PATRYK Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 KAJ DOSTAWAŁ LUMINAL I RELANIUM A MIMO TO ATAKI SIĘ POWTARZAŁY , POZA TYM DECYZJĘ O JEGO UŚPIENIU PODJĄŁ WETERYNARZ , FAKTEM JEST ŻE GDYBY MÓJ BRAT ODPOWIEDNIO DO SPRAWY PODSZEDŁ TO NIE MIAŁO BY TO MIEJSCA ALE ZAUFAŁEM OKAZAŁO SIĘ NIE WŁAŚCIWEJ OSOBIE :angryy: :angryy: , I JAK ZWYLE SPADŁO TO NA MOJĄ GŁOWĘ ŻEBY GO ODWIEZĆ , JAK W KSIĄŻECZCE MIAŁ WPIS ŻE JEST LECZONY NA PADACZKĘ TO POWIEDZCIE MI KTO WEZMIE PSA Z PADACZKĄ GDZIE PSINA ROBI POD SIEBIE???? POZA TYM CZYTAŁEM KOMENTARZE I ODNOSZĘ WRAŻENIE ŻE MACIE COŚ DO ZARZUCENIA GISELLI , JEDYNE CO ZROBIŁA TO TO , ŻE BYŁA TAM ZE MNĄ I POMOGŁA MI PRZEZ TO PRZEJŚĆ BO WYŁEM JAK DZIECKO, TYLE Quote
Nadziejka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 :candle::Dog_run::-( Kajuniu ..niech na nowej drodze swieci dla ciebie swiatelko .....ech ..tak wszystko szybko sie stalo Kaju Quote
fiorsteinbock Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nie Patryku, mylisz sie bardzo...do kogo jak do kogo, ale do Giselli nikt nie ma pretensji...Bylam z nia wczoraj i nie umialam pomoc :-( Ani Jej ani Kajowi... Ale to juz miedzy nami, Kobietami. Quote
giselle4 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 ...prosze ten wątek juz zamknięty było ciezko przejsc przez niego i z nim:-( Pierwszy raz musialam zaprowadzic psa i wiedziałam ze juz jego nie zobacze. Byl spacerek i miłe słowka,Patryk byl cały czas ze mna,On ryczał ja ryczałam...znalismy juz diagnoze i juz zapadła klamka ale jeszcze godzine łudzilismy sie ze moze cos sie zmieni....chodzilismy z Kajem aby nie poczuł ze jest zle. Prosilam o pomoc ludzi,pisalam i szukalam hoteliku na gwałt gdzie bym mogla jego dac ale hotelik -900zł miesiecznie[najblizszy]nie mialam takiej sumy. Kasa z góry, wiem ze to moja wina mialam mało czasu,mało pieniadzy nie tłumacze sie :shake::-(tylko załuje Zaluje za Kaj odszedl,ale jak powiedział weterynarz jego decyzja była słuszna, odszedł na kocyku Patryka koło niego do konca były dwie osoby...nie odszedł w samotnosci:shake: Nie moglam patrzec na pyszczek Kaja i dlatego popropsilam Patryka by wysofał fotke ,chce jego pamietac radosnego i szczesliwego.... mysle ze juz tam w niebie jest szczesliwy,juz nie bedzie ataków i wszystko przestało byc wazne. Odszedł ,prosze uszanujcie to bo jest mi ciezko:-( postaram sie by inne miały lepiej wiem ze to niczego nie zmieni u Kaja:shake: i ze jego obraz bede miala przed oczami zawsze Zegnaj mały przyjacielu i wybacz{*} czlowiek jest ułomnym stworzeniem Quote
fiorsteinbock Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Czesia dalej czeka na domek! Pomozmy dziewusi, bo marnieje :shake::-( Quote
Talia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Tak dawno mnie tu nie było, a tu takie wieści:-( Trzymajcie się :calus: <'> Kaj :-(:placz: Quote
giselle4 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 ...dziekuje za fotki Edytko i zdrówka;) Quote
PATRYK Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 "" rel="external nofollow noopener"> A TO NASZA GWIAZDECZKA... "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> KILKA FOTECZEK , TAK ŻEBYŚCIE NIE ZAPOMNIELI O NASZEJ MAŁEJ KSIĘŻNICZCE... Quote
kamilawa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Przewspaniałe fotki :loveu::loveu: Ale ma dobrze... :diabloti::loveu: Quote
giselle4 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Kajka sliczna dziewczynka Paolko ,mam nadzieje ze juz zdrowa Dbacie o nia od pierwszego dnia dlatego tak sie piesci:evil_lol: Dziekujemy wszyscy za serce dla Kajki i za dary i za wszystko od Was.:evil_lol::loveu: Quote
