Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-D:-D:shiny:majowkowo i odlotowo :multi:sie witamy ahojjjjj dziewczkiiiiii:loveu:Adus czi to tiiiiii? :laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb:masz fajowe zdjecie nowe :multi:tzn awatarek tak?:sweetCyb::bigcool:

Posted

">
">
">
">
a to foteczki naszej psinki ze wczorajszego spacerku , pozdrawiamy wszystkich
p.s a co do tej suni o której wspominałem to ślad po niej zaginął:-( tak po cichu liczę że znalazł się właściciel...

Posted

[quote name='PATRYK']">
">
">
">
a to foteczki naszej psinki ze wczorajszego spacerku , pozdrawiamy wszystkich
p.s a co do tej suni o której wspominałem to ślad po niej zaginął:-( tak po cichu liczę że znalazł się właściciel...
Kaja śliczna jak zawsze zresztą :loveu:
Co do tej suni, to możliwe że znalazł się właściciel, ale może ktoś ją przygarnął, lub schronisko zabrało do siebie.

Posted

o ranyyyy juhuuuu :loveu:[SIZE=4]wujasie kochanyyyyy:oops::loveu::loveu::loveu:jakaz cudooo sunka :ylsuper::ylsuper::bigcool::bigcool:wiesz co wujasku , my tobie i rodzince twojej przesylamy milion goracych caluskow dla niunki miziaki i caluski w noskaaaaa :multi::loveu:dziekujemyyyy ci , ze niunia ma tak piekne nowe zycie:loveu::loveu::thumbs::bigcool::bigcool:badzcie zdrowi !!

Posted

monika083 napisał(a):
Gisselko ,a jest moze watek tego bokserka od Was ?(na ktorego zrobilas teraz kwiatowy bazarek )
jakby co to pomoge w ogloszeniach

moniczko w poniedziałek zaloże wątek
bo nawet fotek nie mam :shake:

Posted

[quote name='giselle4']...łozesz Ty Patryku
upasłes panieneczke:multi::loveu:
ale sliczna dziewczynka,kurcze suuuper cudo króweczka:oops::evil_lol:
">
">
">
">
">
]zwariowałem na punkcie aparatu i tej psinki...:crazyeye: ale nic na to nie poradzę , my również życzymy wam cioteczki;) wszystkiego dobrego i dużo zdrówka , a kaja rzeczywiście ma coś z krowy bo zaczyna podskubywać trawę:evil_lol: ale chyba czyści sobie żołądek... pozdro

Posted

[quote name='PATRYK']">
">
">
">
">
]zwariowałem na punkcie aparatu i tej psinki...:crazyeye: ale nic na to nie poradzę , my również życzymy wam cioteczki;) wszystkiego dobrego i dużo zdrówka , a kaja rzeczywiście ma coś z krowy bo zaczyna podskubywać trawę:evil_lol: ale chyba czyści sobie żołądek... pozdro
Rozwaliło mnie to totalnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. u niektorych krow to normalka :evil_lol: zapytaj jej ale nie wiem czy ci odpowie:evil_lol:

Posted

[quote name='A&S']Rozwaliło mnie to totalnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. u niektorych krow to normalka :evil_lol: zapytaj jej ale nie wiem czy ci odpowie:evil_lol:
Pytałem jej ale jest jakaś tajemnicza... mówi że przechodzi na wegetarianizm , ja myślę że coś kręci , cechy przodków się po prostu ujawniają :diabloti: przecież jej przodkiem jest krowa afykańska:razz: :megagrin: znalazłem zdjęcia jej rodziców to jest mama kaji a taty nie chcielibyście widzieć !

Posted

[quote name='PATRYK']:evil_lol:">a target='_blank' title='ImageSh

Kaja,tys zdolna bestia
ja 5 razy podchodziłam do egzaminu
a tu prosze:evil_lol: samorodek złota
Patryku...no nie wierze
krówka to krowka...a tak sie bałam bo wszyscy mowili ze brzydsza od Aiszy:evil_lol:ale jaka zdolna bestia:crazyeye:

Posted

calusyyy w noska Kajuni:loveu::buzi::iloveyou::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2:pozdrowienia dla rodzinki wuja Patryka od ciotek Dogo dogooooooo:loveu::multi:

Posted

Przyszedł czas i na Dorcie
została Bielawianką i od dzisiaj ma swoja jedyną i wspaniała rodzinkę.Zyczymy Ci maluszku duuuzo szczęścia i abys zawsze miala miłosc i pełna miseczke
i cieszymy sie cioetczki
Teraz czas na Czeske i Misze:oops::evil_lol::eviltong:

Posted

giselle4 napisał(a):
Przyszedł czas i na Dorcie
została Bielawianką i od dzisiaj ma swoja jedyną i wspaniała rodzinkę.Zyczymy Ci maluszku duuuzo szczęścia i abys zawsze miala miłosc i pełna miseczke
i cieszymy sie cioetczki
Teraz czas na Czeske i Misze:oops::evil_lol::eviltong:

Juhuu :multi: No to u mnie! :multi: :loveu: Będzie miała świra w mieście :evil_lol:.

Posted

giselle4 napisał(a):
....Oj cioteczki
przybył nam bursztynowy chłopak
jest na kwarantannie.
Bardzo grzeczny i spokojny
przeciwieństwo krzykliwego Miszy:evil_lol:
ale na sobotę wyznaczylam sobie
4 psiaki i juz nie chciałam ktoremus czasu ukraść
po niedzieli nowe fotki,nowych bidek:-(

Kurcze czemu mnie tam nie ma :angryy: Giselle, jak tylko się czegoś dowiesz tekst się ukłoni u mnie :lol:

Posted

....Oj cioteczki
przybył nam bursztynowy chłopak
jest na kwarantannie.
Bardzo grzeczny i spokojny
przeciwieństwo krzykliwego Miszy:evil_lol:
ale na sobotę wyznaczylam sobie
4 psiaki i juz nie chciałam ktoremus czasu ukraść
po niedzieli nowe fotki,nowych bidek:-(