_ogonek_ Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 gis. wiem coś o tym :( Maluchy trzymajcie się :( Quote
fiorsteinbock Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Caly czas slysze Biancki placz na izolatce! Dlatego ogromnie sie ciesze, ze ma domek i jest szczesliwa. Piekne dziewczynki :loveu: Quote
giselle4 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Boziu kochana...az sie poryczałam Patryku nooo spotkanie na szczycie:-(;) Kana juz po sterylce ,aniolek nasz a Rambus to tez bardzo lagodny facet ...kobietkom to je z ręki:evil_lol: szukamy,szukajcie bo dobro tych maluchów ...to nasze szczęscie:loveu: Quote
GoskaGoska Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 znalesc dom dla psa to radosci, ale znalesc dom dla psa - ktory pozniej szuka jeszcze inny domkow to miod dla serca:loveu: Quote
PATRYK Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 :angryy: cały czas czekamy aż dwoje ludzi się odezwie:angryy: myślałem że dzisiaj porwiemy choć jednego a tu cisza w eterze , żebym to ja miał nr.tel. do nich , a to oni mają mój i pozostaje tylko czekać...:angryy: Quote
giselle4 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 PATRYK napisał(a)::angryy: cały czas czekamy aż dwoje ludzi się odezwie:angryy: myślałem że dzisiaj porwiemy choć jednego a tu cisza w eterze , żebym to ja miał nr.tel. do nich , a to oni mają mój i pozostaje tylko czekać...:angryy: Patryku,Paolko -SPOKOJNIE Kanka niech jeszcze odpocznie po sterylce ze 2 dni ale musze powiadziec ze ...juz chudnie Rambus super chlopaczek:eviltong: juz i tak wyciągneliscie od nas 3 astki...to duzo i maja dobre domki to jeszcze wiecej:evil_lol: Moze po niedzieli sie odezwą...... za dobra monete biore to ze sie namyslaja bo to inwestycja na całe psie zycie;) \ Quote
_ogonek_ Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Boże... Jakie piękne że takich osób jest tak dużo... Nie dośc że adoptuje psiaka to jeszcze pomaga innym, piękne... :( Quote
PATRYK Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 jutro jedziemy po rambusia :cool3::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=2]jezu rzeczywiście niedługo zaczną podejżewać że smalec robimy z piesów :diabloti::diabloti: Quote
giselle4 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='PATRYK']jutro jedziemy po rambusia :cool3::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=2]jezu rzeczywiście niedługo zaczną podejżewać że smalec robimy z piesów :diabloti::diabloti: mhhh to co podajecie do chleba i ogórka to nie z psów????????/ tak smakuje ten smalec jak schroniskowy:lol::eviltong: Quote
giselle4 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 ..wykradacie mi wszystkie astki ze schronu...... i wielkie dzieki za to....zostanie nam grzeczna Kana i nerwowy Miszka:crazyeye: tak sie ciesze spac to chyba dzisiaj nie bedę mogla:shake: Quote
kamilawa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 :multi::multi::multi: Dziękuję ! :loveu: Quote
PATRYK Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 giselle4 napisał(a):..wykradacie mi wszystkie astki ze schronu...... i wielkie dzieki za to....zostanie nam grzeczna Kana i nerwowy Miszka:crazyeye: tak sie ciesze spac to chyba dzisiaj nie bedę mogla:shake: kiedy uśpiłem swoją astkę cztery dni przed wigilią powiedziałem sobie że nigdy już nie będę miał psa , dałem się jednak namówić paulinie na wizytę we wrocławskim schronie , widziałem tam dwa amstaffy , leżały na betonie i patrzyły i czekały...tych oczu nie zapomnę do końca życia :-( w garnku zamarznięta woda że młotkiem bym tego nie ruszył a w misce makaron z jakąś breją , wtedy zdałem sobie sprawę jak bardzo kocham te psy , nawet ja nie przypuszczałem że uda nam się wyciągnąć tyle tych bidulków , a jak dobry los będzie sprzyjał to jak będzie taka potrzeba to zawiozę na koniec świata psiaka żeby zapewnić mu dobry domek... daję słowo że dopilnuję aby wszyscy właściciele przywiezionych przez nas psów wysyłali zdjęcia...;) Quote
