Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

Posted

:cool2::painting::modla:Piekny filmik i super zdjatka :multi: Jeszce jeszceeeee prosimyi dziekujemy serdecznie i z calego serducha za milosc do Kajuni:loveu::loveu:wszystkiego najpiekniejszego p. Patryku dla rodzinki calej:multi::loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzlikowa napisał(a):
hihi ...to moja terrierka nie wiedziała,że jest...astkiem!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Całe zycie nienawidziła dzieci,a jak już biegły lub tupały to wpadała w amok!Trzeba naprawdę było uważać...bo pięta byłaby jej!
No,no...nie wiedziało tego moje malajstwo...Jacek Rasel Terrier:evil_lol:...że zabójca:evil_lol:!

Fajne filmiki i fotki! Obejrzałam z ogromną przyjemnością!:loveu:

Jeżeli nie przepadała za dziećmi, to z pewnością wiedziała, że astem nie jest.
Asty są rasą bardzo polecaną do dzieci w Stanach. Są wręcz określane mianem "niańki".
Ast, który nie lubi dzieci nie jest charakterystycznym przykładem asta - wręcz przeciwnie. Oznacza z reguły, że ma braki socjalizacyjne, wpojone inne nawyki niż powinien.
Ast to pies, który powinien kochać ludzi - obcych, swoich - bez wyjątków.
Pitbulle są nieco inaczej prowadzone, ale asty takie powinny być.

Posted

dzisiaj kasia z fundacji spytala mnie czy Tajfi jest napewno taka mloda ,bo na brodce jest troche siwa i jaki ma ogonek czy dlugi i kopiowany?

aha i poprosila o zdjecia Tajfi w calosci ..jesli by takowe moznabylo wykonac -to bedzie suupcio!!

Posted

Tajfi już na naszym forum i na stronie adopcyjnej. No i ogladamy sunie i mamy wątpliwosci, czy rzeczywiscie jest taka młoda. Moze jakieś lepsze zdjecia? Moze wiecej info od osób, ktore bezposrednio sie z nią stykają? Będe wdzieczna za info, kiedy bedzie juz po sterylce, wtedy też pewnie wet będzie miał szansę sprawdzić dokładnie jak to z jej wiekiem jest. Poproscie go o to. Staramy sie jak najbardziej rzeczowych i wiarygodnych informacji o psach udzielać, wówczas mało rozczarowań i spada odsetek nieudanych adopcji. czekam na wieści :loveu:

Posted

...Dzisiaj ma sterylkę ,wiec zapytam
i ma pierwsza powazna propozycje
ale jeszcze nie sprawdzoną:evil_lol::cool3:
Tak,to ja sie pomyliłam...
Tajfi ma około 3lat i raz rodzila tak dzisiaj powiedział wet.....sorrry
mea culpa...mea culpa:razz:
no coż na swoja obraone mam tylko to ze ona zachowuje sie jak szczeniak.....:evil_lol::eviltong:
Ciotki,prosze dajcie mi czas do jutra....będa fotki

Dzisiaj o 11godz.jeszcze spała:p

Posted

dobre oko mielismy, myslałam, ze moze miec ok. 4 lata :). dzieki za wiesci, czekam na info, czy jest nią ktos zainteresowany, jest juz na naszej stronie i na forum adopcyjnym

Posted

Alleluja
Pisanych jajeczek, wierzbowych bazieczek, kiełbasy święconej, dużo chrzanu do niej. Serca szczerego, domu ciepłego. W poniedziałek kubeł wody, szczęścia, zdrowia oraz zgody. Zmartwychwstania duszy i wiosny po uszy.
wszystkim cioteczom zdrowia:loveu:

Posted

Nie wiem jak potem będzie z czasem,więc spieszę się, żeby...podziękować,że jesteście...wszystkie:loveu: i życzyć Wesołych,Zdrowych i Radosnych Rodzinnych ŚWIĄT!!!!!

Giselko...dla Ciebie i Twoich psiaczków i ...tego kogo kochasz...milijony całusów i ciepłych myśli,a każda z życzeniami samych wspaniałych chwil!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Gisellus -Tys Aniolkiem Pieskowym :Rose::painting::Dog_run::bigcool:Niech radosc i szczescie nigdy Ciebie nie opuszcza:loveu::loveu:Twoje serce Wielkie niechaj wielkim bedzie przez tysiac lat :iloveyou:Bez takich Aniolow zginie swiat, wiec dla calutkiej Twej Rodzinki - Swiateczek smaczniutkich , jajeczek wesolutkich , chwil cudownych w milosci i spokoju:loveu::multi:[COLOR=Magenta]Dla Piesow cudownych prawdziwych domkow , juz na zawsze , co kochaja i dbaja:loveu:Niech sie spelnia te zyczenia dla Wszystkich Cioteczek :loveu::loveu:

Posted

...kocham Was wszystkie:loveu:
Zobaczymy jutro
jezeli Pan przekona swoją połowe
bo dziecko juz kocha Tajfi
to będzie miała domek we Wrocławiu
[sprawdzony] boksio odszedł po długiej walce z rakiem
i dziecko bardzo chce psiaka na juz
bo bardzo teskni
widziała Tajfi z tata w piątek :loveu:
tata az sie popłakał
teraz czekamy na decyzje mamy:oops:
ale to jutro
napisze jak coś sie zmieni i Tajfi zmieni adres zamieszkania:evil_lol:

Posted

Gisellllciu ja tak pomaluniu ..pocichuniuuuu pytam ..jak tam z:Dog_run::laugh2_2:?[SIZE=2]kciukiii dalej trzymiem az mi siem galazki poprzebijalyyyyy:evil_lol::thumbs::loveu:

Posted

no dobra-to ja też potrzymam kciuki z Wami :thumbs::thumbs:-ffffszystkie cztery:evil_lol::evil_lol:

a i pozaklinam mantrą czy tam inną modlitwą troszeczkę:talker::talker::talker::talker: - na pewno nie zaszkodzi
za decyzję mamy

Posted

:grins::grins::bigok::cooldevi::B-fly:to ja tobie ciocia pomogiem te mantarye czy jakus ...odmawiac albo odmodlitwiacokiej?:talker::talker::wink:0X0X:motz::motz::painting:nooo i Giselka mie zatrzasnieee ...ale miee najpierw zlapac musiiii Gisellloooooo gdziezes ty anollkuuuuuuu:loveu:

Posted

witamy wszystkich , i przepraszam za taką malutką przerwę ale była z przyczyn niezależnych od nas, komp nam się popsuł i dopiero wczoraj go nam naprawili , chciałbym wszystkim życzyć wesołych świąt...:diabloti: z kajeczką mieliśmy malutki kłopocik bo zaczęła nam dzieciaka delikatnie mówiąc podszczypywać , ale wszystko zdaje się wróciło do normy...;)

a to aktualne focie nasze i kaji , pozdrawiam was jeszcze raz...