PATRYK Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 KUR..A NIE MOGĘ :angryy::angryy::angryy::angryy:, PRZEPRASZAM ZA TE SŁOWA ALE SERDUCHO MI SIĘ KRAJA JAK WIDZĘ TAKIE PSINKI , ŻADNE STWORZENIE NIE ZASŁUGUJE NA TAKI LOS NAWET KOMAR...WSZYSCY JESTEŚMY TU W JAKIMŚ CELU, MNIEJ LUB BARDZIEJ WAŻNYM ALE JESTEŚMY , DLACZEGO NIE POTRAFIMY USZANOWAĆ NAJCENNIEJSZEJ RZECZY JAKĄ JEST DAR ŻYCIA , DLACZEGO TYLKO POTRAFIMY ODBIERAĆ , ZABIERAĆ , PODBIJAĆ I KRZYWDZIĆ.....:mad::mad:WYBACZCIE MOI MILI , ZAWSZE HAMOWAŁEM SIĘ Z WYPOWIEDZIAMI BO TO , BO TAMTO ALE TERAZ JAK BYM ZŁAPAŁ TAKIEGO SKU....SYNA KTÓRY DOPROWADZIŁ TE PSIAKI DO TAKIEGO STANU TO PODEJRZEWAM ŻE WYROK BYŁBY DŁUGI , DOBREJ NOCKI ŻYCZĘ WSZYSTKIM Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! ....sytuacja jest tragiczna!!!!.... Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!! zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!! PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! ew.kontakt z mosii,LACRIMĄ!!! PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!! 2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!! ...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!! Quote
giselle4 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 PATRYK napisał(a):KUR..A NIE MOGĘ :angryy::angryy::angryy::angryy:, PRZEPRASZAM ZA TE SŁOWA ALE SERDUCHO MI SIĘ KRAJA JAK WIDZĘ TAKIE PSINKI , ŻADNE STWORZENIE NIE ZASŁUGUJE NA TAKI LOS NAWET KOMAR...WSZYSCY JESTEŚMY TU W JAKIMŚ CELU, MNIEJ LUB BARDZIEJ WAŻNYM ALE JESTEŚMY , DLACZEGO NIE POTRAFIMY USZANOWAĆ NAJCENNIEJSZEJ RZECZY JAKĄ JEST DAR ŻYCIA , DLACZEGO TYLKO POTRAFIMY ODBIERAĆ , ZABIERAĆ , PODBIJAĆ I KRZYWDZIĆ.....:mad::mad:WYBACZCIE MOI MILI , ZAWSZE HAMOWAŁEM SIĘ Z WYPOWIEDZIAMI BO TO , BO TAMTO ALE TERAZ JAK BYM ZŁAPAŁ TAKIEGO SKU....SYNA KTÓRY DOPROWADZIŁ TE PSIAKI DO TAKIEGO STANU TO PODEJRZEWAM ŻE WYROK BYŁBY DŁUGI , DOBREJ NOCKI ŻYCZĘ WSZYSTKIM Masz racje Patryku,my tez tak czujemy bo najgorsza jest bezradnosc:shake: tyle psiaków i tyle smutku i tragedii:-( Quote
PATRYK Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 :angryy::angryy::angryy::angryy:NIE WIERZĘ !!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy: TO NIE PRAWDA , TAKIE RZECZY SIĘ KU.WA DZIEJĄ W 21 WIEKU ? Quote
giselle4 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='PATRYK']:angryy::angryy::angryy::angryy:NIE WIERZĘ !!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy: TO NIE PRAWDA , TAKIE RZECZY SIĘ KU.WA DZIEJĄ W 21 WIEKU ? TAK ,CIEMNOGROD.....:mad: prosze nie denerwuj sie to niczego nie zmieni ja mam zaraz stresa i pochlipuje po katach bo jest mi smutno izle i nie rozumiem qu....wa nie rozumiem:shake::shake: Dzisiaj po roku i czterach miesiącach od adopcji ludzie wywalili [identyczana jak Twoja Kaja] Gabi...i zeby zrozumiec komizm sytuacji to zostawili ja na klatce schodowej z ksiązeczka zdrowia.... tragiczne jest to ze juz Straz Miejska znalazła włascicieli i juz sie tlumacza...tylko co to da? nic....i to jest tragiczne widac ze jest po dzieciach,ale to takie sliczne i grzeczne cudo nie dostana jej na bank ale trzeba juz jej szukac domku i tak toczy sie to zycie w schronisku Nie jeden mysliciel nie wymyslił tego co pisze zycie tym psiakom:shake:AMEN Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 giselle4 napisał(a):TAK ,CIEMNOGROD.....:mad: prosze nie denerwuj sie to niczego nie zmieni ja mam zaraz stresa i pochlipuje po katach bo jest mi smutno izle i nie rozumiem qu....wa nie rozumiem:shake::shake: Dzisiaj po roku i czterach miesiącach od adopcji ludzie wywalili [identyczana jak Twoja Kaja] Gabi...i zeby zrozumiec komizm sytuacji to zostawili ja na klatce schodowej z ksiązeczka zdrowia.... tragiczne jest to ze juz Straz Miejska znalazła włascicieli i juz sie tlumacza...tylko co to da? nic....i to jest tragiczne widac ze jest po dzieciach,ale to takie sliczne i grzeczne cudo nie dostana jej na bank ale trzeba juz jej szukac domku i tak toczy sie to zycie w schronisku Nie jeden mysliciel nie wymyslił tego co pisze zycie tym psiakom:shake:AMEN Och,giselko...nie wiem nawet co owiedzieć...juz tak się we mnie złość wygotowała...a tu znowu śliczny psiak od Ciebie też w tragedii. Ręce,albo opadają,albo sie zaciskają w pięści...tym bardziej jak widzisz i obcujesz z tymi cudownymi psami!...nie rozumiem:shake: Quote
