giselle4 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 PATRYK napisał(a):Gisellko to nie koksik ugryzł tylko ten drugi pies Rana nie jest duza i nie trzeba było jechac do lekarza wszystko jest w porządku . To mi lzej ze nie koksik ale to Koksik ucapił temtego biedaka Quote
PATRYK Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 To sie tak szybko stało ze nawet nie wiemy ktory pierwszy zaatakował . Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A ja sobie pozwole zamieścić fotki Czesi :eviltong: Quote
giselle4 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 ...MOJ aniołek sliczny,piekny i te oczka.....ech ludzie gdzie Wy macie oczy ze Ona siedzi w schronie 2 lata :( Quote
giselle4 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 I DOBRA WIADOMOSC Kana nasze kochane amstaffie poszło nareszcie do domku a tak biedna juz szczekała ze zachrypla.... Jednak ludzie przyjechali obiecali w sobote przyjechali dzisiaj i panienka Kana pojechała do Kudowy dom z ogrodem i auto z dwoma przystojniakami....ufffff pozegnałam sie z panieneczką SZCZĘSCIA SLICZNA:loveu: Quote
fiorsteinbock Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 giselle4 napisał(a):I DOBRA WIADOMOSC Kana nasze kochane amstaffie poszło n areszcie do domku a tak biedna juz szczekała ze zachrypla.... Jesdna ludzie przyjechali obiecali w sobote przyjechali dzisiaj i panienka Kana pojechała do Kudowy dom z ogrodem i auto z dwoma przystojniakami....ufffff pozegnałam sie z panieneczką SZCZĘSCIA SLICZNA:loveu: o zesz ty Nieczula - nic nie napisalas!:eviltong: Kanusiu Moja - szczescia!!! Quote
giselle4 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 fiorsteinbock napisał(a):o zesz ty Nieczula - nic nie napisalas!:eviltong: Kanusiu Moja - szczescia!!! Oj Ty moje szczęscie chcialam zobaczyc jak sie ucieszysz:evil_lol::multi: Quote
giselle4 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 ...to ciesz sie dalej jej miejsce zajęła Atenka Quote
giselle4 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 i ...jutro wet robi przeglad naszych maluszków...ciesz sie :evil_lol::multi: pazury masci i inne mycie oczek Quote
fiorsteinbock Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Atene tez uwielbiamy, im blizej wyjscia łatwiej ją zauwaza! i pojdzie do domku! Jutro Gisellko jedziemy do pieskow czy do Justysi? Quote
giselle4 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Atene tez uwielbiamy, im blizej wyjscia łatwiej ją zauwaza! i pojdzie do domku! Jutro Gisellko jedziemy do pieskow czy do Justysi? Do Justysi dzisiaj ze Ciebie i za siebie bylam na jutro zostawilam suchą i Jasia je nakarmi a nie moge wstawic nowych fotek ze spacerków ...bo aparat został w schronie ale Jasia zabierze do domu to wieczorkiem polece i wstawie:loveu:fotki naszych slicznych Quote
PATRYK Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Witam bardzo sie ciesze ze Kanusia ma juz domek serduszko sie raduje:lol: Jutro zaniose ogłoszenie ze zdjęciem Gabuni do dwoch gabinetow weterynaryjnych. Moze malutka tez znajdzie domek pozdrawiam wszystkich serdecznie Paolka Quote
giselle4 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 ...Dziekuje PAOLKO\niech juz znajdzie:evil_lol::crazyeye: Quote
monika083 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [FONT=MS Shell Dlg 2]Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.[/FONT] ja juz zaglosowalam na Dzierzoniow-kolej na was:) Quote
fiorsteinbock Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='monika083'][FONT=MS Shell Dlg 2]Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.[/FONT] ja juz zaglosowalam na Dzierzoniow-kolej na was:) Ja juz tez...teraz nastepni w kolejke!!! A moze osoby, ktore maja konta na Naszej Klasie umiescilyby link :razz: Quote
PATRYK Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Witam link juz umiesciłam z prozba o zagłosowanie .pozdrawiam wszystkich paolka Quote
fiorsteinbock Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dzieki wielkie - nie mam konta na N-K, ale przeciez tyle dobrych serduszek jest tam zalogowanych i pomoze :loveu: Quote
giselle4 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 ...pomoga wszystkie serduszka bija dla psiaków:evil_lol::multi::loveu: Quote
giselle4 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 ...Mamy mały dramat:-( Kaj ma padaczke i potrzebuje pomocy... Umieszcze na pomoc ludziom i psiakom prosze nie zostawiajmy tych ludzi samych:shake: Oni pokochali i dbaja o niego... my jestesmy zadowoleni ze jest w domku ale ...trzeba pomoc.:-( Quote
andzia69 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Grażynko - padaczka to nie koniec świata;) tylko trzeba dobrze dobrqć dawkę luminalu - może to troszkę trwać, ale zwykle to 2-3 mies. Rufusowa ma psa z padaczką - i napady ma baaardzo rzadko - możesz jej zapytać:p Quote
giselle4 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='andzia69']Grażynko - padaczka to nie koniec świata;) tylko trzeba dobrze dobrqć dawkę luminalu - może to troszkę trwać, ale zwykle to 2-3 mies. Rufusowa ma psa z padaczką - i napady ma baaardzo rzadko - możesz jej zapytać:p[/quote] Dziekuje andziu wczoraj wylam jak wilk do ksiezyca dzisiaj juz lzej:shake:;) Quote
monika083 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Grazynko ,Patos tez ma padaczke i juz dluugo nie mial atakow..mozna z tym zyc: Patos wrócił z adopcji. Ma padaczkę. Quote
giselle4 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='monika083']Grazynko ,Patos tez ma padaczke i juz dluugo nie mial atakow..mozna z tym zyc: Patos wrócił z adopcji. Ma padaczkę. moniczko,wiesz jak to jest JA PIERWSZY RAZ SŁYSZE PADACZKA i wiem ze to jest straszne ,facet płakał nad nim.... ale juz jestesmy spokojniejsi:cool3: Quote
Recommended Posts