, które sunie i psiaki najszybciej nalezy wysterylizować. Prosiłam też zeby porozmawiała z wetem na temat jakis sensownych cen za sterylizacje i kastracje, mam nadzieję że szybko sie wszystkiego dowiemy. Jeśli chodzi o suczkę do aktualnej sterylizacji, to jest to Myszka, dziewczyny czy gdzieś jest może jakaś jej fotka bo jakoś nie kojarzę? Pani Ala chyba wetowi płaci z sterylki i leczenie gotówką więc nie zna jego nr konta, ale powiedziała ze wolałaby żeby z góry nie dostawał pieniędzy tylko za konkretnie wykonaną pracę, Kpina jeśli byś chciał to ja prześlę Ci nr do p.Ali a Ty konkretnie porozmawiasz z nią na temat swojej propozycji, co o tym myślisz? Może to ją także zdopinguje:)

Posted

Przesylaj mi jakis numer konta gdzie moge przelac pieniadze. Ja jutro wyjezdzam i caly dzien spedze na lotniskach, na wyjezdzie bede bardzo zajety wiec wole nie obiecywac, ze gdzies zadzwonie( inna strefa czasowa)

Posted

Oki, ja zamroze kase u znajomej kiedy bedzie konto, ona przesle. Wracam...ech moje wakacje ze zwierzyncem nad Baltykiem diabli wzieli. Nie wiem kiedy wracam za tydzien, dwa. Bede jednak w kontakcie. W miedzyczasie okazalo sie, ze moja znajoma zna dogo. Oj, dzieje sie. Nadal bede utrzymywal kontakt i dopilnuje z Wasza pomoca, jesli macie ochote, aby cos sie ruszylo. Niestety, moja praca nie pozwala na stacjonowanie w jednym miejscu.