giselle4 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 zuzlikowa napisał(a):Och,giselko...nie wiem nawet co owiedzieć...juz tak się we mnie złość wygotowała...a tu znowu śliczny psiak od Ciebie też w tragedii. Ręce,albo opadają,albo sie zaciskają w pięści...tym bardziej jak widzisz i obcujesz z tymi cudownymi psami!...nie rozumiem:shake: nie denerwuj sie Ty tez znajdziemy im wszystkim domy najlepsze na swiecie.....ale trzeba czasu, którego one maja tak mało:-( Quote
PATRYK Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 HEHH , POWIEM WAM W TAJEMNICY ŻE PIERWSZY RAZ SPOTKAŁEM SIĘ Z AŻ TAKIM KURE...WEM JAK ZACZĘLIŚMY SZUKAĆ PSA , OGROM TRAGEDII I CIERPIENIA TYCH STWORZEŃ JEST NIE DO POMYŚLENIA , SERCE SIE KRAJA I POWIEM TEZ ZE ROWNIEZ LZY MI LECA JAK PATRZE NA TE PSINKI KATOWANE I PONIEWIERANE PRZEZ "LUDZI" :angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy: ZADAJE SOBIE CZASAMI PYTANIE DLACZEGO TAK ROZWINIETY GATUNEK ROWNOCZESNIE ZACHOWUJE SIE JAK ZWYKLE BYDLE , OKAZUJE SIE ZE CZLOWIEK ZAMIAST ROZWIJAC SIE , COFA SIE W ROZWOJU , TO JEST JAKIS PIEPSZONY KOSZMAR NIE LUBIE JUZ LUDZI , MOZE INACZEJ LUBIE LUDZI ALE NIE NAWIDZE LUDZKOSCI !!!!!!! MAM TYLKO ZNADZIEJE ZE SZALA SZYBCIUTKO OBROCI SIE W DRUGA STRONE... A JESLI CHODZI O TA ASTKE TO Z CHECIA ZAPROPONOWALBYM KTOREMUS ZE ZNAJOMYCH ALE TO PRZECIEZ PSY MORDERCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE NO JA NIE MAM NORMALNYCH LUDZI DOOKOLA:-(:-(:-( Quote
hajaa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ludzie to parapety, niektórzy oczywiście ...:mad: Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 giselle4 napisał(a):nie denerwuj sie Ty tez znajdziemy im wszystkim domy najlepsze na swiecie.....ale trzeba czasu, którego one maja tak mało:-( Zgadza się kochana...ja juz dzisiaj nie mam siły się denerwować! Patryku...a wiesz,że im dłuzej jestem na dogo,to tym bardziej jednak kocham ludzi!...tych dobrych jest znacznie więcej,dlatego udaje sie pomóc tym krzywdzonym psiakom. Tylko tak jakoś jest,że zło jest bardziej widoczne i bardziej...zauważalne niż dobro...dobrzy ludzie często są cisi,spokojni i niezauważalni...nie widac go! Dzięki tej wierze jeszcze coś mogę robić i...cos się udaje zrobić...i dzięki tym dobrym ludziom. Wybacz,ale dziś musiałam i sobie przypomnieć to kredo!:-( Quote
PATRYK Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 zuzlikowa napisał(a):Zgadza się kochana...ja juz dzisiaj nie mam siły się denerwować! Patryku...a wiesz,że im dłuzej jestem na dogo,to tym bardziej jednak kocham ludzi!...tych dobrych jest znacznie więcej,dlatego udaje sie pomóc tym krzywdzonym psiakom. Tylko tak jakoś jest,że zło jest bardziej widoczne i bardziej...zauważalne niż dobro...dobrzy ludzie często są cisi,spokojni i niezauważalni...nie widac go! Dzięki tej wierze jeszcze coś mogę robić i...cos się udaje zrobić...i dzięki tym dobrym ludziom. Wybacz,ale dziś musiałam i sobie przypomnieć to kredo!:-( Wiesz ja przeważnie działam pod wpływem impulsu , wiem że to nie najlepszy sposób ale nie potrafię inaczej reagować , dzięki temu zawsze mówie co mi leży na wątrobie , choć nie wszystkim to się podoba ale o to chodzi , ludzie z natury są zli , wiem że są dobrzy ludzie , gdyby było inaczej to nie byłoby mnie tu , sęk w tym że tak jak mówisz zło jest bardziej widoczne i ludzie zaczynają się do tego przyzwyczajać i w konsekwencji akceptować je , ja nie mogę na to patrzeć , widziałem w życiu tyle krzywdy ze niejednemu smiertelnikowi zycia by zabraklo zeby to przezyc , jednak nie moge sie pogodzic z mysla ze ktos moze byc tak okrutny , tu nawet okreslenie "zezwierzęcony" nie pasuje bo ublizylbym zwierzakom... Quote
