Nadziejka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 :cool2::painting::modla:Piekny filmik i super zdjatka :multi: Jeszce jeszceeeee prosimyi dziekujemy serdecznie i z calego serducha za milosc do Kajuni:loveu::loveu:wszystkiego najpiekniejszego p. Patryku dla rodzinki calej:multi::loveu: Quote
doddy Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 zuzlikowa napisał(a):hihi ...to moja terrierka nie wiedziała,że jest...astkiem!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Całe zycie nienawidziła dzieci,a jak już biegły lub tupały to wpadała w amok!Trzeba naprawdę było uważać...bo pięta byłaby jej! No,no...nie wiedziało tego moje malajstwo...Jacek Rasel Terrier:evil_lol:...że zabójca:evil_lol:! Fajne filmiki i fotki! Obejrzałam z ogromną przyjemnością!:loveu: Jeżeli nie przepadała za dziećmi, to z pewnością wiedziała, że astem nie jest. Asty są rasą bardzo polecaną do dzieci w Stanach. Są wręcz określane mianem "niańki". Ast, który nie lubi dzieci nie jest charakterystycznym przykładem asta - wręcz przeciwnie. Oznacza z reguły, że ma braki socjalizacyjne, wpojone inne nawyki niż powinien. Ast to pies, który powinien kochać ludzi - obcych, swoich - bez wyjątków. Pitbulle są nieco inaczej prowadzone, ale asty takie powinny być. Quote
Alicja Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 znalazłam taki temacik http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-amstaffa-do-dwoch-lat-susz-bydgoszcz-do-100km-135069/#post12089640 Quote
giselle4 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Alicja']znalazłam taki temacik http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-amstaffa-do-dwoch-lat-susz-bydgoszcz-do-100km-135069/#post12089640 Temacik suuuper. Kaja by sie nadała państwu...wolą chlopaka a Miszy nie polecam do dziecka. Jeszcze jest troche niegrzeczny i czepliwy ale nauczy sie i znajdziemy jemu dom.Ma swoja jedynke aby nic złego sie nie działo i za jakis czas zobaczymy;):loveu: Quote
monika083 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 dzisiaj wieczorem Tajfi pwinna byc juz na stronie fudacji rottka:) Quote
monika083 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 dzisiaj kasia z fundacji spytala mnie czy Tajfi jest napewno taka mloda ,bo na brodce jest troche siwa i jaki ma ogonek czy dlugi i kopiowany? aha i poprosila o zdjecia Tajfi w calosci ..jesli by takowe moznabylo wykonac -to bedzie suupcio!! Quote
akacha Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Tajfi już na naszym forum i na stronie adopcyjnej. No i ogladamy sunie i mamy wątpliwosci, czy rzeczywiscie jest taka młoda. Moze jakieś lepsze zdjecia? Moze wiecej info od osób, ktore bezposrednio sie z nią stykają? Będe wdzieczna za info, kiedy bedzie juz po sterylce, wtedy też pewnie wet będzie miał szansę sprawdzić dokładnie jak to z jej wiekiem jest. Poproscie go o to. Staramy sie jak najbardziej rzeczowych i wiarygodnych informacji o psach udzielać, wówczas mało rozczarowań i spada odsetek nieudanych adopcji. czekam na wieści :loveu: Quote
giselle4 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 ...Dzisiaj ma sterylkę ,wiec zapytam i ma pierwsza powazna propozycje ale jeszcze nie sprawdzoną:evil_lol::cool3: Tak,to ja sie pomyliłam... Tajfi ma około 3lat i raz rodzila tak dzisiaj powiedział wet.....sorrry mea culpa...mea culpa:razz: no coż na swoja obraone mam tylko to ze ona zachowuje sie jak szczeniak.....:evil_lol::eviltong: Ciotki,prosze dajcie mi czas do jutra....będa fotki Dzisiaj o 11godz.jeszcze spała:p Quote
giselle4 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 co oni mi zrobili nie mogę chodzic? Tajfi po sterylce:-( Quote
akacha Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 dobre oko mielismy, myslałam, ze moze miec ok. 4 lata :). dzieki za wiesci, czekam na info, czy jest nią ktos zainteresowany, jest juz na naszej stronie i na forum adopcyjnym Quote
zuzlikowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Słodka dziewczynka...odpoczywaj...wyśnij domek w realu!!!:loveu: Quote
Nadziejka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 :thumbs::Dog_run:Jaka pycholka kochana , niunia odpoczywaj !!! Quote
giselle4 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Alleluja Pisanych jajeczek, wierzbowych bazieczek, kiełbasy święconej, dużo chrzanu do niej. Serca szczerego, domu ciepłego. W poniedziałek kubeł wody, szczęścia, zdrowia oraz zgody. Zmartwychwstania duszy i wiosny po uszy. wszystkim cioteczom zdrowia:loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Nie wiem jak potem będzie z czasem,więc spieszę się, żeby...podziękować,że jesteście...wszystkie:loveu: i życzyć Wesołych,Zdrowych i Radosnych Rodzinnych ŚWIĄT!!!!! Giselko...dla Ciebie i Twoich psiaczków i ...tego kogo kochasz...milijony całusów i ciepłych myśli,a każda z życzeniami samych wspaniałych chwil!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Gisellus -Tys Aniolkiem Pieskowym :Rose::painting::Dog_run::bigcool:Niech radosc i szczescie nigdy Ciebie nie opuszcza:loveu::loveu:Twoje serce Wielkie niechaj wielkim bedzie przez tysiac lat :iloveyou:Bez takich Aniolow zginie swiat, wiec dla calutkiej Twej Rodzinki - Swiateczek smaczniutkich , jajeczek wesolutkich , chwil cudownych w milosci i spokoju:loveu::multi:[COLOR=Magenta]Dla Piesow cudownych prawdziwych domkow , juz na zawsze , co kochaja i dbaja:loveu:Niech sie spelnia te zyczenia dla Wszystkich Cioteczek :loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ewuś...mam Cię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciebie też pragnę wyściskać na te świąteczne dni! Wesołych Świąt...:loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 :buzi::laugh2_2::iloveyou::Dog_run:Alleluja:loveu:Zdrowenka :loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 ...kocham Was wszystkie:loveu: Zobaczymy jutro jezeli Pan przekona swoją połowe bo dziecko juz kocha Tajfi to będzie miała domek we Wrocławiu [sprawdzony] boksio odszedł po długiej walce z rakiem i dziecko bardzo chce psiaka na juz bo bardzo teskni widziała Tajfi z tata w piątek :loveu: tata az sie popłakał teraz czekamy na decyzje mamy:oops: ale to jutro napisze jak coś sie zmieni i Tajfi zmieni adres zamieszkania:evil_lol: Quote
Nadziejka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 matkoooo Giselll toz to znowu Szykuje Sie Cudzik:loveu:Czarodziejko Gisellll:thumbs::Rose::B-fly:ale ciiiiiiiii.... Quote
Nadziejka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Gisellllciu ja tak pomaluniu ..pocichuniuuuu pytam ..jak tam z:Dog_run::laugh2_2:?[SIZE=2]kciukiii dalej trzymiem az mi siem galazki poprzebijalyyyyy:evil_lol::thumbs::loveu: Quote
agawa9 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 no dobra-to ja też potrzymam kciuki z Wami :thumbs::thumbs:-ffffszystkie cztery:evil_lol::evil_lol: a i pozaklinam mantrą czy tam inną modlitwą troszeczkę:talker::talker::talker::talker: - na pewno nie zaszkodzi za decyzję mamy Quote
Nadziejka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 :grins::grins::bigok::cooldevi::B-fly:to ja tobie ciocia pomogiem te mantarye czy jakus ...odmawiac albo odmodlitwiacokiej?:talker::talker::wink:0X0X:motz::motz::painting:nooo i Giselka mie zatrzasnieee ...ale miee najpierw zlapac musiiii Gisellloooooo gdziezes ty anollkuuuuuuu:loveu: Quote
PATRYK Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 witamy wszystkich , i przepraszam za taką malutką przerwę ale była z przyczyn niezależnych od nas, komp nam się popsuł i dopiero wczoraj go nam naprawili , chciałbym wszystkim życzyć wesołych świąt...:diabloti: z kajeczką mieliśmy malutki kłopocik bo zaczęła nam dzieciaka delikatnie mówiąc podszczypywać , ale wszystko zdaje się wróciło do normy...;) a to aktualne focie nasze i kaji , pozdrawiam was jeszcze raz... Quote
Recommended Posts