monika083 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ojej:( a czy to ta sama nozka,ktora byla juz operowana? Biedna Kaja:( Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Tak to jest nozka lewa Kajunia miała juz dwie łapki operowane ... Na dzien dzisiejszy po wizycie u lekarza i to co mowił jestem podłamana :( Quote
Nadziejka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 :iloveyou::iloveyou::glaszcze::bye:Paulinko jak dzis Kajunia ? tak sie mocno martwimy razem z toba , o te psinke cudna , ciotenko Paulinko bedzie lepiej , zobaczysz , najpiekniejsze , ze ma u was milosc i dom marzen :iloveyou: Paulinko Ty bez pracy ? :shake::shake:ja tez bez zadnej juz pracy .... ale jakos wymyslimy bazarusiek malutenki , piozdrawiamy sercem kochani! I z nadzieja , ze przeciez wreszcie musi byc lepiej! Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Witam zastrzyki troszke pomogły jutro znowy jedziemy na kolejne zastrzyki Mam nadzieje ze bedzie dobrze Pozdrawiam serdecznie Quote
giselle4 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 PATRYK I PAOLKA napisał(a):Witam zastrzyki troszke pomogły jutro znowy jedziemy na kolejne zastrzyki Mam nadzieje ze bedzie dobrze Pozdrawiam serdecznie Paulinko tak mi przykro:( Teraz nie moge pomoc.... ale pamietam:-( Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dziekuje za pamiec Grazynko mam tylko nadzieje ze te zastrzyki pomogą malutkiej Jurro jedziemy znowu na zastrzyki i lekarz oceni co dalek ... Az sie boje bo ja niestety bez pracy jestem a zapiłek tez sie konczy :( Pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 :glaszcze::bye::iloveyou::modla::tree1:Paulinkooooooo glowa do goryyyyyyyyy , serce z nadzieja miej , ze bedzie lepiej , ze masz skarby , dla ktorych nie mozesz sie zalamywac! malusi bazarusiek uczynilam , zagladajcie prosze http://www.dogomania.pl/threads/219841-Amstafeczka-Kaja-ma-dom-cudny-potrzebuje-pomocy!kochani-pomozmy!-21.12-28.12-g-22.00 Quote
giselle4 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Niech Wigilijny nastrój, pełen czarodziejskiego uroku, towarzyszy Wam każdego dnia w nadchodzącym Nowym Roku ! Jest w moim kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny, Przy wzejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie, Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny Najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie. Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Wrociłysmy od weta kolejne 3 zastrzyki a od jutra tabletki przez tydzien . Mam nadzieje ze pomoga . Lekarz powiedział ze Kaja ma takie schorzenia stawow ze trudno powiedziec czy pomoga czy nie Jesli po tygodniu nie przejdzie to mamy jechac Ale mam nadzieje ze te zastrzyki i tabletki pomogą Pozdrawiam Quote
aida Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Moja staruszka od 4 lat jest na Arthroflex i jest super. Proszę dowiedz się Paolko czy ten lek pomógłby suni w miarę skutecznie Quote
giselle4 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [quote name='PATRYK I PAOLKA'] Wrociłysmy od weta kolejne 3 zastrzyki a od jutra tabletki przez tydzien . Mam nadzieje ze pomoga . Lekarz powiedział ze Kaja ma takie schorzenia stawow ze trudno powiedziec czy pomoga czy nie Jesli po tygodniu nie przejdzie to mamy jechac Ale mam nadzieje ze te zastrzyki i tabletki pomogą Pozdrawiam Paulinko zapytaj o ten lek czy by pomogl? pozstaram sie cos zrobic.... blagam o bazarek na Kajke to nasz pies,pomozmy Paolce lepiej ze jest u niej mimo ze zycie Paolce troche daje w kosc niz by siedziala w schronie pomozcie dziewczyny ,prosze Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Witam dzis skontaktuje sie z lekarzem i napisze czy Arthroflex by pomogł Teraz kajunia bierze tabletki Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dzwoniłam do Weterynarza powiedział ze Arthroflex jak najbardziej jest wskazany przy takich dolegliwosciach jak ma Kaja [quote name='giselle4']Paulinko zapytaj o ten lek czy by pomogl? pozstaram sie cos zrobic.... blagam o bazarek na Kajke to nasz pies,pomozmy Paolce lepiej ze jest u niej mimo ze zycie Paolce troche daje w kosc niz by siedziala w schronie pomozcie dziewczyny ,prosze Quote
Nadziejka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Paulinko cudownosci wszelkiej dla was - zdrowenka dla calej twej rodzinki psiaczkowo ludeczkowej, spokojnosci i radosci dnia kazdego , zyczymy sercem z Gonzikowa:loveu:cudownych Swiateczek:buzi::iloveyou::iloveyou::Dog_run::tree1::tree1: Quote
aida Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Jeżeli Arthroflex pomoże to mam dwa sposoby zdobycia go. Albo podacie nr konta i Paolka sama go kupi albo podacie adres wysyłki i ja go kupię i wyślę. Wydaje mi się że przekazanie kasy byłoby prostsze. Ceny doskonale znam więc proszę nie krzyczeć że drogi:mad:Ja mogę zobowiązać się do pokrycia zakupu dwóch dużych flaszeczek Quote
baster i lusi Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 aida napisał(a):Jeżeli Arthroflex pomoże to mam dwa sposoby zdobycia go. Albo podacie nr konta i Paolka sama go kupi albo podacie adres wysyłki i ja go kupię i wyślę. Wydaje mi się że przekazanie kasy byłoby prostsze. Ceny doskonale znam więc proszę nie krzyczeć że drogi:mad:Ja mogę zobowiązać się do pokrycia zakupu dwóch dużych flaszeczek Bożenko jesteś aniołem :loveu:ale Ty to wiesz.:lol: Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Witam serdecznie Bardzo dziekuje Jestescie Kochani Prosze mi tylko powiedziec czy mam podac adres czy numer konta ?? Quote
aida Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Paolka podaj mi na pw nr konta i kupisz bardzo szybko sama. Ja po prostu mimo że nie znam Cię osobiście wierzę że kupisz lek ratując psinę Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dla kajuni zrobie wszystko A mi Aida jest bez roznicy moge podac adres zamieszkania jak wolisz i lek mi przyslesz . Dziekuje bardzo za pomoc Quote
aida Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Sprawa załatwiona:lol: Dogadałam się z Paolką Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Jeszcze raz bardzo dziekujemy z kajunia za pomoc :) Quote
fioneczka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 mam nadzieję że lek pomoże Kajuni i ciocia Aida dostanie śliczną fotkę uśmiechniętego dzioba Paolko pamiętaj żeby Kajunia miała ciepło, w zimne dni króciutkie spacery Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Kajunia ma ogolnie ograniczone spacerki przez chore łapeczki Kajunia spi na materacyku posłanym i ma cieplutenko zawsze spi koło mnie Dziekuje Cioteczki kochane bardzo dziekuje Quote
PATRYK I PAOLKA Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Witam wszystkich serdecznie Aida pieniazki doszły bardzo dziekuje raz jeszcze Dzis juz dzwoniłam do weta w sprawie Arthroflexu Pozdrawiam Quote
Recommended Posts