Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to Kochami szukamy dla Tajfi transportu do Bydgoszczy ,Tajfi zaopiekuje sie fundacja ''Rottka'', zamieszka w dt i bedzie szukany dla niej ds,domki sa maglowane przez fundacje ,takze z pewnoscia nie trafi w niewlasciwe rece,

Posted

:evil_lol:

AdaK napisał(a):
hop.............................

Aduś...a gdzieś Ty była?????:evil_lol:

Giselko czytałaś już...Tajfi ma dt!!!! Tylko w Bydgoszczy zamieszka! Transport!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
:evil_lol:

Aduś...a gdzieś Ty była?????:evil_lol:

Giselko czytałaś już...Tajfi ma dt!!!! Tylko w Bydgoszczy zamieszka! Transport!

Transportu szukam,bo by miala super:multi::loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Miałaby ...suuuuuper...!:loveu:
Giselko...jak co trzeba to napisz...tylko jutro okna myć będę i do domu dotrę późno.Mamuśkom pomóc trzeba!

Oj, to widze ze dzisiaj mamy obie pracowity dzien
Ja wiem ze cioteczki pomogą i podniosa:multi::oops::evil_lol:

Posted

Grazynko ,w jakim Tajfi jest wieku?

musze wyslac Kasi z fundacji jak najwiecej informacji o niej i fotki(jesli bedziesz mogla zrob jej jeszcze nowe),bo Kasia chce ja juz wstawic na strone fundacji,ponoc sporo ostatnio suniek zostalo adoptowanych i sa szanse ,ze po sterylce i Tajfi szybciutko znajdzie dom.

Posted

monika083 napisał(a):
kurcze cisza w sprawie transportu...a moze ktos z dzierzoniowa moglby ja zawiesc za zwrotem kosztow...tak mysle glosno:oops::roll:

Tajfi ma ponoć1-1,5 roku
jest bardzo grzeczna.
Moniko ,juz tak myslałam moze ze 2-3 cioteczki by tak po drodze sie ustawiły za zwrotem kosztow i dowiozły ja do Bydgoszczy:-(

Posted

:Cool!::klacz::modla:cichutenko czytamy i was podziwiamy och ciotexzki :loveu::loveu:Wielkie babeczki janioleczki - Tajfi niunia ale ciocie o ciebie zadbaly :ylsuper::sweetCyb:

Posted

wlasnie przerabiam mape .. Kasia z fundacji napisala ,zeby chociaz sunie gdzies do polowy drogi dowiezc... moze do poznania chociaz daloby rade??
z dzierzoniowa do poznania jest 239 km.
Zapytam jeszcze Kasi dokad oni sa w stanie po nia dojechac,

kurcze warto by bylo zorganizowac ten transport po sterylce ,Kasia pisala,ze ostatnio wyadoptowali duzo suniek i na stronce fundacji jest niewiele a ludzie ciagle pytaja .. A domki zawsze sprawdzana ,z wizyta przedadopcyjna itd .dlatego warto ,zeby sunia tam trafila,no i do czasu adopcji bylaby w dt.

Posted

monika083 napisał(a):
wlasnie przerabiam mape .. Kasia z fundacji napisala ,zeby chociaz sunie gdzies do polowy drogi dowiezc... moze do poznania chociaz daloby rade??
z dzierzoniowa do poznania jest 239 km.
Zapytam jeszcze Kasi dokad oni sa w stanie po nia dojechac,

kurcze warto by bylo zorganizowac ten transport po sterylce ,Kasia pisala,ze ostatnio wyadoptowali duzo suniek i na stronce fundacji jest niewiele a ludzie ciagle pytaja .. A domki zawsze sprawdzana ,z wizyta przedadopcyjna itd .dlatego warto ,zeby sunia tam trafila,no i do czasu adopcji bylaby w dt.

nie wiem ,jeszcze be de prosić
i błagac jak przyjdzie potrzeba:-(
moze juz umawiamy sie aby to bylo w sobote
mhhh ale Święta przed nami to nie wiem jak cioteczki z czasem
we czwartek Lulek jedzie do Wawki:loveu:

Posted

giselle4 napisał(a):
...Dziekujemy za filmik
Gabi to bała sie wody jak ognia
ale Kaja tez sie boi wody?:evil_lol::crazyeye:

na początku tak ale potem próbowała wejść i pluskała się troszkę , głębszej wody się boi , ma czas jeszcze będzie pływakiem :errrr::bigcool:

Posted

no hej hej wszystkim !!!!! oto najświeższe relacje z dzisiejszego dzionka , wypadzik za wrocław był udany , tylko kajeczka musiała większość czasu spędzić na smyczy :angryy: bo było dużo dzieci , a oprócz Asi innych nie toleruje , szczeka strasznie na dzieciaki :crazyeye: , ale było siuper... a i jeszcze z domku parę fotek , kurcze w sprawie kaji tej od was nadal cisza , było dzisiaj z nami kupa znajomych ale nie udało nam się nikogo namówić :angryy::angryy::angryy::angryy: bo to psy modercy a oni mają dzieci :angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad:

Posted

hihi ...to moja terrierka nie wiedziała,że jest...astkiem!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Całe zycie nienawidziła dzieci,a jak już biegły lub tupały to wpadała w amok!Trzeba naprawdę było uważać...bo pięta byłaby jej!
No,no...nie wiedziało tego moje malajstwo...Jacek Rasel Terrier:evil_lol:...że zabójca:evil_lol:!

Fajne filmiki i fotki! Obejrzałam z ogromną przyjemnością!:loveu:

Posted

Ona ma teraz swoich Panstwa to broni , bo jak Waszą Asie pokochała to az dziwne ze na innych szczeka. A moja sunia tez tak ma , ze wogole na losowo obcych szczeka jak jej się ktos sie jej nie podoba, to koniec dlatego musi latac jak jest bardzo malo ludzi