kamilawa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Grażynko... czy Agata odzywała się może? Ma jakiś dt na oku? Quote
giselle4 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 odezwala,odezwał juz zrobilam jej te fotki i nie tylko jej zaraz bede plakac o ogłoszenia kama,i po co to Ci było? hihihihi:) Quote
kamilawa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Płacz, płacz :D Ja jak tylko będę miała czas to zrobię komu chcesz. Kto w pierwszej kolejności? Pamiętaj, jak nie ja to Aga. Ona też zawsze pomoze ;) Quote
giselle4 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 W tym roku czeska nie musi nosic kubraczka jest tłusciutka i sliczna nooo i na ogrzewanym boksie...tylko ze on jest mały i boje sie o jej łapki ale biegamy czesto...moze nic sie nie stanie.:) moze ktos ja pokocha Quote
Slomka22 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 obyscie wszystkie psiaki znalazly kochajce domki w 2010 Quote
giselle4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi, kufel piwa to za mało, litr szampana by się zdało. Trzeba opić wszystkie troski by następny ROK był BOSKI!!! SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Quote
giselle4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Czesak ,w tym roku to juz musisz isc do ludzi.... Quote
giselle4 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Czeska ma nowy wątek ,moze to cos pomoze i znajdzie Dt lub domek..... Quote
PATRYK I PAOLKA Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 "" rel="external nofollow noopener"> kajeczka "" rel="external nofollow noopener"> Quote
giselle4 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 prosze,prosze kogo my tutaj mamy Kajka pewnie boi sie tago gekona...az pod kocyk weszla :) Quote
PATRYK I PAOLKA Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 "" rel="external nofollow noopener"> NASZA KOCHANA WARIATKA..."" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
giselle4 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Kaja potrzebuje pomocy leki na stawy z serii artro są potyrzebne na cito kto pomoze? Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Podniosę...nie umiem niestety inaczej pomóc... Quote
Poker Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Gdzie Kaja w końcu przebywa, bo już dostałam zaćmienia umysłu. Znalazłam resztkę MULTIFLEXU, dla suni jej wielkości wystarczy na może 10 dni.Dokąd mam wysłać? Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Poker']Gdzie Kaja w końcu przebywa, bo już dostałam zaćmienia umysłu. Znalazłam resztkę MULTIFLEXU, dla suni jej wielkości wystarczy na może 10 dni.Dokąd mam wysłać? Niech nie umknie... Quote
giselle4 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Poker']Gdzie Kaja w końcu przebywa, bo już dostałam zaćmienia umysłu. Znalazłam resztkę MULTIFLEXU, dla suni jej wielkości wystarczy na może 10 dni.Dokąd mam wysłać?[/QUOTE] Zaraz podam adres jest we Wrocławiu:) Quote
akacha Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 jesli ktos by się złozył, to sprzedajemy jako Fundacja preparat na stawy Orlinga o nazwie gelacan Plus Darling rozwazany z wiader 5 kg. wowczas to, co normalnie kosztuje stówe, wychodzi 69 zł plus wysyłka, na allegro mamy za 70 zł. info o preparacie jest na www.orling.pl. mamy w ofercie tez ich inne preparaty, ale tylko ten z wiadra wychodzi tak tanio. w razie czego konrakt do mnie kasia@rottka.pl Quote
giselle4 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='akacha']jesli ktos by się złozył, to sprzedajemy jako fundacja preparat na stawy orlinga o nazwie gelacan plus darling rozwazany z wiader 5 kg. Wowczas to, co normalnie kosztuje stówe, wychodzi 69 zł plus wysyłka, na allegro mamy za 70 zł. Info o preparacie jest na www.orling.pl. Mamy w ofercie tez ich inne preparaty, ale tylko ten z wiadra wychodzi tak tanio. W razie czego konrakt do mnie kasia@rottka.pl zapisuje wet przepisal artresef jak dobrze pamietam..... Quote
akacha Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 dostałam powiadomienie, ze potrzeba cos na stawy, dlatego tutaj zaproponowałam, nie wgryzając sie w cały temat :). poczytajcie na stronie producenta w razie zainteresowania, nam w Fundacji ten preparat stawiał na łapy wiele psów. ale kazdy toleruje inaczej. w razie czego zwykle mamy to na stanie, czasem trezba kilka dni poczekac, ale warto :). Quote
giselle4 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='akacha']dostałam powiadomienie, ze potrzeba cos na stawy, dlatego tutaj zaproponowałam, nie wgryzając sie w cały temat :). poczytajcie na stronie producenta w razie zainteresowania, nam w Fundacji ten preparat stawiał na łapy wiele psów. ale kazdy toleruje inaczej. w razie czego zwykle mamy to na stanie, czasem trezba kilka dni poczekac, ale warto :).[/QUOTE] zapisalam i dziekuje jak tylko cos to bede zebrac o grosik ...chociaz bedzie ciezko Quote
Recommended Posts