Nadziejka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 :multi::multi::Dog_run::sweetCyb::ylsuper:dziekiii za cuuudo wiesci i pozdrawiamyyy goracoooooo:multi::loveu: Quote
_ogonek_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Aaaaale bomba! giselko jak się cieszę strasznie strasznie strasznie!!! Quote
PATRYK Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Witam wszystkich ,mam pytanko czy ktoŚ ma pojĘcie gdzie zostaŁa znaleziona moja kaja ? Lub z jakiej miejscowoŚci jest ? Wszyscy ktÓrzy majĄ jakiekolwiek informacje proszĘ o pozostawienie na pw dziĘki patryk Quote
zuzlikowa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 PATRYK napisał(a):Witam wszystkich ,mam pytanko czy ktoŚ ma pojĘcie gdzie zostaŁa znaleziona moja kaja ? Lub z jakiej miejscowoŚci jest ? Wszyscy ktÓrzy majĄ jakiekolwiek informacje proszĘ o pozostawienie na pw dziĘki patryk Myślę,że informacje takie ma giselka,ale chwilowo nie ma jej na necie!Moment to potrwa,ale jak już bedzie przekaże Ci te informacje! Kajuśka...:loveu:...i dla całej rodzinki :loveu: Quote
PATRYK Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 A&S napisał(a):Ja sugeruję Kaję wrzucić na metamorfozy! nio to fakt przeszła metamorfozę , z astki na pijawkę :kiss_2: taka całuśna się zrobiła że mam czasami kłopot żeby się od niej odkleić :loveu: Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 PATRYK napisał(a):Witam wszystkich ,mam pytanko czy ktoŚ ma pojĘcie gdzie zostaŁa znaleziona moja kaja ? Lub z jakiej miejscowoŚci jest ? Wszyscy ktÓrzy majĄ jakiekolwiek informacje proszĘ o pozostawienie na pw dziĘki patryk Witaj Patryku powiat dzierzoniowski ale dokładnie napisze jutro trzeba powertowac w ksiązce;):oops: dzieki za fotki pijaweczki -Kajeczki:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Patryku, w takim razie serdecznie pozdrawiam pijawkę :evil_lol: Quote
PATRYK Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 najnowsze focie kajtusia i andrzeja , andrzej to rzecz jasna jaszczurka... Quote
giselle4 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Witaj Patryku chcesz zeby ten potwór zjadl mi dziecko-Kajeczke hihihihi Patryku dziekujemy za fotki miło sie wsółpracuje z takimi osobami...pozdrowienia dla Paolki i zwierzyńca:evil_lol::loveu:Patryku ze wzgledu na mojego ,,kulasa,, nie znalazłam jeszcze interesującej Cie informacji ale zrobie to w piątek ,:loveu:sorry:eviltong: Zapraszamy z fotkami bo jestesmy uradowani jak widzimy szczęście naszych ,,dzieci,,:evil_lol: Quote
giselle4 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 ...został Misza i Czeska oraz nowa rotka wszystko powoli uzupełnie. Czeska nie ma szczęścia a Misza szczeka na obcych mimo ze nie jest złosliwy...boi sie Roteczka jest sliczna i posluszna,mam juz foteczki wstawie i opisze i na razie tylko te bidy z tematu inne maja domki;):loveu: Quote
giselle4 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 ...Paolko dziekuje za telefon o Kajce jestem wdzieczna całej rodzince Wiesz,jak wiem ze psiakowi jest dobrze to tak nie molestuje ot ,czasem nawet zapominam ale Wy mi nie dajecie zapomniec i to jest suuuper Dziekuje:evil_lol::loveu: Kaja zdrowa,cala i zadowolona ale dalej boi sie wszystkiego co zrobil jej czlowiek ze taka zastraszona? wiele zlego ale wroci do normy ....zobaczycie cierpliwosc i dobro to jest to... Quote
PATRYK Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='giselle4']...Paolko dziekuje je za telefon o Kajce jestem wdzieczna całej rodzince Wiesz,jak wiem ze psiakowi jest dobrze to tak nie molestuje ot ,czasem nawet zapominam ale Wy mi niedajecie zapomniec i to jest suuuper Dziekuje:evil_lol::loveu: Kaja zdrowa,cala i zadowolona ale dalej boi sie wszystkiego co zrobil jej czlowiek ze taka zstrachliwa? wiele zlego ale wroci do normy ....zobaczycie cierpliwosc i dobro to jest to... Quote