Talia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ale wypiękniała Kajcia:loveu::loveu::loveu: Cudowne fotki. Gisellko oświeć mnie czy Czeska nadal jest w schronie czy macie dla niej DT? Quote
giselle4 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Talia napisał(a):Ale wypiękniała Kajcia:loveu::loveu::loveu: Cudowne fotki. Gisellko oświeć mnie czy Czeska nadal jest w schronie czy macie dla niej DT? Czeska dalej w schonie wiesz wet powiedzial aby tłuszczaka nie ruszac...ze to nie grozi jej a Ona ten moj koffany potfforek wygryzła sama jego Ja bylam w szoku:crazyeye:miala gorączke po resekcji ale juz zaszyta rana Czeska n aizolatce jak Pani zobacz na fotki jak wygladała kiedy do nas przybyła i jak walczylismy o nią a teraz to mała lodowka zima jej nie straszana oj jakis Dt...najlepiej Ds Quote
Talia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Biedna niuśka:-( Ale widzę, po zdjęciach, że jakoś sobie radzi? Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Talia']Biedna niuśka:-( Ale widzę, po zdjęciach, że jakoś sobie radzi?[/QUOTE] Tali,Czeska przytyła jeszcze raz tyle co wazyla idzie zima i musi byc ,,natłuszczona,, bo mi bedzie marznąc nie zapomne jak zeszly rok walczyłysmy o nią a ta byla chuda jak deska.....:shake: I tak juz wszyscy sie smieja ze mnie [ale to zarty] ze chyab ja zabiore do domku bo to moj pies.... ale takich ,,moich,, w schronie jest wiecej jakos mocniej serce mi bije kiedy ja widze tylko gdzie ten dom jej ludzie nie widza jej urody ....czy jak?:crazyeye::eviltong::evil_lol: Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 ..Paolko ,dziekuej za dary:evil_lol: Yes ,dziekuje za dary:evil_lol: cioteczki kochane jakos je odbiore -obiecuje;) Quote
giselle4 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 ..RANA JESZCZE ZDRENEM:-( KOLTUNY WYCZESANE:evil_lol:sapała jak lokomotywka i obroz az cwiekami a co...jak panieneczko to modna.... zrobimy now efotki i na gore malenka bo juz sie smieja ze do domku Ciebie zabiore hooops:multi: Quote
giselle4 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 ..RANA JESZCZE Z DRENEM:-( KOŁTUNY WYCZESANE:evil_lol:sapała jak lokomotywka i obroza z cwiekami[juz nie ta]:shake: a co.?..jak panieneczko to modna.... zrobimy nowe fotki i na gore malenka bo juz sie smieja ze do domku Ciebie zabiore hooops:multi: Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Wypiękniała moja kochana:loveu::loveu: śliczna jest:loveu: A gdzie Twój domek ślicznotko? Quote
PATRYK I PAOLKA Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> witamy wszystkich , ale lipa z tą nową oprawą forum , tydzień minął zanim coś dodaliśmy tu masakra... pozdróweczki dla wszystkich Quote
PATRYK I PAOLKA Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Talia napisał(a):Ładny macie samochodzik :lol: chodziło raczej o to co jest na nim bo szczerze mówiąc nie wsiadłbym do takiego auta , a to programik do przerabiania fotek pozwolił z naszej kajeczki zrobić gwiazdkę... Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 PATRYK I PAOLKA napisał(a):chodziło raczej o to co jest na nim bo szczerze mówiąc nie wsiadłbym do takiego auta , a to programik do przerabiania fotek pozwolił z naszej kajeczki zrobić gwiazdkę... może nie sprawiam takiego wrażenia, ale czasem jeszcze kontaktuje :lol: :D Quote
PATRYK I PAOLKA Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
Recommended Posts