giselle4 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 PATRYK napisał(a):kiedy uśpiłem swoją astkę cztery dni przed wigilią powiedziałem sobie że nigdy już nie będę miał psa , dałem się jednak namówić paulinie na wizytę we wrocławskim schronie , widziałem tam dwa amstaffy , leżały na betonie i patrzyły i czekały...tych oczu nie zapomnę do końca życia :-( w garnku zamarznięta woda że młotkiem bym tego nie ruszył a w misce makaron z jakąś breją , wtedy zdałem sobie sprawę jak bardzo kocham te psy , nawet ja nie przypuszczałem że uda nam się wyciągnąć tyle tych bidulków , a jak dobry los będzie sprzyjał to jak będzie taka potrzeba to zawiozę na koniec świata psiaka żeby zapewnić mu dobry domek... daję słowo że dopilnuję aby wszyscy właściciele przywiezionych przez nas psów wysyłali zdjęcia...;) Patryku,ja tez widziałam duzo i nawet nie chec tego pamietac:shake: wiem ze one sie nie poskarzą,odejdą spokojnie i bez kłopotu dlalego zrobie prawie wszystko aby pomoc tylu psiakom ile bede mogla i starczy sił...a ze jestem szalona to kazdy wie:evil_lol: ale ze i Wam sie udzieliło a mowili ze to nie zarazliwe...no coz kazdy kto ma serce i nim patrzy to wie...wszystko wie DZIEKUJE...one tez dziekują usmiechem ,ogonkiem i buziakami Quote
PATRYK Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 spotkanie na szczycie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :diabloti: chłpoaczek był zachwycony (jak wszyscy , którzy brali od nas/was psy) czekał na nas już z nową smyczką i obrożą , i co najważniejsze pościelone miał na przednim siedzeniu w autku :evil_lol: obiecał że zdjęcia będą na bieżąco , rozmawiałem z nim parę minut i wiem że pies nie mógł lepiej trafić ! poza tym to kolega mojej sąsiadki dlatego jestem spokojny i wy kochani też możecie być... :multi::multi::multi: Quote
Nadziejka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 :multi::multi::crazyeye::crazyeye:ooo matenkooooo ziemioooooo ! pieknie:sweetCyb::klacz::klacz::Dog_run::Dog_run::Dog_run::iloveyou::iloveyou::laola:serduszkaaa kochane maja super domeczki dziekiiii wujowiii hohoooooo!Pieknie dziekujemyyyy i zdrowenka dla wujaszkowej rodzinki zyczymy wieleeee juhuuuu:loveu::loveu:Dni spokojnych i pelnych tylko milosci :loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 ...Podła Bianka chciala naszego Rambusia ugryzc...ale Kaja cudowne buziaczki daje...wszystkie z naszego schronu ...i takie piekne... Jeszcze z tydzien i zamknę wątek bo nie badzie astków hihihi Paalka i Patryk wszystkie oddadza do adopcji Kana musi tylko wydobrzec po sterylce....:evil_lol: Quote
PATRYK Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 giselle4 napisał(a):...Podła Bianka chciala naszego Rambusia ugryzc...ale Kaja cudowne buziaczki...wszystkie z naszego schronu ...i takie piekne... Jeszcze z tydzien i zamknę wątek bo nie badzie astków hihihi Paalka i Patryk wszystkie oddadza do adopcji Kana musi tylko wydobrzec po sterylce....:evil_lol: o innych członków "stada" też się zatroszczymy:eviltong: Quote
giselle4 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 PATRYK napisał(a):o innych członków "stada" też się zatroszczymy:eviltong: Wiemy i dziekujemy:loveu: Quote
