tula Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 W takim razie nie wiem czy jest sens ogłaszania psów p.Ali na cafeanimal bo nawet jak wydrukują je w Metrze to przeważnie zgłaszają sie domy z dość odległych miejsc, a takie z tego co napisałaś MTF raczej odpadają. Bobika bedę cały czas ogłaszać na innych portalach tak samo jak pozostałe psiaki. Monday jeszcze raz dziękuje Ci bardzo że tak sie angażowałaś w organizowanie transportu dla Bobika. Marlenka bardzo mi przykro że psiak dla którego potrzebowałas transportu stracił tą okazję i mam nadzieję że szybko uda sie zorganizować nowy. Marlenka a ja chciałam jeszcze zapytać co słychać u Tuptusia bo na tym nowym dogo nie mogę znaleźć jego wątku. Quote
ewelinabuck Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 byl jeszcze strszy chlopak tam w domu docelowym bobika a tak malenkiego dziecka nie widzialam . Quote
mtf zalesie Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 dziekujemy za wizyte ale pani ala bala sie psa zostawiac przy tak malych trojgu dzieciach tym bardziej ze panstwo raczej nie pali sie do zwrotu kosztow nawet drogi powrotnej Quote
mmd Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ciotki radomskie, potrzebna wizyta w Radomiu.... http://www.dogomania.pl/threads/147660-Kundelkowa-skarbonka-POMA-A-Nowe-zasady?p=14256395&viewfull=1#post14256395 Quote
marlenka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='tula']W takim razie nie wiem czy jest sens ogłaszania psów p.Ali na cafeanimal bo nawet jak wydrukują je w Metrze to przeważnie zgłaszają sie domy z dość odległych miejsc, a takie z tego co napisałaś MTF raczej odpadają. Bobika bedę cały czas ogłaszać na innych portalach tak samo jak pozostałe psiaki. Monday jeszcze raz dziękuje Ci bardzo że tak sie angażowałaś w organizowanie transportu dla Bobika. Marlenka bardzo mi przykro że psiak dla którego potrzebowałas transportu stracił tą okazję i mam nadzieję że szybko uda sie zorganizować nowy. Marlenka a ja chciałam jeszcze zapytać co słychać u Tuptusia bo na tym nowym dogo nie mogę znaleźć jego wątku.[/QUOTE] Tula ale Baster pojechał tym transportem :) Baster już jest w nowym domku . Quote
mtf zalesie Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 marlena kahona z emira napisala do mnie ze wkleila wreszcie odp.wojta gm.grabow na swoje pismo-mozesz wkleic tutaj jesli jest na watku bastera ,bo ja za szybko pozbylam sie tego watku jak baster pojechal do nowego domu i teraz nie moge go znalezc,jakbys mogla jeszcze przeslac mi link do watku bastera -bo na nim jest fax twoj/to chyba ten ktory mial pojsc do mojej pracy ale nie doszedl-jesli to ten to go wydrukuje z watku/dzieki. Quote
marlenka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='mtf zalesie']marlena kahona z emira napisala do mnie ze wkleila wreszcie odp.wojta gm.grabow na swoje pismo-mozesz wkleic tutaj jesli jest na watku bastera ,bo ja za szybko pozbylam sie tego watku jak baster pojechal do nowego domu i teraz nie moge go znalezc,jakbys mogla jeszcze przeslac mi link do watku bastera -bo na nim jest fax twoj/to chyba ten ktory mial pojsc do mojej pracy ale nie doszedl-jesli to ten to go wydrukuje z watku/dzieki.[/QUOTE] Nie na watku bastera jest tylko to co Emir wysłał do wójta , nie iwem jak przekleic z watku na watek . Ale co to da jak nikt nie zgłasza psów i wójt pyska cieszy Quote
tula Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Marlenka to bardzo się cieszę że Baster pojechał do domu:), bo już się bałam że stracił szanse transportu. A podaj link do wątku Tuptusia:) MMD ja bym zrobiła tą wizytę chociaż nie mam w tym wielkiego doświadczenia, a chyba tej dziewczynie zależy na kims kto je posiada, ale przez cały tydzień jestem uziemiona z dzieciakami i mogłabym pojechac w weekend, a nie wiem czy to nie za późno. Jak nikt inny się nie zgłosi to ja pojadę. Aha zapomniałam dzisiaj w Metrze jest jedno ze szczeniąt - Lala, uznałam ze nie odbiore jednak tej szansy ukazania się w Metrze psiakom z Augustowa i nadal bedę je cały czas na cafeanimal zamieszczać. W tym ogłoszeniu podałam dane do p.Alinki. Quote
mmd Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Już Monday się potoczyła na tamten wątek:) A co z tym Misiem piszczącym? Może jednak sobie przemyśleli... Quote
tula Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 No to super, w każdym razie jak będę potrzebna to też mogę pojechać. Ja też jestem bardzo ciekawa co z Misiem bo martwi mnie sytuacja malucha. Quote
anetek100 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 witajcie zadzwonila do mnie przed chwilka kolezanka ktorea jest wolontariuszka w olstzynskim schronisku i przy okajzi takze ejst na dogo o nicku ania i kropka....okazlao się, ze jej znajoma przegladala allegro szukajac suni tricolor szczeniaczka..trafily na moje ogloszenie ale chyba przez moja pomylke bo czasmi zapominam ze pieski nie sa w olsztynie ale gdzie indziej :):):) osoba podobno bardzo odpowiedzialna, jest weterynarzem i bylaby to ogromna szansa dla tej psinki..zatem mam pytanko, czy z tych szczeniat [URL]http://allegro.pl/item949671534_porzucona_sunia_i_jej_szczenieta_szukaja_domu.html[/URL] ktoras tricolorka to dziewczynka????? bo nie wiem czy dobrzze zrozumialam ze chyba nie??:(:(:(a naprawde trafilaby super....zaraz dam znac kolezance i napsize co i jak...skopiowalam numer z pierwszej strony i chyba zle bo dzwoniac do pani Ali pokazalo ze nie ma takiego numeru:(:(:( Aniu popraw mnie jak cos pomieszlam:) Quote
mtf zalesie Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 chodzi ci o dzidzie-wlasnie o nia jest tel.taki sobie -wiec jesli dobry dom to dzwon do pani ali 48-662 -73 -45 Quote
anetek100 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ok to ja podam ten numer dla Ani, domek z tego co wiem bardzo dobry:)u lekarza weterynarii, wspaniali ludzie podobno,ale przekazuje numer:) Quote
mtf zalesie Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 najlepiej sie dodzwaniam o 23-ej,to dziewczynka i dzwoni o nia dom z pragi ale taki sobie chyba i z 2 malych dzieci wiec ten bylby lepszy,jak nie to podaj stacjonarny tel to pani ala bedzie do mnie dzwonic to przrkaze i ona zadzwoni Quote
tula Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Tak Dzidzia to ta na trzech ostatnich zdjęciach na Twoim allegro Anetek:) Quote
anetek100 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ehh juz właśnie w tych szczeniaczkach sie pogubiłąm:)podobne bardzo:)ale jak to przez moją pomyłkę się znalazła chętna osoba:)wiem, że nie mogła dodzwonic sie pod ten numer że nie ma takiego numeru, no ale może jakieś przeciążenie w sieci,nie wiem trzymam kciuki żeby doszło do rozmowy:):) Quote
mmd Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A ja przez to wszystko odkryłam zdjęcia szczeniaków. Przegapiłam, miałam tylko te starsze, kurczę, a tu takie ładne... Quote
tula Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A widzisz MMD bo tych psiaków tyle że łatwo sie juz pogubić, przydałoby sie troche porządnych domków.. Quote
mmd Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Z takimi fotami to jedna chwila;) To które zostają do ogłoszeń? Quote
Monday Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 I mała zamieszkałąby w Olsztynie :) Ładne miasto....:) Oby p. Ala się zgodziła na ten domek. Quote
marlenka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Monday napisał(a):I mała zamieszkałąby w Olsztynie :) Ładne miasto....:) Oby p. Ala się zgodziła na ten domek. Myślę że jak domek dobry to Ala się zgodzi tylko jak będzie z transportem ??? Quote
mtf zalesie Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 na misia zglosil sie domek z ogloszenia lali-jak dobrze pojdzie wieczorem bedzie transfer misia-dotychczasowy dom misiowy ma dalsze uwagi typu ze mis jest 2 godziny na spacerze a potem zaraz robi kupe w domu Quote
Recommended Posts