zuzlikowa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 pora majowo się przywitać...dzieńdoberek wszystkim!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 :-D:-D:shiny:majowkowo i odlotowo :multi:sie witamy ahojjjjj dziewczkiiiiii:loveu:Adus czi to tiiiiii? :laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb:masz fajowe zdjecie nowe :multi:tzn awatarek tak?:sweetCyb::bigcool: Quote
PATRYK Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 "> "> "> "> a to foteczki naszej psinki ze wczorajszego spacerku , pozdrawiamy wszystkich p.s a co do tej suni o której wspominałem to ślad po niej zaginął:-( tak po cichu liczę że znalazł się właściciel... Quote
_ogonek_ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='PATRYK']"> "> "> "> a to foteczki naszej psinki ze wczorajszego spacerku , pozdrawiamy wszystkich p.s a co do tej suni o której wspominałem to ślad po niej zaginął:-( tak po cichu liczę że znalazł się właściciel... Kaja śliczna jak zawsze zresztą :loveu: Co do tej suni, to możliwe że znalazł się właściciel, ale może ktoś ją przygarnął, lub schronisko zabrało do siebie. Quote
giselle4 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 ...łozesz Ty Patryku upasłes panieneczke:multi::loveu: ale sliczna dziewczynka,kurcze suuuper cudo króweczka:oops::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 o ranyyyy juhuuuu :loveu:[SIZE=4]wujasie kochanyyyyy:oops::loveu::loveu::loveu:jakaz cudooo sunka :ylsuper::ylsuper::bigcool::bigcool:wiesz co wujasku , my tobie i rodzince twojej przesylamy milion goracych caluskow dla niunki miziaki i caluski w noskaaaaa :multi::loveu:dziekujemyyyy ci , ze niunia ma tak piekne nowe zycie:loveu::loveu::thumbs::bigcool::bigcool:badzcie zdrowi !! Quote
monika083 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Gisselko ,a jest moze watek tego bokserka od Was ?(na ktorego zrobilas teraz kwiatowy bazarek ) jakby co to pomoge w ogloszeniach Quote
giselle4 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 monika083 napisał(a):Gisselko ,a jest moze watek tego bokserka od Was ?(na ktorego zrobilas teraz kwiatowy bazarek ) jakby co to pomoge w ogloszeniach moniczko w poniedziałek zaloże wątek bo nawet fotek nie mam :shake: Quote
PATRYK Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='giselle4']...łozesz Ty Patryku upasłes panieneczke:multi::loveu: ale sliczna dziewczynka,kurcze suuuper cudo króweczka:oops::evil_lol: "> "> "> "> "> ]zwariowałem na punkcie aparatu i tej psinki...:crazyeye: ale nic na to nie poradzę , my również życzymy wam cioteczki;) wszystkiego dobrego i dużo zdrówka , a kaja rzeczywiście ma coś z krowy bo zaczyna podskubywać trawę:evil_lol: ale chyba czyści sobie żołądek... pozdro Quote
_ogonek_ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='PATRYK']"> "> "> "> "> ]zwariowałem na punkcie aparatu i tej psinki...:crazyeye: ale nic na to nie poradzę , my również życzymy wam cioteczki;) wszystkiego dobrego i dużo zdrówka , a kaja rzeczywiście ma coś z krowy bo zaczyna podskubywać trawę:evil_lol: ale chyba czyści sobie żołądek... pozdro Rozwaliło mnie to totalnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. u niektorych krow to normalka :evil_lol: zapytaj jej ale nie wiem czy ci odpowie:evil_lol: Quote
Nadziejka Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::smilecol::painting: Quote
PATRYK Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='A&S']Rozwaliło mnie to totalnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. u niektorych krow to normalka :evil_lol: zapytaj jej ale nie wiem czy ci odpowie:evil_lol: Pytałem jej ale jest jakaś tajemnicza... mówi że przechodzi na wegetarianizm , ja myślę że coś kręci , cechy przodków się po prostu ujawniają :diabloti: przecież jej przodkiem jest krowa afykańska:razz: :megagrin: znalazłem zdjęcia jej rodziców to jest mama kaji a taty nie chcielibyście widzieć ! Quote
Nadziejka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 :crazyeye::loveu::loveu::loveu::klacz::klacz::saeek::saeek:hiiiiihiiiii superrrr:evil_lol: Quote
giselle4 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='PATRYK']:evil_lol:">a target='_blank' title='ImageSh Kaja,tys zdolna bestia ja 5 razy podchodziłam do egzaminu a tu prosze:evil_lol: samorodek złota Patryku...no nie wierze krówka to krowka...a tak sie bałam bo wszyscy mowili ze brzydsza od Aiszy:evil_lol:ale jaka zdolna bestia:crazyeye: Quote
Nadziejka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 wujasku Patryku:loveu::loveu::Dog_run::sweetCyb::ylsuper::ylsuper:to miopdzik na nasze serduchaaa :multi::loveu: Quote
Yana Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 witam wszystkich majowo :loveu: Kajunia, śliczności króweczka :loveu: Quote
Nadziejka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 calusyyy w noska Kajuni:loveu::buzi::iloveyou::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2:pozdrowienia dla rodzinki wuja Patryka od ciotek Dogo dogooooooo:loveu::multi: Quote
_ogonek_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Patryku, zdolna bestia i widać takie ma luksusy, że nawet własny samochód posiada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
giselle4 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Przyszedł czas i na Dorcie została Bielawianką i od dzisiaj ma swoja jedyną i wspaniała rodzinkę.Zyczymy Ci maluszku duuuzo szczęścia i abys zawsze miala miłosc i pełna miseczke i cieszymy sie cioetczki Teraz czas na Czeske i Misze:oops::evil_lol::eviltong: Quote
_ogonek_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 giselle4 napisał(a):Przyszedł czas i na Dorcie została Bielawianką i od dzisiaj ma swoja jedyną i wspaniała rodzinkę.Zyczymy Ci maluszku duuuzo szczęścia i abys zawsze miala miłosc i pełna miseczke i cieszymy sie cioetczki Teraz czas na Czeske i Misze:oops::evil_lol::eviltong: Juhuu :multi: No to u mnie! :multi: :loveu: Będzie miała świra w mieście :evil_lol:. Quote
_ogonek_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 giselle4 napisał(a):....Oj cioteczki przybył nam bursztynowy chłopak jest na kwarantannie. Bardzo grzeczny i spokojny przeciwieństwo krzykliwego Miszy:evil_lol: ale na sobotę wyznaczylam sobie 4 psiaki i juz nie chciałam ktoremus czasu ukraść po niedzieli nowe fotki,nowych bidek:-( Kurcze czemu mnie tam nie ma :angryy: Giselle, jak tylko się czegoś dowiesz tekst się ukłoni u mnie :lol: Quote
giselle4 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 ....Oj cioteczki przybył nam bursztynowy chłopak jest na kwarantannie. Bardzo grzeczny i spokojny przeciwieństwo krzykliwego Miszy:evil_lol: ale na sobotę wyznaczylam sobie 4 psiaki i juz nie chciałam ktoremus czasu ukraść po niedzieli nowe fotki,nowych bidek:-( Quote
_ogonek_ Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Hah z tych astków został tylko Misza!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Giselko - uaktualniłaś stan psiaków na 1 stronie? Quote
Recommended Posts