Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tym roku czeska nie musi nosic kubraczka
jest tłusciutka i sliczna
nooo i na ogrzewanym boksie...tylko ze on jest mały i boje sie o jej łapki
ale biegamy czesto...moze nic sie nie stanie.:)
moze ktos ja pokocha

• 2 weeks later...
Posted

Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi,
kufel piwa to za mało,
litr szampana by się zdało.
Trzeba opić wszystkie troski
by następny ROK był BOSKI!!!
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

• 3 months later...
Posted

Gdzie Kaja w końcu przebywa, bo już dostałam zaćmienia umysłu.
Znalazłam resztkę MULTIFLEXU, dla suni jej wielkości wystarczy na może 10 dni.Dokąd mam wysłać?

Posted

[quote name='Poker']Gdzie Kaja w końcu przebywa, bo już dostałam zaćmienia umysłu.
Znalazłam resztkę MULTIFLEXU, dla suni jej wielkości wystarczy na może 10 dni.Dokąd mam wysłać?

Niech nie umknie...

Posted

[quote name='Poker']Gdzie Kaja w końcu przebywa, bo już dostałam zaćmienia umysłu.
Znalazłam resztkę MULTIFLEXU, dla suni jej wielkości wystarczy na może 10 dni.Dokąd mam wysłać?[/QUOTE]
Zaraz podam adres
jest we Wrocławiu:)

Posted

jesli ktos by się złozył, to sprzedajemy jako Fundacja preparat na stawy Orlinga o nazwie gelacan Plus Darling rozwazany z wiader 5 kg. wowczas to, co normalnie kosztuje stówe, wychodzi 69 zł plus wysyłka, na allegro mamy za 70 zł. info o preparacie jest na www.orling.pl. mamy w ofercie tez ich inne preparaty, ale tylko ten z wiadra wychodzi tak tanio. w razie czego konrakt do mnie kasia@rottka.pl

Posted

[quote name='akacha']jesli ktos by się złozył, to sprzedajemy jako fundacja preparat na stawy orlinga o nazwie gelacan plus darling rozwazany z wiader 5 kg. Wowczas to, co normalnie kosztuje stówe, wychodzi 69 zł plus wysyłka, na allegro mamy za 70 zł. Info o preparacie jest na www.orling.pl. Mamy w ofercie tez ich inne preparaty, ale tylko ten z wiadra wychodzi tak tanio. W razie czego konrakt do mnie kasia@rottka.pl
zapisuje
wet przepisal artresef jak dobrze pamietam.....

Posted

dostałam powiadomienie, ze potrzeba cos na stawy, dlatego tutaj zaproponowałam, nie wgryzając sie w cały temat :). poczytajcie na stronie producenta w razie zainteresowania, nam w Fundacji ten preparat stawiał na łapy wiele psów. ale kazdy toleruje inaczej. w razie czego zwykle mamy to na stanie, czasem trezba kilka dni poczekac, ale warto :).

Posted

[quote name='akacha']dostałam powiadomienie, ze potrzeba cos na stawy, dlatego tutaj zaproponowałam, nie wgryzając sie w cały temat :). poczytajcie na stronie producenta w razie zainteresowania, nam w Fundacji ten preparat stawiał na łapy wiele psów. ale kazdy toleruje inaczej. w razie czego zwykle mamy to na stanie, czasem trezba kilka dni poczekac, ale warto :).[/QUOTE]
zapisalam i dziekuje
jak tylko cos to bede zebrac o grosik ...chociaz bedzie ciezko