mtf zalesie Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 konto w sobote bo nie mam czasu teraz-marlenka kurierem powinnien przyjsc we wtorek lub srode-jak nie beda mogli trafic to bede dzwonic na twoja komorke.jak szczyle nie beda uspione slepe to juz nic nie bede zalatwiala Quote
mtf zalesie Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 -marlenka kurierem powinnien przyjsc we wtorek lub srode-jak nie beda mogli trafic to bede dzwonic na twoja komorke.jak szczyle nie beda uspione slepe to juz nic nie bede zalatwiala jak kojec dojdzie to konto wysle -nie ma kojca to nie bede z was zdzierac kasy Quote
Monday Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Jak widzę po liczbie wyświetlanych ogłoszeń, to Pusia ma największe "wzięcie" :) Może ktoś się nią zainteresuje poważnie? A jak z tymi szczeniakami? Tymi, które szukają domów i tymi co miałby być uśpione :( Quote
mtf zalesie Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 4 duze szczyle nadal szukaja,sa 2 zostawione noworodki reszta uspiona.kojec dotarl wczoraj.pani ala widac jest nerwowo wyczerpana podobno sypia przez 4 godziny.bedzie mroz w weekend i nie wiem czy marzenus wybierze sie aby zrobic zdjecia Quote
Monday Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ojejku :( Szkoda pani Ali. Mam prośbę, ponieważ nie dzwoniłam do pani Ali, to jak ktoś będzie robił zdjęcia, to niech weźmie kartkę i zanotuje coś o danym psie. Ja będę robić ogłoszenia !!!! A może w ogłoszeniach jako drugi kontakt podawać kontakt do Marzenki? Pani Ala musi zmniejszyć liczbę tych psiaków u siebie. Quote
marlenka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ala ma za dużo na głowie , śpi po kilka godzin dziennie , przenosi maluchy z miejsca na miejsce , może teraz jak jest kojec to będzie miala troszkę spokoju ,ale samo gotowanie maluchom karmienie ich 4 razy dziennie i reszta psów też trzeba się zająć a jedna osoba nie podoła wszystkiemu . Ja już nie mam pomysłu a Ala się załamuje . Quote
Monday Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='marlenka']Ala ma za dużo na głowie , śpi po kilka godzin dziennie , przenosi maluchy z miejsca na miejsce , może teraz jak jest kojec to będzie miala troszkę spokoju ,ale samo gotowanie maluchom karmienie ich 4 razy dziennie i reszta psów też trzeba się zająć a jedna osoba nie podoła wszystkiemu . Ja już nie mam pomysłu a Ala się załamuje .[/QUOTE] Ja widzę naszą pomoc tylko jako ogłasznie psów :( Nie jesteśmy na miejscu, więc nie możemy pomagać pani Ali fizycznie przy psach. Łatwiej by było, gdyby ktoś gotował, ktoś sprzątał, ktoś karmił, ktoś zajmował się maluchami, ktoś zajmował się (zupełnie towarzysko) psami. Ale nie możemy. Dlatego intensywne ogłaszanie będzie chyba najlepsze. Każdy wziąłby na siebie po tyle psiaków po ile może i SYSTEMATYCZNIE będzie je ogłaszał. Tylko niestety, najpierw musicie zdobyć zdjęcia i informacje o psach :( Quote
Monday Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No, jescze pomoc finansowa wchodzi w grę...o ile jest potrzebna, bo ktoś pisał, że nie ma tragedii, że pani Ala jakoś finansowo z jedzeniem daje sobie radę. Bo tak, psy mają gdzie mieszkać, nie trzeba pieniędzy na hotele itp. Trzeba tylko domów dla psiaków. Kurcze, pani Ala ma takie mniejsze schronisko. :( Ja ogłaszam póki co dwa psy :( Bobika i Pusię. Dawajcie opis i zdjęcia będę więcej ogłoszeń robić. Quote
mtf zalesie Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 dziekujemy,pilny jest tez mlody rex onkowaty i te 4 szczeniaki Quote
