Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

Posted

:shake::-(Tajfi kochana piekna:shake::shake: moze to i dobrze ze na sile pan nie wzial niunki , bo zonka moze sie bac duzych piesow , ale Giselciu ..moze by ;):roll:ten pan zonke namowil na m,niejszego psiaczka z waszego schronu?moze pan by sie dal przekonac na jakies malenstwo ? :Dog_run::ghost_2:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Panie Patryku
prosze nie pozwolic Kaji
zdominowac coreczke.Jej nie wolno łapac ząbkami ani szczypac malutkiej
zas ugryzinie jest ...nawet nie chce myslec.
prosze aby Pan układal Kaje.
Sunia przybyła do domku gdzie wszyscy juz byliscie i to ona powinna sie przystosowac:crazyeye:a ze probuje zdominowac dziecko...bo małe
bedzie próbowac
ale to ona jest do obrony i opieki na dzieckiem
i powinna byc jej przyjacielem najwiekszym.
Mam nadzieje ze to juz przeszłosc
i Kaja bedzie wiedziała ze nie wolno łapac ząbkami dzieci:lol:
Dziekujemy za fotki i relacje i powodzenia;)

Posted

Oby Kaja nie podzieliła losu Waszego ostatniego psa...

[quote name='PATRYK']witamy wszystkich , i przepraszam za taką malutką przerwę ale była z przyczyn niezależnych od nas, komp nam się popsuł i dopiero wczoraj go nam naprawili , chciałbym wszystkim życzyć wesołych świąt...:diabloti: z kajeczką mieliśmy malutki kłopocik bo zaczęła nam dzieciaka delikatnie mówiąc podszczypywać , ale wszystko zdaje się wróciło do normy...;)

a to aktualne focie nasze i kaji , pozdrawiam was jeszcze raz...

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:shake::-(Tajfi kochana piekna:shake::shake: moze to i dobrze ze na sile pan nie wzial niunki , bo zonka moze sie bac duzych piesow , ale Giselciu ..moze by ;):roll:ten pan zonke namowil na m,niejszego psiaczka z waszego schronu?moze pan by sie dal przekonac na jakies malenstwo ? :Dog_run::ghost_2:

Ewciu,Pan chce rotke albo boksie....
i nie chce slyszec o innym psiaku:shake:

Posted

giselle4 napisał(a):
...Ajaks znalazl domek i wyprowadzil sie ze schroniska...brawo:evil_lol:
Juz tak malutko zostało psinek z tego wątku
podniose:loveu:

super :multi:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Powtórzę za Yaną:evil_lol:...Superrrrrrrrr!!!
...i jeszcze dodam- niech wszystkie wybywają do szczęśliwych domeczków!!!!
Szybciutko ...bo Janielica już ma inne piesie na oku do pomagania;)
Trzymaj się Giselko...jezdemy tu i nie znikamy...Janioła w robocie dla psiaków wspomagamy!...stale próbuję Ewcię pobić i...nici:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale próbować będę...chyba,że zrugacie i wstępu na wątki zakażecie,bo...no i zabrakło mi weny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zuzliczku zawsze jestes mile widziany
ja jeszcze musze napisac Ci pv ale tak sie zbieram....
czekam jeszcze na Pania Inge i sie rozlicze....
a teraz moja sliczna miala dzisiaj sesje
no jak jej nie kosiac?jak?:evil_lol:

Posted

giselle4 napisał(a):
...Ajaks znalazl domek i wyprowadzil sie ze schroniska...brawo:evil_lol:
Juz tak malutko zostało psinek z tego wątku
podniose:loveu:

Powtórzę za Yaną:evil_lol:...Superrrrrrrrr!!!
...i jeszcze dodam- niech wszystkie wybywają do szczęśliwych domeczków!!!!
Szybciutko ...bo Janielica już ma inne piesie na oku do pomagania;)
Trzymaj się Giselko...jezdemy tu i nie znikamy...Janioła w robocie dla psiaków wspomagamy!...stale próbuję Ewcię pobić i...nici:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale próbować będę...chyba,że zrugacie i wstępu na wątki zakażecie,bo...no i zabrakło mi weny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

...ja bym nie umiała nie kochać...taki piękny pręgusek...:loveu::loveu::loveu::loveu:
...jak widzę takie cuda,to wiem jedynie,że chcę dużo ziemi i ...zaraz robię hotelik dla psiaków i mogłabym pomagać ręcznie,sama...kurcze i zderzenie z rzeczywistością :shake:...ach te marzenia!

