sleepingbyday Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ja tak myślałam, żeby sunie zabrać przy okazji, tylko nie wiedziałam, czy będzie dla niej miejsce! fundacja widziała fotki? żabusia, zmieścimy "małą" do samochodu? a klatki to my nie potzrebujemy większej w takim razie? trzeba zatem skombinować obrożę i jakowyś sznurek dla suńki. EDIT: słuchajcie, good news. jedzie z nami na łapankę qeram z patrolu interwencyjnego psiego anioła, suńkę zawiezie w klatce (spoko się zmieści) do kasi z fundacji rottka, zna ją osobiście. Quote
sleepingbyday Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 marlenka napisał(a):Sleep o której suni Ty mówisz? o rottkowej, na którą czeka kasia z fundacji rottka :p. możemy ją zawieźć do wawy przy okazji łapanki kropki. Quote
mtf zalesie Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ja wiem tylko o samcu rotkumix o suce rotka w tej okolicy nie slyszlam.fundacja rottka stawiala wg pani ali bariere finansowa,natomiast ja rozmawialam z pomorska fundacja rotka i tam bylo korzystniej finasowo-juz zglupialam ktora fundacja ma sie nim zajac-moze pani ala mnie oswieci zaraz dzwonie..duza klatke mam . Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 eee, mi sie pomerdało, ja myslałam, ze ten samiec to samica :oops:. podobno dziś znajomy marlenki zawozi chłopaka do wawy. czekam na njusy. Quote
marlenka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dziś łapiemy tego Rottka i zawozimy do warszawy o 16 kolega po mnie przyjedzie i jedziemy do P. Ali i bierzemy psiaka i wio do lecznicy . Wieczorem napisze jak wyszło . Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 no, daj znać i jeszcze, gdzie pojechał? czy będziemy mu robić wątek adopcyjny, czy dziewczyny z fundacji wezmą to na siebie? pogadaj o takich sprawach, jak go zawieziecie. Quote
marlenka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Zawozimy go na do kliniki na Tatarkiewicza. Pewnie bedzie kastrowany , a później nie wiem . Zapytam co i jak i jak wrócę to napisze. Quote
marlenka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Już Rottek w Warszawie w klinice. Podjechaliśmy z Marcinem po niego , wysiedliśmy z samochodu i on do nas podszedł, pogłaskaliśmy go i otworzyliśmy drzwi od samochodu i on od razu wskoczył . Zero problemu z "załadunkiem" Misia( tak go nazwał kolega) Pies niezwykle łagodny , ułożony , w transporcie nie było z nim większych problemów(prócz tego że zwymiotował na pół auta) Został zawieziony do kliniki , tam Pani doktor zajeła się nim. Z informacji jakie uzyskalismy to to że Misio zostanie wykastrowany i przez 5 dni będzie w klinice , a póxniej dt lub hotelik. Naprawde psiak nie jest agresywny , nie wiem dlaczego tak go na wsi ganiali. Był bardzo grzeczny i kochany , reagował na słowa "spokój" , "połóz się ". Oby mu się dobry dom trafił. Pani Kasia z fundacji "Rottka" prosiła o pomoc w ogłaszaniu pieska , one też będą go ogłaszać . Powodzenia Misiu , oby szybko się znalazł dla Ciebie dobry domek -nalezy Ci sie. Quote
mtf zalesie Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jesli on taki ulozony i ddobrze odzywiony to czy nie mozna sprawdzic w jakies lokalnej gazecie czy ktos go nie szuka Quote
marlenka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Już zaglązdałam ale nic nie ma . Ja myślę że ktoś go wywalił bo mu się znudził ,albo jak powiedział Marcin ( kolega z którym wiozłam Misia ) może ktoś oczekiwał że będzie agrysewny , a okozało się że jest to pies do przutulania i głaskania zero agresji. Tak czy siak dobrze ze nie jest już narazony na niebezpieczeństwo . Quote
marlenka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Mam bardzo gorącą prośbę . Potrzebujemy dla Rottka dużo ogłoszeń . Samo logowanie zajmie mi 2 dni na wszystkich stronach , a może znajdzie sie ktos chętny , kto szybciutko zrobi ogłoszenia dla psiny. W klinice może przebywać tylko 5 dni , a co później ??????? Dom tymczasowy ( o które jest ciężko) albo hotel ( który jest bardzo drogi) POMOŻECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Marzenuś Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Zdjęcia suni rewelka. Później dodam ją na pierwszej stronie. Quote
sleepingbyday Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 przydały by się zdjęcia do tych ogłoszeń. te, co mamy nie wystarczą... zrobia jakies w klinice? jeśli tak, niech pchną na jemla. Quote
marlenka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Marzenuś napisał(a):Zdjęcia suni rewelka. Później dodam ją na pierwszej stronie. Marzenuś rottek tojest samiec ... Quote
marlenka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Pomocy , [omocy , pomocy z ogłoszeniami .......... Quote
mtf zalesie Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 napisze do tuli z radomia pomogla z rudym i norka Quote
mtf zalesie Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 tylko tula prosi zawsze o krotki tekscik do ogloszen i pyta namiary tel.email -to na fundacje chyba Quote
mtf zalesie Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 mix rotka dostal robocze imie w klinice i fundacji-august Quote
Marzenuś Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Wiem że rottek to samiec, ja pisałam o suni kaukaza :evil_lol: Quote
anetek100 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 porobię rotkowi ogloszonka jutro...no wlasnie a na kogo kontakt???na fundacje?? Quote
mtf zalesie Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 kontakt na pomorska fundacje rotka /email/tel.058 5511008 miejsce pobytu psa warszawa ul,tatarkiewicza 10b klinika wet/tel022-6720440 .trzeba tam zadzwonic i zapytac o wiek ,bedzie na dniach kastrowany,jest lagodny .posluszny,ladnie wsiada i jezdzi samochodem,rotek-dobek mix z wygladu.napisz gdzie oglosilas. czy mozecie przekleic jedno najlepsze zdjecie kaukazki mix na watek owczarki kaukaskie w potrzebie bo ja nie umiem Quote
marlenka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ogłaszajcie wszędzie gdzie sie da................ Quote
anetek100 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 ........................................... Quote
Recommended Posts