andzia69 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Gisellko - juz jestem:p Powiedz mi jak tam "nasze" bullowate??? Muszę uaktualnić.... aaa - pomózcie tym razem mnie :-(...mam znowu na tymczasie psa:placz: pytajcie - ta sunia musi szybko znaleźć dom...najlepiej polecony, znajomy...i tylko do mieszkania... Onka - uratowana przed kieleckim schronem pilnie potrzebuje domu Tina: Quote
giselle4 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Witaj kochana my mamy taką sama sunieczke-aniolka do dzieci,do ludzi do zwierząt....i nikt nie pyta:shake::-( MAMY na stanie 2 rottki[sa na rottkowym]oraz Misze i Kane oba asttki Kana znajdzie dom:loveu: ale Misza to dalej cholera[mimo kastracji]tylko do kojca i bez dzieci ale sie nie podadjemy Jezeli chcesz moga na dolnosląskim malutką Twoja ogłosic.... moze trafi sie cos dla niej:p Quote
giselle4 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 ...psy przybywaja falami a adopcje ida jak krew nosa:shake::mad: Gdzie te wszystkie psiaki upchac jak dac im namiastke miłosci i pewnosci ze są dalej potrzebne:mad: Quote
andzia69 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Gisellko...niestety, jest coraz ciężej:placz: na "moją" onkę same patafiany dzwonią...a jak był super domek...to sobie przygarnął szczeniora, bo mu znajomy, kto go znalazł przyniósł wczoraj wieczorem...a pan już jutro miał po onkę przyjechać:-( Quote
giselle4 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 ...wiem,wszystkie domki znajomych i ich znajomych są juz zapsione Nie martwie sie o astki-Bianka,Kaj,Rambo,Kaja...stały kontak musimy jaszcze raz sprawdzic domek Gabi....ale mam nadzieje ze tym razem to juz dobrze trafiła. Jeszcze Kana i Sawa....to nie psy...to lalki spokojne i potulne tak jak i Sambo,Ksena,Baca,Elik,Mirek,Danielka tylko komu je dac aby mialy dobrze.....i tak czlowiek sie dołuje a na kwarantannie przepełnienie ja juz nawet nie chce tam wchodzic,przyzwyczajac sie do psiaka czasem nie mam ochoty ich widziec:shake: Zobacz ,z Czeska walcze 2 lata a to aniołek i figurke ma juz takiego grubaska \cudownego...tylko ze idzie zima i jej siersc malutka, trzeba będzie znowu ubierac w kubrak....moze ja im przynosze pecha?.... Quote
andzia69 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 giselle4 napisał(a):....moze ja im przynosze pecha?.... Gisellko - ty chyba zartujesz?:cool3: Kto jak nie ty znajdujesz im domki? Kto jak nie ty walczysz o każdą bidę!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 giselle4 napisał(a):...wiem,wszystkie domki znajomych i ich znajomych są juz zapsione Nie martwie sie o astki-Bianka,Kaj,Rambo,Kaja...stały kontak musimy jaszcze raz sprawdzic domek Gabi....ale mam nadzieje ze tym razem to juz dobrze trafiła. Jeszcze Kana i Sawa....to nie psy...to lalki spokojne i potulne tak jak i Sambo,Ksena,Baca,Elik,Mirek,Danielka tylko komu je dac aby mialy dobrze.....i tak czlowiek sie dołuje a na kwarantannie przepełnienie ja juz nawet nie chce tam wchodzic,przyzwyczajac sie do psiaka czasem nie mam ochoty ich widziec:shake: Zobacz ,z Czeska walcze 2 lata a to aniołek i figurke ma juz takiego grubaska \cudownego...tylko ze idzie zima i jej siersc malutka, trzeba będzie znowu ubierac w kubrak....moze ja im przynosze pecha?.... Giselko,co Ty?...Ty nigdy nie możesz tak myśleć!!! Janielico psiejska...one wiedzą najlepiej...wygrzebuj sie z doła!!! Tu moja ręka:loveu: i jest ich obok więcej!!! Hopa na górę!!!:multi:... Quote
Recommended Posts