hihihi...no,to zaryzykowałaś...będziesz musiała znosić moje nieudolne naśladowanie Ewusiowych śpiewek!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pedro jest tez cudoooo:multi::loveu:matko jakiez pieknosci:shake::shake::shake:samotne ludzieeee ..kiedy te ludzie sie opamietaja:oops::shake::shake::shake:a tera mie Giselka szczeli w bambus czyli pustostan moj ..:evil_lol::evil_lol:ale ten pan co trzyma Czesiunke:loveu::multi::evil_lol:no ja se tak patrze w te zdjecia i galy juz mi na wierzch wyjszly :evil_lol:i widze nagle ..ze ten pracownik pracowity ma ..piersiii , matko jedynooo piersiii prawdziwe , chyba ze sweterek mu siem wygial czy odgial:crazyeye::evil_lol:ja siem dzisiej najadlam slodyczy slodkich i zamulajacych pysznosci, wiec moze mie wzrok mylyyy? nie watpie ani chwylyy ze ten pan ma jakomsik anomalyjeee z piersiami ...dobra ide bo to czlek niedowidzi ...:evil_lol::eviltong:a co niedowidzi tooo dospiewa juhuuu ale nie bijcie waryjotaaa ..:loveu::evil_lol:bo jak siem samemu piersi nima , to siem czlekowi w roznych miejscach stawiaja!!a ja niby na chwile , na dwie godzinki ..ze do rodzinki ..i tam do was kiedy zajade i jak mie sie tam spodoba no tooo juz mie bedziecie miec na stanie:evil_lol::crazyeye:okiej Giselkoo? no bo jak takie warunki fajowe i spokoj , to ja sobie tam pomieszkam z wamyyy piesiamyyyy:multi::multi::loveu::loveu:ino na te kwarantanne ..to ja nie tego ,

Posted

[quote name='ewa gonzales']Pedro jest tez cudoooo:multi::loveu:matko jakiez pieknosci:shake::shake::shake:samotne ludzieeee ..kiedy te ludzie sie opamietaja:oops::shake::shake::shake:a tera mie Giselka szczeli w bambus czyli pustostan moj ..:evil_lol::evil_lol:ale ten pan co trzyma Czesiunke:loveu::multi::evil_lol:no ja se tak patrze w te zdjecia i galy juz mi na wierzch wyjszly :evil_lol:i widze nagle ..ze ten pracownik pracowity ma ..piersiii , matko jedynooo piersiii prawdziwe , chyba ze sweterek mu siem wygial czy odgial:crazyeye::evil_lol:ja siem dzisiej najadlam slodyczy slodkich i zamulajacych pysznosci, wiec moze mie wzrok mylyyy? nie watpie ani chwylyy ze ten pan ma jakomsik anomalyjeee z piersiami ...dobra ide bo to czlek niedowidzi ...:evil_lol::eviltong:a co niedowidzi tooo dospiewa juhuuu ale nie bijcie waryjotaaa ..:loveu::evil_lol:bo jak siem samemu piersi nima , to siem czlekowi w roznych miejscach stawiaja!!a ja niby na chwile , na dwie godzinki ..ze do rodzinki ..i tam do was kiedy zajade i jak mie sie tam spodoba no tooo juz mie bedziecie miec na stanie:evil_lol::crazyeye:okiej Giselkoo? no bo jak takie warunki fajowe i spokoj , to ja sobie tam pomieszkam z wamyyy piesiamyyyy:multi::multi::loveu::loveu:ino na te kwarantanne ..to ja nie tego ,
MASZ RACJE NAJLEPIEJ NA IZOLATKACH....
A to nie facet ,tylko Pani ZOSIA hihihihi:lol::evil_lol:

Posted

:shake::shake::shake::shake::oops::oops:przepraszammmm:madgo::stupid::stupid:mie juz z tego wsyckiego sie plcie mylommm absolutycznieeeee:cool1::evil_lol::evil_lol:dobrze , ze p . Zosienka tego ..nie widzi ..bo by mi z liscia machnelaaa ze ojojjjjj:oops:

Posted

Bez obaw to był jeden wybryk i już więcej nie miało coś takiego miejsca , wydaje mi się że to żona troszkę spanikowała bo psinka zapewne się chciała bawić i złapała za rękę zupełnie przypadkowo...a jeśli chodzi o mojego wcześniejszego psa to był dzikus i tyle , pies nie zwracał kompletnie na nikogo uwagi , nikogo się nie słuchał i do tego gryzł , a kaji nie oddam za żadne skarby tego swiata :shake:

Posted

PATRYK napisał(a):
Bez obaw to był jeden wybryk i już więcej nie miało coś takiego miejsca , wydaje mi się że to żona troszkę spanikowała bo psinka zapewne się chciała bawić i złapała za rękę zupełnie przypadkowo...a jeśli chodzi o mojego wcześniejszego psa to był dzikus i tyle , pies nie zwracał kompletnie na nikogo uwagi , nikogo się nie słuchał i do tego gryzł , a kaji nie oddam za żadne skarby tego swiata :shake:

Brawo:loveu:
ale trzeba uwazac na Kajke i na dziecko
musze być tandemem i przyjaciólmi;)

Posted

Cioteczki kochane
Tajfi dzisiaj pojechała do nowego domku
a ze domek jest blisko szpitala a czesto tam jestesmy to i uprzedzilismy Pana ze bedzie miec nas na karku
Pan wyraził zgode i obiecał ze warunki jakie będzie miała dziewczynka
będa luksusuwe.....Niech zyje luksus
niech zyje Tajfi i zobaczymy:multi:;););););):loveu:

Posted

:Dog_run::klacz::klacz::ylsuper::sweetCyb::sweetCyb:Hurrraaaaaaa:multi::multi::multi::grins::grins::Dog_run::cunao::drink1:to na nowe zycieee Tajfi jak tajfun ma domek !! :multi::multi::multi:juhuuuuuuuuuuuuu ojoooo fajowoooooooo odjazdowooooooo huuuu:multi: