Jump to content
Dogomania

Kaja potrzebuje pomocy.....leki na stawy na cito.kto pomoze?

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:iloveyou::iloveyou::glaszcze::bye:Paulinko jak dzis Kajunia ? tak sie mocno martwimy razem z toba , o te psinke cudna , ciotenko Paulinko bedzie lepiej , zobaczysz , najpiekniejsze , ze ma u was milosc i dom marzen :iloveyou: Paulinko Ty bez pracy ? :shake::shake:ja tez bez zadnej juz pracy .... ale jakos wymyslimy bazarusiek malutenki , piozdrawiamy sercem kochani! I z nadzieja , ze przeciez wreszcie musi byc lepiej!

Posted

PATRYK I PAOLKA napisał(a):
Witam zastrzyki troszke pomogły jutro znowy jedziemy na kolejne zastrzyki Mam nadzieje ze bedzie dobrze Pozdrawiam serdecznie

Paulinko tak mi przykro:(
Teraz nie moge pomoc....
ale pamietam:-(

Posted

Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!
Niech Wigilijny nastrój, pełen czarodziejskiego uroku,
towarzyszy Wam każdego dnia w nadchodzącym Nowym Roku !

Jest w moim kraju zwyczaj, że w dzień wigilijny,
Przy wzejściu pierwszej gwiazdy wieczornej na niebie,
Ludzie gniazda wspólnego łamią chleb biblijny
Najtkliwsze przekazując uczucia w tym chlebie.

Posted

Wrociłysmy od weta kolejne 3 zastrzyki a od jutra tabletki przez tydzien . Mam nadzieje ze pomoga . Lekarz powiedział ze Kaja ma takie schorzenia stawow ze trudno powiedziec czy pomoga czy nie Jesli po tygodniu nie przejdzie to mamy jechac Ale mam nadzieje ze te zastrzyki i tabletki pomogą Pozdrawiam

Posted

[quote name='PATRYK I PAOLKA']

Wrociłysmy od weta kolejne 3 zastrzyki a od jutra tabletki przez tydzien . Mam nadzieje ze pomoga . Lekarz powiedział ze Kaja ma takie schorzenia stawow ze trudno powiedziec czy pomoga czy nie Jesli po tygodniu nie przejdzie to mamy jechac Ale mam nadzieje ze te zastrzyki i tabletki pomogą Pozdrawiam

Paulinko
zapytaj o ten lek czy by pomogl?
pozstaram sie cos zrobic....

blagam o bazarek na Kajke
to nasz pies,pomozmy Paolce
lepiej ze jest u niej mimo ze zycie Paolce
troche daje w kosc
niz by siedziala w schronie
pomozcie dziewczyny ,prosze

Posted

Dzwoniłam do Weterynarza powiedział ze Arthroflex jak najbardziej jest wskazany przy takich dolegliwosciach jak ma Kaja [quote name='giselle4']Paulinko
zapytaj o ten lek czy by pomogl?
pozstaram sie cos zrobic....

blagam o bazarek na Kajke
to nasz pies,pomozmy Paolce
lepiej ze jest u niej mimo ze zycie Paolce
troche daje w kosc
niz by siedziala w schronie
pomozcie dziewczyny ,prosze

Posted

Paulinko cudownosci wszelkiej dla was - zdrowenka dla calej twej rodzinki psiaczkowo ludeczkowej, spokojnosci i radosci dnia kazdego , zyczymy sercem z Gonzikowa:loveu:cudownych Swiateczek:buzi::iloveyou::iloveyou::Dog_run::tree1::tree1:

Posted

Jeżeli Arthroflex pomoże to mam dwa sposoby zdobycia go. Albo podacie nr konta i Paolka sama go kupi albo podacie adres wysyłki i ja go kupię i wyślę. Wydaje mi się że przekazanie kasy byłoby prostsze. Ceny doskonale znam więc proszę nie krzyczeć że drogi:mad:Ja mogę zobowiązać się do pokrycia zakupu dwóch dużych flaszeczek

Posted

aida napisał(a):
Jeżeli Arthroflex pomoże to mam dwa sposoby zdobycia go. Albo podacie nr konta i Paolka sama go kupi albo podacie adres wysyłki i ja go kupię i wyślę. Wydaje mi się że przekazanie kasy byłoby prostsze. Ceny doskonale znam więc proszę nie krzyczeć że drogi:mad:Ja mogę zobowiązać się do pokrycia zakupu dwóch dużych flaszeczek

Bożenko jesteś aniołem :loveu:ale Ty to wiesz.:lol: