Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

Posted

[quote name='monika083']:evil_lol:

moj Bruno tez tak ze mna jezdzi ,w poniedzialek byla proba generalna i spisal sie chlopak na medal,siedzial grzecznie pasazer i przez okno wygladal,przywiazalam go dobrze do siedzenia ale i tak sie balam ,ze bedzie staral sie do mnie wlezc. W aucie tz-a bezproblemowo z tylu siedzi a ja mam dwuosobowe i troche balam sie z nim jezdzic ale to naprawde bezproblemowy chlopak ,pod kazdym wzgledem:loveu:

Grazynko,otworzyli kolo mnie super wielki sklep zoologiczny ,ogromny wybor karmy,pojade tam dzisiaj i poszukam jakiejs sensitive dobrej i niedrogiej ,prawdopodobnie bede w sierpniu na kilka dni we wrocku to bym przywiozla,
Dziękuej Moniczko
i cioteczki moje noooooo nie martwic sie był Pan wet obejrzał leleczke-Czesieczke i powiedział to tylko tluszczak
damy rade to nic takiego...wiec lalka dalej bedzie piekna
i bedzie pozniej na izoaltkach siedziec az do zagojenia.:loveu:
Teraz tylko troszke poczekamy
Jutro pierwsi ludzi zapowiedzieli sie w sparawie Ksenki:loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejne newsy o kajeczce , byliśmy na wsi dzisiaj po mleczko prosto od krówki dla Kajtusia i wyszalała się dziewuszka za wszystkie czasy , musielibyście zobaczyć jak kaja spitalała przed krową :shake: nie mogłem jej dogonić...:razz: pozdr dla wszystkich ludków o wielgaśnych serduchach...YouTube - kajtuś

Posted

:loveu::loveu:ohoooo ale super dziewuszka :multi:wujku dziekujemyyyy pieknie za takie zycie Kajuni juhuuuuuu:loveu::iloveyou::iloveyou::Dog_run:Badzcie zdrowi kochaniiiiii:loveu::loveu::loveu:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:loveu::loveu:ohoooo ale super dziewuszka :multi:wujku dziekujemyyyy pieknie za takie zycie Kajuni juhuuuuuu:loveu::iloveyou::iloveyou::Dog_run:Badzcie zdrowi kochaniiiiii:loveu::loveu::loveu:

wujku..hihi,zawsze sie usmieje z tych postow ewy:loveu:

Posted

giselle4 napisał(a):
...Kajka
nie bój sie to mleczko na nózkach
mhhh panna miastowa to gdzie tam krowa;):loveu::eviltong:

A NA WSI SOBIE BYLIŚMY SPECJALNIE PO MLECZKO ...:eviltong:

Posted

SŁUCHAJCIE KOCHANI DOSTAŁEM DZISIAJ TELEFON Z ZAPYTANIEM CZY NIE CHCĘ AMSTAFFKI 18 M-CY ZA 150 ZŁ JEST PONOĆ Z PAPIERAMI (TYLKO NIE WIEM JAKIMI...) JEST ZACZIPOWANA , ZASZCZEPIONA , ODROBACZONA ITP , ITD PANI URODZIŁO SIĘ DZIECKO I SIĘ BOI :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: ŻE PIES JE ZJE , PODEJRZEWAM ŻE ODDA JĄ ZA DARMO , CO ROBIĆ ? JA MAM ZA MAŁE MIESZKANIE NA DWIE KRÓWKI (JEST PRĘGOWANA) TO MÓJ NR.502297860

Posted

PATRYK napisał(a):
SŁUCHAJCIE KOCHANI DOSTAŁEM DZISIAJ TELEFON Z ZAPYTANIEM CZY NIE CHCĘ AMSTAFFKI 18 M-CY ZA 150 ZŁ JEST PONOĆ Z PAPIERAMI (TYLKO NIE WIEM JAKIMI...) JEST ZACZIPOWANA , ZASZCZEPIONA , ODROBACZONA ITP , ITD PANI URODZIŁO SIĘ DZIECKO I SIĘ BOI :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: ŻE PIES JE ZJE , PODEJRZEWAM ŻE ODDA JĄ ZA DARMO , CO ROBIĆ ? JA MAM ZA MAŁE MIESZKANIE NA DWIE KRÓWKI (JEST PRĘGOWANA) TO MÓJ NR.502297860

Patryku,prosze niech Pani da ogloszenia
albo Ty daj ...do Wyborczej,Cafeanimal,i tam gdzie sie jeszcze da[ogloszenia darmowe]....prosze
bo moze [jak nie bedzie chętnych]wyladuje w schronie
zaraz napisze do cioteczki i podam Twoj numer telefonu:shake:

Posted

andzia69 napisał(a):
Gisellko - proszę, powiedz, które astki czekają na domki

Tylko 2 młoda Bianka [juz ogłaszamy] i nowa przyszla wczoraj...to tez jej w sobote zrobimy fotki i wstawiamy
andziu nie martw sie ... dajemy rade ale jest zle:shake:
wiadomo wakacje i często prosimy o pomoc:oops:
ale uzupełniamy na bieząco
nooo i moja ulubienic
grubasek Czeska...;)

Posted

Slomka22 napisał(a):
Czeska wciaz u Ciebie?

Czeska ma pecha ...jeszcze jest u nas
jest juz taka piekna....to inny psiak ..ale na spacerze
bo tak to siedzi smutna przy kracie....
jest nowa -Kana i Bianka...to dzisiaj wstawiamy:shake:
ale Czeska to Czeska....:multi:

Posted

Kana

Trafiła do nas zupełnie niedawno, jest spokojna i lagodna. Nowa sytuacja przewrocila jej swiat do gory nogami, jednakze Kana probuje odnalezc sie w schronisku. Mamy nadzieje, ze nie podda sie szybciutko :(
Obecnie odbywa kwarantanne. Jest w trakcie leczenia ropiejacych oczek.

Posted

Slomka22 napisał(a):
To ja poprosze ze 3 fajne foty Czeskowe i cos podumam z ogloszeniami

Dziekuje Slomka
zaraz wysle:loveu:
Ja mam zły dzień i nie moge nawet myslec.....złapałam doła
Perełka,Paweł itd:-(

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Kana jest wrzucona na ogolny bullowatych, trzeba tylko uzupelnic dane co do wieku.
Giselciu, mozesz skrobnac ile wiosen ma Kana - edytuje wpis :)

Witaj Skarbie
KANA ma2-2,5 roku
jest lagodna bardzo przyjacielska i posłuszna.Smutna,chyba nie podoba jej sie to miejsce i te wszystkie szczekające psiaki,ma tez chore oczka...ale to
zaraz bedzie przeszłoscia.Wyjdzie z kwarantanny z kompletam szczepien i odrobaczona...martwie sie zpowodu braku jedynek....]

we srode poprosze o zabranie Perełki na izolatki :-(