Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W takim razie nie wiem czy jest sens ogłaszania psów p.Ali na cafeanimal bo nawet jak wydrukują je w Metrze to przeważnie zgłaszają sie domy z dość odległych miejsc, a takie z tego co napisałaś MTF raczej odpadają. Bobika bedę cały czas ogłaszać na innych portalach tak samo jak pozostałe psiaki.
Monday jeszcze raz dziękuje Ci bardzo że tak sie angażowałaś w organizowanie transportu dla Bobika. Marlenka bardzo mi przykro że psiak dla którego potrzebowałas transportu stracił tą okazję i mam nadzieję że szybko uda sie zorganizować nowy. Marlenka a ja chciałam jeszcze zapytać co słychać u Tuptusia bo na tym nowym dogo nie mogę znaleźć jego wątku.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tula']W takim razie nie wiem czy jest sens ogłaszania psów p.Ali na cafeanimal bo nawet jak wydrukują je w Metrze to przeważnie zgłaszają sie domy z dość odległych miejsc, a takie z tego co napisałaś MTF raczej odpadają. Bobika bedę cały czas ogłaszać na innych portalach tak samo jak pozostałe psiaki.
Monday jeszcze raz dziękuje Ci bardzo że tak sie angażowałaś w organizowanie transportu dla Bobika. Marlenka bardzo mi przykro że psiak dla którego potrzebowałas transportu stracił tą okazję i mam nadzieję że szybko uda sie zorganizować nowy. Marlenka a ja chciałam jeszcze zapytać co słychać u Tuptusia bo na tym nowym dogo nie mogę znaleźć jego wątku.[/QUOTE]

Tula ale Baster pojechał tym transportem :) Baster już jest w nowym domku .

Posted

marlena kahona z emira napisala do mnie ze wkleila wreszcie odp.wojta gm.grabow na swoje pismo-mozesz wkleic tutaj jesli jest na watku bastera ,bo ja za szybko pozbylam sie tego watku jak baster pojechal do nowego domu i teraz nie moge go znalezc,jakbys mogla jeszcze przeslac mi link do watku bastera -bo na nim jest fax twoj/to chyba ten ktory mial pojsc do mojej pracy ale nie doszedl-jesli to ten to go wydrukuje z watku/dzieki.

Posted

[quote name='mtf zalesie']marlena kahona z emira napisala do mnie ze wkleila wreszcie odp.wojta gm.grabow na swoje pismo-mozesz wkleic tutaj jesli jest na watku bastera ,bo ja za szybko pozbylam sie tego watku jak baster pojechal do nowego domu i teraz nie moge go znalezc,jakbys mogla jeszcze przeslac mi link do watku bastera -bo na nim jest fax twoj/to chyba ten ktory mial pojsc do mojej pracy ale nie doszedl-jesli to ten to go wydrukuje z watku/dzieki.[/QUOTE]

Nie na watku bastera jest tylko to co Emir wysłał do wójta , nie iwem jak przekleic z watku na watek . Ale co to da jak nikt nie zgłasza psów i wójt pyska cieszy

Posted

Marlenka to bardzo się cieszę że Baster pojechał do domu:), bo już się bałam że stracił szanse transportu. A podaj link do wątku Tuptusia:)
MMD ja bym zrobiła tą wizytę chociaż nie mam w tym wielkiego doświadczenia, a chyba tej dziewczynie zależy na kims kto je posiada, ale przez cały tydzień jestem uziemiona z dzieciakami i mogłabym pojechac w weekend, a nie wiem czy to nie za późno. Jak nikt inny się nie zgłosi to ja pojadę.
Aha zapomniałam dzisiaj w Metrze jest jedno ze szczeniąt - Lala, uznałam ze nie odbiore jednak tej szansy ukazania się w Metrze psiakom z Augustowa i nadal bedę je cały czas na cafeanimal zamieszczać. W tym ogłoszeniu podałam dane do p.Alinki.

Posted

No to super, w każdym razie jak będę potrzebna to też mogę pojechać. Ja też jestem bardzo ciekawa co z Misiem bo martwi mnie sytuacja malucha.

Posted

witajcie zadzwonila do mnie przed chwilka kolezanka ktorea jest wolontariuszka w olstzynskim schronisku i przy okajzi takze ejst na dogo o nicku ania i kropka....okazlao się, ze jej znajoma przegladala allegro szukajac suni tricolor szczeniaczka..trafily na moje ogloszenie ale chyba przez moja pomylke bo czasmi zapominam ze pieski nie sa w olsztynie ale gdzie indziej :):):) osoba podobno bardzo odpowiedzialna, jest weterynarzem i bylaby to ogromna szansa dla tej psinki..zatem mam pytanko, czy z tych szczeniat [URL]http://allegro.pl/item949671534_porzucona_sunia_i_jej_szczenieta_szukaja_domu.html[/URL] ktoras tricolorka to dziewczynka????? bo nie wiem czy dobrzze zrozumialam ze chyba nie??:(:(:(a naprawde trafilaby super....zaraz dam znac kolezance i napsize co i jak...skopiowalam numer z pierwszej strony i chyba zle bo dzwoniac do pani Ali pokazalo ze nie ma takiego numeru:(:(:( Aniu popraw mnie jak cos pomieszlam:)

Posted

najlepiej sie dodzwaniam o 23-ej,to dziewczynka i dzwoni o nia dom z pragi ale taki sobie chyba i z 2 malych dzieci wiec ten bylby lepszy,jak nie to podaj stacjonarny tel to pani ala bedzie do mnie dzwonic to przrkaze i ona zadzwoni

Posted

ehh juz właśnie w tych szczeniaczkach sie pogubiłąm:)podobne bardzo:)ale jak to przez moją pomyłkę się znalazła chętna osoba:)wiem, że nie mogła dodzwonic sie pod ten numer że nie ma takiego numeru, no ale może jakieś przeciążenie w sieci,nie wiem trzymam kciuki żeby doszło do rozmowy:):)

Posted

Monday napisał(a):
I mała zamieszkałąby w Olsztynie :)
Ładne miasto....:)

Oby p. Ala się zgodziła na ten domek.

Myślę że jak domek dobry to Ala się zgodzi tylko jak będzie z transportem ???

Posted

na misia zglosil sie domek z ogloszenia lali-jak dobrze pojdzie wieczorem bedzie transfer misia-dotychczasowy dom misiowy ma dalsze uwagi typu ze mis jest 2 godziny na spacerze a potem zaraz robi kupe w domu