Monday Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='mtf zalesie']dziekujemy,pilny jest tez mlody rex onkowaty i te 4 szczeniaki[/QUOTE] A możesz podać mi stronę wątku na których się te psy pojawiły...albo ich ogłoszenia, to będę je powielać. Ciężko przekopać się przez wątek :( I co z tym drugim numerem kontaktowym w ogłoszeniach? Można do kogoś jeszcze podawać? Quote
marlenka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Monday']A możesz podać mi stronę wątku na których się te psy pojawiły...albo ich ogłoszenia, to będę je powielać. Ciężko przekopać się przez wątek :( I co z tym drugim numerem kontaktowym w ogłoszeniach? Można do kogoś jeszcze podawać?[/QUOTE] Mozesz do mnie 503-121-021 ale do Ali podawaj stacjonarny koniecznie . Komórka czesto jest poza zasięgiem . Quote
mtf zalesie Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 napisz moze przy tel,pani ali zeby dlugo dzwonic Quote
mtf zalesie Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 do monday-mila suczka post 370,4 szczyle 4 mies.posty od 373,onkowaty mlody post 376 chyba rex zostal nazwany. Quote
tula Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ja ogłaszam szczeniaczki na gumtree warszawa, cafeanimal i adopcjapsa, jak będą nowe fotki to porobie im indywidualne ogłoszenia, narazie mają wspólne. Ogłaszam też tą pinczerowatą Milę i cały czas Bubę i Asika, już bardzo długo. O Milę miałam zapytanie pani z Warszawy ale jak jej napisałam że chciałbybysmy żeby sunia została wysterylizowana to już mi nie odpisała, może się jeszcze odezwie zobaczymy. Mtf jak kojec juz jest to podaj nr konta na PW, coś dorzucę, ale niestety wiele nie dam rady:( Quote
Marzenuś Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Jadę jutro na 100%. Nie ma opcji, żebym nie pojechała. Tylko nie mogę się do Ali dodzwonić ;/ Gdyby którejś z Was się udało do niej dodzwonić to zapytajcie się o której jej pasuje, żebym była. Bo ja się dostosuję. I tak do babci muszę zajrzeć i na cmentarz do wujka.... Podaję numer do siebie 505 - 415 - 608 Quote
mtf zalesie Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 marzenka dzwonie ale zajete jak ie to bede dzwonic do pai aliny-one rozmawiaja b.czesto ale o 1 w nocy Quote
Marzenuś Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Ok, no ja też próbuje ale nadal nic. Gdyby coś to niech mi któraś z nich napisze smsa, nie ważne o której. Zresztą o 1 pewnie nie będę spać jeszcze. Quote
mmd Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 W poście 412 spisałam, gdzie robiłam ogłoszenia szczeniakom. Alegratkę mają wyróżnioną, tego będę pilnować. Niewiele narazie mogę, bo sesja. Ale zaglądam i kibicuję. Quote
Marzenuś Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Potwierdzam, że jutro będę u p. Ali. Quote
tula Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Super Marzenka, to czekamy na fotki i opisy psiaków, szczególnie tych najpilniejszych. Mtf a ja czekam na nr konta:) Quote
mtf zalesie Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 nie daje rady wyslac konta na pw bo to dogo tak dziala/ widze ze marzenka zdjec nie moze wstawic/-prosze o numer komorki smsem lub poczekanie jak dogo zacznie chodzic normalnie moj tel.886 217 379 dla mmd .do tuli pw poszlo cudem Quote
marlenka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Wogóle to dogo działa jakby chciało a nie mogło Quote
mtf zalesie Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 marzenka odezwij sie czy dojechalas Quote
marlenka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='mtf zalesie']marzenka odezwij sie czy dojechalas[/QUOTE] Z tego co wiem to Marzenuś była u Ali bo rozmawaiłam z Alą , pewnie nie może wstawić zdjec bo dogo tak działa . Quote
mmd Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='mtf zalesie'].do tuli pw poszlo cudem[/QUOTE] Doszło PW i do mnie. Quote
Recommended Posts