giselle4 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='monika083']:evil_lol: moj Bruno tez tak ze mna jezdzi ,w poniedzialek byla proba generalna i spisal sie chlopak na medal,siedzial grzecznie pasazer i przez okno wygladal,przywiazalam go dobrze do siedzenia ale i tak sie balam ,ze bedzie staral sie do mnie wlezc. W aucie tz-a bezproblemowo z tylu siedzi a ja mam dwuosobowe i troche balam sie z nim jezdzic ale to naprawde bezproblemowy chlopak ,pod kazdym wzgledem:loveu: Grazynko,otworzyli kolo mnie super wielki sklep zoologiczny ,ogromny wybor karmy,pojade tam dzisiaj i poszukam jakiejs sensitive dobrej i niedrogiej ,prawdopodobnie bede w sierpniu na kilka dni we wrocku to bym przywiozla, Dziękuej Moniczko i cioteczki moje noooooo nie martwic sie był Pan wet obejrzał leleczke-Czesieczke i powiedział to tylko tluszczak damy rade to nic takiego...wiec lalka dalej bedzie piekna i bedzie pozniej na izoaltkach siedziec az do zagojenia.:loveu: Teraz tylko troszke poczekamy Jutro pierwsi ludzi zapowiedzieli sie w sparawie Ksenki:loveu: Quote
PATRYK Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 kolejne newsy o kajeczce , byliśmy na wsi dzisiaj po mleczko prosto od krówki dla Kajtusia i wyszalała się dziewuszka za wszystkie czasy , musielibyście zobaczyć jak kaja spitalała przed krową :shake: nie mogłem jej dogonić...:razz: pozdr dla wszystkich ludków o wielgaśnych serduchach...YouTube - kajtuś Quote
Nadziejka Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 :loveu::loveu:ohoooo ale super dziewuszka :multi:wujku dziekujemyyyy pieknie za takie zycie Kajuni juhuuuuuu:loveu::iloveyou::iloveyou::Dog_run:Badzcie zdrowi kochaniiiiii:loveu::loveu::loveu: Quote
monika083 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ewa gonzales napisał(a)::loveu::loveu:ohoooo ale super dziewuszka :multi:wujku dziekujemyyyy pieknie za takie zycie Kajuni juhuuuuuu:loveu::iloveyou::iloveyou::Dog_run:Badzcie zdrowi kochaniiiiii:loveu::loveu::loveu: wujku..hihi,zawsze sie usmieje z tych postow ewy:loveu: Quote
giselle4 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 ...Kajka nie bój sie to mleczko na nózkach mhhh panna miastowa to gdzie tam krowa;):loveu::eviltong: Quote
zuzlikowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 hahaha...następne psię,które przeżyło horror na widok mleka na nogach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kajusiu :loveu: Quote
PATRYK Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 giselle4 napisał(a):...Kajka nie bój sie to mleczko na nózkach mhhh panna miastowa to gdzie tam krowa;):loveu::eviltong: A NA WSI SOBIE BYLIŚMY SPECJALNIE PO MLECZKO ...:eviltong: Quote
PATRYK Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 SŁUCHAJCIE KOCHANI DOSTAŁEM DZISIAJ TELEFON Z ZAPYTANIEM CZY NIE CHCĘ AMSTAFFKI 18 M-CY ZA 150 ZŁ JEST PONOĆ Z PAPIERAMI (TYLKO NIE WIEM JAKIMI...) JEST ZACZIPOWANA , ZASZCZEPIONA , ODROBACZONA ITP , ITD PANI URODZIŁO SIĘ DZIECKO I SIĘ BOI :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: ŻE PIES JE ZJE , PODEJRZEWAM ŻE ODDA JĄ ZA DARMO , CO ROBIĆ ? JA MAM ZA MAŁE MIESZKANIE NA DWIE KRÓWKI (JEST PRĘGOWANA) TO MÓJ NR.502297860 Quote