monika083 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Kochani ,moze tutaj znajdzie sie ktos z okolic szklarskiej poreby ,kto moglby sprawdzic warunki bytowe tego pieknego psiaka:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucony-onek-w-szklarskiej-porebie-pomocy-142347/ Quote
giselle4 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='monika083']Kochani ,moze tutaj znajdzie sie ktos z okolic szklarskiej poreby ,kto moglby sprawdzic warunki bytowe tego pieknego psiaka:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucony-onek-w-szklarskiej-porebie-pomocy-142347/ Witaj Moniczko dobrze ze jestes pomysle i zaraz poszukam:loveu::crazyeye: napisze Quote
andzia69 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 kurcze...nikogo nie kojarzę z okolic Szklarskiej Poręby:shake: Quote
coronaaj Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 =zuzlikowa;:-(:-(:-(...się zryczałam! Ludzie...tak trzymać! Nie ma niczego piękniejszego niż miłość w oczach zwierzaka i to przeogromne zaufanie do Was... i nie ma niczego boleśniejszego niż tęsknota za ukochanym bliskim...a to przecież dla psiaka,WY. Kajeczko...już na zawsze!:loveu: :loveu::loveu:Slicznie to napisalas:loveu::loveu:sam sie poplakalam:-(:-( :multi::multi:Melduje sie na watku , podnosze Czesie...:loveu::loveu: :loveu::loveu:Kochana Kajeczka ..niech jej szczescie dopisuje :multi::multi:w nowym slicznym domku...Buziaczki dla Kajki i panstwa.. Quote
giselle4 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Czeska ,przytyla jest sliczna i bardzo zadowolona ale nie w boksie....tam siedzi smutna i zobaczcie na nozke-guz.Jutro bede wiedziec...tluszczak czy cos innego....kidy Ty biedna znajdziesz domek... fiorsteinbock dziekuej za fotki suuuper i za .....nowe oko ja nie zauwazylam...oj gapa to gapa.:eviltong: Quote
giselle4 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Wczoraj upał az Czeska nam sie spocila co? nikt nie zaglada do dzieczyny? hopsaj malenka ...dzisiaj wet Cie zobaczy :loveu: Quote
monika083 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 giselle4 napisał(a):Wczoraj upał az Czesak nam sie spocila co? nikt nie zaglada do dzieczyny? hopsaj malenka ...dzisiaj wet Cie zobaczy :loveu: zaglada,zaglada...Czesia ma jakies aktualne ogloszenia?? Dzisiaj bede robic jednemu wroclawiakowi wiec moge i Czesi przy okazji porobic:) Quote
giselle4 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 monika083 napisał(a):zaglada,zaglada...Czesia ma jakies aktualne ogloszenia?? Dzisiaj bede robic jednemu wroclawiakowi wiec moge i Czesi przy okazji porobic:) Moniczko ma troche ogloszen ale po gazatach i na Cafeanimal jak mozesz to pieknie prosimy:evil_lol::loveu: Quote
monika083 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 :evil_lol: moj Bruno tez tak ze mna jezdzi ,w poniedzialek byla proba generalna i spisal sie chlopak na medal,siedzial grzecznie pasazer i przez okno wygladal,przywiazalam go dobrze do siedzenia ale i tak sie balam ,ze bedzie staral sie do mnie wlezc. W aucie tz-a bezproblemowo z tylu siedzi a ja mam dwuosobowe i troche balam sie z nim jezdzic ale to naprawde bezproblemowy chlopak ,pod kazdym wzgledem:loveu: Grazynko,otworzyli kolo mnie super wielki sklep zoologiczny ,ogromny wybor karmy,pojade tam dzisiaj i poszukam jakiejs sensitive dobrej i niedrogiej ,prawdopodobnie bede w sierpniu na kilka dni we wrocku to bym przywiozla, Quote
Recommended Posts