Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

Posted

KUR..A NIE MOGĘ :angryy::angryy::angryy::angryy:, PRZEPRASZAM ZA TE SŁOWA ALE SERDUCHO MI SIĘ KRAJA JAK WIDZĘ TAKIE PSINKI , ŻADNE STWORZENIE NIE ZASŁUGUJE NA TAKI LOS NAWET KOMAR...WSZYSCY JESTEŚMY TU W JAKIMŚ CELU, MNIEJ LUB BARDZIEJ WAŻNYM ALE JESTEŚMY , DLACZEGO NIE POTRAFIMY USZANOWAĆ NAJCENNIEJSZEJ RZECZY JAKĄ JEST DAR ŻYCIA , DLACZEGO TYLKO POTRAFIMY ODBIERAĆ , ZABIERAĆ , PODBIJAĆ I KRZYWDZIĆ.....:mad::mad:WYBACZCIE MOI MILI , ZAWSZE HAMOWAŁEM SIĘ Z WYPOWIEDZIAMI BO TO , BO TAMTO ALE TERAZ JAK BYM ZŁAPAŁ TAKIEGO SKU....SYNA KTÓRY DOPROWADZIŁ TE PSIAKI DO TAKIEGO STANU TO PODEJRZEWAM ŻE WYROK BYŁBY DŁUGI , DOBREJ NOCKI ŻYCZĘ WSZYSTKIM

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!!
....sytuacja jest tragiczna!!!!....

Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!!
zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!!

PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla
2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...

Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!

ew.kontakt z mosii,LACRIMĄ!!!

PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!!
2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!!

...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!!

Posted

PATRYK napisał(a):
KUR..A NIE MOGĘ :angryy::angryy::angryy::angryy:, PRZEPRASZAM ZA TE SŁOWA ALE SERDUCHO MI SIĘ KRAJA JAK WIDZĘ TAKIE PSINKI , ŻADNE STWORZENIE NIE ZASŁUGUJE NA TAKI LOS NAWET KOMAR...WSZYSCY JESTEŚMY TU W JAKIMŚ CELU, MNIEJ LUB BARDZIEJ WAŻNYM ALE JESTEŚMY , DLACZEGO NIE POTRAFIMY USZANOWAĆ NAJCENNIEJSZEJ RZECZY JAKĄ JEST DAR ŻYCIA , DLACZEGO TYLKO POTRAFIMY ODBIERAĆ , ZABIERAĆ , PODBIJAĆ I KRZYWDZIĆ.....:mad::mad:WYBACZCIE MOI MILI , ZAWSZE HAMOWAŁEM SIĘ Z WYPOWIEDZIAMI BO TO , BO TAMTO ALE TERAZ JAK BYM ZŁAPAŁ TAKIEGO SKU....SYNA KTÓRY DOPROWADZIŁ TE PSIAKI DO TAKIEGO STANU TO PODEJRZEWAM ŻE WYROK BYŁBY DŁUGI , DOBREJ NOCKI ŻYCZĘ WSZYSTKIM

Masz racje Patryku,my tez tak czujemy
bo najgorsza jest bezradnosc:shake:
tyle psiaków i tyle smutku i tragedii:-(

Posted

[quote name='PATRYK']:angryy::angryy::angryy::angryy:NIE WIERZĘ !!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy: TO NIE PRAWDA , TAKIE RZECZY SIĘ KU.WA DZIEJĄ W 21 WIEKU ?
TAK ,CIEMNOGROD.....:mad:
prosze nie denerwuj sie to niczego nie zmieni
ja mam zaraz stresa i pochlipuje po katach bo jest mi smutno izle
i nie rozumiem qu....wa nie rozumiem:shake::shake:

Dzisiaj po roku i czterach miesiącach od adopcji
ludzie wywalili [identyczana jak Twoja Kaja] Gabi...i zeby zrozumiec komizm sytuacji to zostawili ja na klatce schodowej z ksiązeczka zdrowia....
tragiczne jest to ze juz Straz Miejska znalazła włascicieli i juz sie tlumacza...tylko co to da?
nic....i to jest tragiczne
widac ze jest po dzieciach,ale to takie sliczne i grzeczne cudo
nie dostana jej na bank
ale trzeba juz jej szukac domku
i tak toczy sie to zycie w schronisku
Nie jeden mysliciel nie wymyslił tego co pisze zycie tym psiakom:shake:AMEN

Posted

giselle4 napisał(a):
TAK ,CIEMNOGROD.....:mad:
prosze nie denerwuj sie to niczego nie zmieni
ja mam zaraz stresa i pochlipuje po katach bo jest mi smutno izle
i nie rozumiem qu....wa nie rozumiem:shake::shake:

Dzisiaj po roku i czterach miesiącach od adopcji
ludzie wywalili [identyczana jak Twoja Kaja] Gabi...i zeby zrozumiec komizm sytuacji to zostawili ja na klatce schodowej z ksiązeczka zdrowia....
tragiczne jest to ze juz Straz Miejska znalazła włascicieli i juz sie tlumacza...tylko co to da?
nic....i to jest tragiczne
widac ze jest po dzieciach,ale to takie sliczne i grzeczne cudo
nie dostana jej na bank
ale trzeba juz jej szukac domku
i tak toczy sie to zycie w schronisku
Nie jeden mysliciel nie wymyslił tego co pisze zycie tym psiakom:shake:AMEN

Och,giselko...nie wiem nawet co owiedzieć...juz tak się we mnie złość wygotowała...a tu znowu śliczny psiak od Ciebie też w tragedii.
Ręce,albo opadają,albo sie zaciskają w pięści...tym bardziej jak widzisz i obcujesz z tymi cudownymi psami!...nie rozumiem:shake:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Och,giselko...nie wiem nawet co owiedzieć...juz tak się we mnie złość wygotowała...a tu znowu śliczny psiak od Ciebie też w tragedii.
Ręce,albo opadają,albo sie zaciskają w pięści...tym bardziej jak widzisz i obcujesz z tymi cudownymi psami!...nie rozumiem:shake:

nie denerwuj sie Ty tez
znajdziemy im wszystkim domy
najlepsze na swiecie.....ale trzeba czasu,
którego one maja tak mało:-(

Posted

HEHH , POWIEM WAM W TAJEMNICY ŻE PIERWSZY RAZ SPOTKAŁEM SIĘ Z AŻ TAKIM KURE...WEM JAK ZACZĘLIŚMY SZUKAĆ PSA , OGROM TRAGEDII I CIERPIENIA TYCH STWORZEŃ JEST NIE DO POMYŚLENIA , SERCE SIE KRAJA I POWIEM TEZ ZE ROWNIEZ LZY MI LECA JAK PATRZE NA TE PSINKI KATOWANE I PONIEWIERANE PRZEZ "LUDZI" :angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy: ZADAJE SOBIE CZASAMI PYTANIE DLACZEGO TAK ROZWINIETY GATUNEK ROWNOCZESNIE ZACHOWUJE SIE JAK ZWYKLE BYDLE , OKAZUJE SIE ZE CZLOWIEK ZAMIAST ROZWIJAC SIE , COFA SIE W ROZWOJU , TO JEST JAKIS PIEPSZONY KOSZMAR NIE LUBIE JUZ LUDZI , MOZE INACZEJ LUBIE LUDZI ALE NIE NAWIDZE LUDZKOSCI !!!!!!! MAM TYLKO ZNADZIEJE ZE SZALA SZYBCIUTKO OBROCI SIE W DRUGA STRONE...
A JESLI CHODZI O TA ASTKE TO Z CHECIA ZAPROPONOWALBYM KTOREMUS ZE ZNAJOMYCH ALE TO PRZECIEZ PSY MORDERCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE NO JA NIE MAM NORMALNYCH LUDZI DOOKOLA:-(:-(:-(

Posted

giselle4 napisał(a):
nie denerwuj sie Ty tez
znajdziemy im wszystkim domy
najlepsze na swiecie.....ale trzeba czasu,
którego one maja tak mało:-(

Zgadza się kochana...ja juz dzisiaj nie mam siły się denerwować!

Patryku...a wiesz,że im dłuzej jestem na dogo,to tym bardziej jednak kocham ludzi!...tych dobrych jest znacznie więcej,dlatego udaje sie pomóc tym krzywdzonym psiakom.
Tylko tak jakoś jest,że zło jest bardziej widoczne i bardziej...zauważalne niż dobro...dobrzy ludzie często są cisi,spokojni i niezauważalni...nie widac go!
Dzięki tej wierze jeszcze coś mogę robić i...cos się udaje zrobić...i dzięki tym dobrym ludziom.
Wybacz,ale dziś musiałam i sobie przypomnieć to kredo!:-(

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Zgadza się kochana...ja juz dzisiaj nie mam siły się denerwować!

Patryku...a wiesz,że im dłuzej jestem na dogo,to tym bardziej jednak kocham ludzi!...tych dobrych jest znacznie więcej,dlatego udaje sie pomóc tym krzywdzonym psiakom.
Tylko tak jakoś jest,że zło jest bardziej widoczne i bardziej...zauważalne niż dobro...dobrzy ludzie często są cisi,spokojni i niezauważalni...nie widac go!
Dzięki tej wierze jeszcze coś mogę robić i...cos się udaje zrobić...i dzięki tym dobrym ludziom.
Wybacz,ale dziś musiałam i sobie przypomnieć to kredo!:-(

Wiesz ja przeważnie działam pod wpływem impulsu , wiem że to nie najlepszy sposób ale nie potrafię inaczej reagować , dzięki temu zawsze mówie co mi leży na wątrobie , choć nie wszystkim to się podoba ale o to chodzi , ludzie z natury są zli , wiem że są dobrzy ludzie , gdyby było inaczej to nie byłoby mnie tu , sęk w tym że tak jak mówisz zło jest bardziej widoczne i ludzie zaczynają się do tego przyzwyczajać i w konsekwencji akceptować je , ja nie mogę na to patrzeć , widziałem w życiu tyle krzywdy ze niejednemu smiertelnikowi zycia by zabraklo zeby to przezyc , jednak nie moge sie pogodzic z mysla ze ktos moze byc tak okrutny , tu nawet okreslenie "zezwierzęcony" nie pasuje bo ublizylbym zwierzakom...

Posted

Slomka22 napisał(a):
Zuzilkowa - ja nie bede komentowac bo slow mi brakuje do twojego apelu - skad sie biora tacy degeneraci

Giselka - ta Gabi?

Tak
to pierwsza GABI amstaffeczka z naszego schronu
pozniej byla nastepna Gabi i nastepna ...bo szczęsliwe imie...
pozniej dawałam na imie Kaja I TEZ IMIE BYŁO SZCZĘŚLIWE...
TERAZ
TO KANA...bo juz sie boje dawac Gabi kazdej amstffce:-(:shake:

Posted

Slomka22 napisał(a):
Zuzilkowa - ja nie bede komentowac bo slow mi brakuje do twojego apelu - skad sie biora tacy degeneraci

Giselka - ta Gabi?

tak
to pierwsza GABI Z NASZEGO SCHRONU
pozniej byla następna i następna i są szczesliwe...tej sie nie udało

Posted

[quote name='Slomka22']Zuzilkowa - ja nie bede komentowac bo slow mi brakuje do twojego apelu - skad sie biora tacy degeneraci

Giselka - ta Gabi?

Slomka..juz zadnej nie dam na imię Gabi

smutna z kolczatka jak dla konia

bedzie dobrze malutka...tylko zaufaj nam

Posted

Gabi dzisiaj ,bez kolczatki i z pewnoscia ze nie damy jej zginąc

wielka kolczatka poszła precz.

mało je, moze wszystko bedzie ok.

taka wielka kolczatka....

pomózcie ona musi miec jeden jedyny juz domek.....przejechała sie w zyciu czwarty raz......:-(:mad:

Posted

Gabi,Kana ,Bianka i nowe malenstwo
wczoraj przywiezione.....:-(to chyba jakies szaleństwo amstaffkowe:placz:
zobaczcie jaka Bianka jest malutka i drobna

mieszka na izolatce ,na ogólnym przepadnie:(