giselle4 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 PATRYK napisał(a):SŁUCHAJCIE KOCHANI DOSTAŁEM DZISIAJ TELEFON Z ZAPYTANIEM CZY NIE CHCĘ AMSTAFFKI 18 M-CY ZA 150 ZŁ JEST PONOĆ Z PAPIERAMI (TYLKO NIE WIEM JAKIMI...) JEST ZACZIPOWANA , ZASZCZEPIONA , ODROBACZONA ITP , ITD PANI URODZIŁO SIĘ DZIECKO I SIĘ BOI :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: ŻE PIES JE ZJE , PODEJRZEWAM ŻE ODDA JĄ ZA DARMO , CO ROBIĆ ? JA MAM ZA MAŁE MIESZKANIE NA DWIE KRÓWKI (JEST PRĘGOWANA) TO MÓJ NR.502297860 Patryku,prosze niech Pani da ogloszenia albo Ty daj ...do Wyborczej,Cafeanimal,i tam gdzie sie jeszcze da[ogloszenia darmowe]....prosze bo moze [jak nie bedzie chętnych]wyladuje w schronie zaraz napisze do cioteczki i podam Twoj numer telefonu:shake: Quote
oris Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dokladnie koniecznie, ogloszenia foty i kontakt z ciotkami od bulowatych Quote
_ogonek_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Nie no, ostatnio dzieci wysyp psy na bruku lądują... to kolejny przypadek ;/ Quote
andzia69 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Gisellko - proszę, powiedz, które astki czekają na domki Quote
giselle4 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 andzia69 napisał(a):Gisellko - proszę, powiedz, które astki czekają na domki Tylko 2 młoda Bianka [juz ogłaszamy] i nowa przyszla wczoraj...to tez jej w sobote zrobimy fotki i wstawiamy andziu nie martw sie ... dajemy rade ale jest zle:shake: wiadomo wakacje i często prosimy o pomoc:oops: ale uzupełniamy na bieząco nooo i moja ulubienic grubasek Czeska...;) Quote
giselle4 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Slomka22 napisał(a):Czeska wciaz u Ciebie? Czeska ma pecha ...jeszcze jest u nas jest juz taka piekna....to inny psiak ..ale na spacerze bo tak to siedzi smutna przy kracie.... jest nowa -Kana i Bianka...to dzisiaj wstawiamy:shake: ale Czeska to Czeska....:multi: Quote
fiorsteinbock Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kana Trafiła do nas zupełnie niedawno, jest spokojna i lagodna. Nowa sytuacja przewrocila jej swiat do gory nogami, jednakze Kana probuje odnalezc sie w schronisku. Mamy nadzieje, ze nie podda sie szybciutko :( Obecnie odbywa kwarantanne. Jest w trakcie leczenia ropiejacych oczek. Wiek: okolo 2-2,5 lat Quote
fiorsteinbock Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 BIANCA Młodziutka, około roczna amstaffka. Quote
fiorsteinbock Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kana jest wrzucona na ogolny bullowatych, trzeba tylko uzupelnic dane co do wieku. Giselciu, mozesz skrobnac ile wiosen ma Kana - edytuje wpis :) Quote
andzia69 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Kana i Bianka są piękne...szkoda, ze człowiek zgotował im los bezdomnego psiaka:-(:-(:-( Quote
Slomka22 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 To ja poprosze ze 3 fajne foty Czeskowe i cos podumam z ogloszeniami Quote
giselle4 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Slomka22 napisał(a):To ja poprosze ze 3 fajne foty Czeskowe i cos podumam z ogloszeniami Dziekuje Slomka zaraz wysle:loveu: Ja mam zły dzień i nie moge nawet myslec.....złapałam doła Perełka,Paweł itd:-( Quote
giselle4 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Kana jest wrzucona na ogolny bullowatych, trzeba tylko uzupelnic dane co do wieku. Giselciu, mozesz skrobnac ile wiosen ma Kana - edytuje wpis :) Witaj Skarbie KANA ma2-2,5 roku jest lagodna bardzo przyjacielska i posłuszna.Smutna,chyba nie podoba jej sie to miejsce i te wszystkie szczekające psiaki,ma tez chore oczka...ale to zaraz bedzie przeszłoscia.Wyjdzie z kwarantanny z kompletam szczepien i odrobaczona...martwie sie zpowodu braku jedynek....] we srode poprosze o zabranie Perełki na izolatki :-( Quote
Recommended Posts