Slomka22 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Zuzilkowa - ja nie bede komentowac bo slow mi brakuje do twojego apelu - skad sie biora tacy degeneraci Giselka - ta Gabi? Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Slomka22 napisał(a):Zuzilkowa - ja nie bede komentowac bo slow mi brakuje do twojego apelu - skad sie biora tacy degeneraci Giselka - ta Gabi? Tak to pierwsza GABI amstaffeczka z naszego schronu pozniej byla nastepna Gabi i nastepna ...bo szczęsliwe imie... pozniej dawałam na imie Kaja I TEZ IMIE BYŁO SZCZĘŚLIWE... TERAZ TO KANA...bo juz sie boje dawac Gabi kazdej amstffce:-(:shake: Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Slomka22 napisał(a):Zuzilkowa - ja nie bede komentowac bo slow mi brakuje do twojego apelu - skad sie biora tacy degeneraci Giselka - ta Gabi? tak to pierwsza GABI Z NASZEGO SCHRONU pozniej byla następna i następna i są szczesliwe...tej sie nie udało Quote
doddy Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Zakochałam się w Kanie... Co jej jest z oczami? Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Slomka22']Zuzilkowa - ja nie bede komentowac bo slow mi brakuje do twojego apelu - skad sie biora tacy degeneraci Giselka - ta Gabi? Slomka..juz zadnej nie dam na imię Gabi smutna z kolczatka jak dla konia bedzie dobrze malutka...tylko zaufaj nam Quote
giselle4 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='doddy']Zakochałam się w Kanie... Co jej jest z oczami? juz prawie ok... miała oczka zapuchnięte i troszke zaropiałe ale juz jest prawie dobrze zobaczysz focie jak zrobimy w sobote....:multi: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/daniela-ruda-pieknosc-o-pyszczku-aniolka-manierach-damy-na-bruku-143618/#post12747359 Quote
giselle4 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 ...trzeba wstawic Gabi na pierwszy post i Bianke tez...Gabi juuz kolcztka zdjęta,szkoda gadac....:shake: Quote
giselle4 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 ..Patryku i Paolko prosze dajcie maila do siebie jak spalił mi sie komp stracilam duzo z niego adresów....please:loveu: Quote
giselle4 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Gabi dzisiaj ,bez kolczatki i z pewnoscia ze nie damy jej zginąc wielka kolczatka poszła precz. mało je, moze wszystko bedzie ok. taka wielka kolczatka.... pomózcie ona musi miec jeden jedyny juz domek.....przejechała sie w zyciu czwarty raz......:-(:mad: Quote
giselle4 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Gabi,Kana ,Bianka i nowe malenstwo wczoraj przywiezione.....:-(to chyba jakies szaleństwo amstaffkowe:placz: zobaczcie jaka Bianka jest malutka i drobna mieszka na izolatce ,na ogólnym przepadnie:( Quote
fiorsteinbock Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Gisellko, znalezione na auto gieldzie: amstaff przy budzie, miska pusta!!! ODDAM AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIERA - OGŁOSZENIA - OGŁOSZENIA DZIERŻONIÓW - Autogielda.pl Quote
giselle4 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Gisellko, znalezione na auto gieldzie: amstaff przy budzie, miska pusta!!! ODDAM AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIERA - OGŁOSZENIA - OGŁOSZENIA DZIERŻONIÓW - Autogielda.pl musimy to zalatwic Edytko,pomyslimy:crazyeye: Quote
Recommended Posts