sylrwia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Mój Foryś CAC, BOB Zdziwiło mnie, że sędzia przyznał tylko dwa wnioski na championa w wyżłach węgierskich i tym bardziej mnie cieszy nasz wniosek. Ogromne podziękowanie dla Błyskotki, za przygarnięcie nas do swojego autka. Bez Twojej pomocy Aniu nie moglibyśmy zdobyć kolejnego CACa.:buzi: i oczywiście gratulacje dla Sułtana:multi: Posiadam zestaw "katalog + skaner" wiec kto chętny to śmiało pisać na pw. Wieczorkiem przeciągnę katalogiem przez skaner. Quote
Tecia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='sylrwia']Tecia a to Wy byliście :crazyeye:, kurcze łeb mi trzaskał na wystawie i nie myślałam sensownie. Kręciłam się w Waszych okolicach przy ringu, a potem przechodziłam z moim rudym obok Was za straganami, jak przemawiałaś czule do swojego chłopaka, że mój to na pewno facet:evil_lol:. Wielkie gratulacje dla Ciebie i Twojego "dzieciaka". :multi: Hihihi, dzieki za gratki i Wam tez gratuluje kolejnego wniosku !! Quote
Agappe Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 serdecznie wszystkim gratuluje!!!! i bardzo proszę o stawkę AKIT (Akita-inu) + sędziego, który miał je oceniać.. Quote
sylrwia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Agappe']serdecznie wszystkim gratuluje!!!! i bardzo proszę o stawkę AKIT (Akita-inu) + sędziego, który miał je oceniać.. Malgorzata Lorenc, PL http://i43.tinypic.com/2rh7h9f.jpg Quote
Błyskotka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='sylrwia'] Ogromne podziękowanie dla Błyskotki, za przygarnięcie nas do swojego autka. Bez Twojej pomocy Aniu nie moglibyśmy zdobyć kolejnego CACa.:buzi: i oczywiście gratulacje dla Sułtana:multi: Nie ma za co ;). Było nam bardzo miło was gościć. Dziękujemy i wzajemnie :). Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Tecia'] No i najwazniejsze podziekowania dla Coyote Ugly FCI za wybieganie BOB-a bo z dwoma chlopakami bylo by mi ciezko:) i dzieki za fotki:) ja tylko robiłam fotki :lol: biegała Canossa :razz::razz::razz: i jej należy dziękować :) pozdrawiam Quote
sylrwia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Coyote Ugly FCI napisał(a):ja tylko robiłam fotki :lol: biegała Canossa :razz::razz::razz: i jej należy dziękować :) pozdrawiam hehe nie ważne kto biegał ważne z jakim skutkiem :thumbs: Quote
Tecia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Coyote Ugly FCI napisał(a):ja tylko robiłam fotki :lol: biegała Canossa :razz::razz::razz: i jej należy dziękować :) pozdrawiam Ups:) to cala ja jak zawsze cos pokickam:evil_lol: Ale juz sie poprawiam i dziekuje wlasciwej osobie:) Canossa wielkie dzieki :loveu: A tak wogole to milo bylo Was poznac:lol: Quote
Agappe Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='sylrwia']Malgorzata Lorenc, PL http://i43.tinypic.com/2rh7h9f.jpg dziękuję ślicznie Quote
Codik&Toffik Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 GRATULACJE!!! ;) Moje psiaki: Multi Ch. Multi BOG & BIS winning - Codi V1, CAC, BOS, BOB, BOG & BIS III !!! :loveu: Int.Ch. Multi Ch. Multi BOG winning - Toffi V1, CAC :loveu: Quote
Agappe Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Codik&Toffik']GRATULACJE!!! ;) Moje psiaki: Multi Ch. Multi BOG & BIS winning - Codi V1, CAC, BOS, BOB, BOG & BIS III !!! :loveu: Int.Ch. Multi Ch. Multi BOG winning - Toffi V1, CAC :loveu: piękne wyniki!!!! gratuluje Quote
canossa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Moja Am-staff-ka BORN TO BE HAPPY Canossa, trzy wystawy, trzy wnioski CAJC i wczoraj ukończyła Młodzieżowy Champion Słowacji :) Bardzo się cieszę. Wielkie gratulacje dla Wszystkich Polskich psiaków za rozpoczęte/ukończone Championaty! Ps. Iwonka dziękuję za zdjęcia i za mile spędzony czas. Pozdrawiam Iwona. ++ || Strona hodowli psów rasy American Staffordshire Terrier ||++ Quote
Błyskotka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Trochę zdjęć z wystawy: http://www.dogomania.pl/forum/f786/moje-chow-chowy-29681/index57.html#post12242443 Quote
M&S Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Błyskotka']Trochę zdjęć z wystawy: http://www.dogomania.pl/forum/f786/moje-chow-chowy-29681/index57.html#post12242443 Błyskotko, a mogłabyś podać stawkę wilczych...była niesamowicie rozbudowana :diabloti::razz: m. Quote
Błyskotka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Szpice wilcze sztuk 2 ;): klasa Championów: CEASAR Del Monte Dragnone HOOK Logones Quote
M&S Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Błyskotka napisał(a):Szpice wilcze sztuk 2 ;): klasa Championów: CEASAR Del Monte Dragnone HOOK Logones dzięki :loveu: Quote
canossa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Mam pytanko? Aby otrzymać DYPLOM Mł.Ch.SK, co musze wysłać? Twarde karteczki CAJC 3 sztuki i karty ocen? Na jaki Adrs? i ile trzeba wpłaić Euro i gdzie? Z góry dziękuję za odpowiedz. ++ || Strona hodowli psów rasy American Staffordshire Terrier ||++ Quote
McDzik Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 canossa napisał(a):Mam pytanko? Aby otrzymać DYPLOM Mł.Ch.SK, co musze wysłać? Twarde karteczki CAJC 3 sztuki i karty ocen? Na jaki Adrs? i ile trzeba wpłaić Euro i gdzie? Z góry dziękuję za odpowiedz. Tak, oryginały oraz obustronna kopie rodowodu + 10 euro - pakujesz do koperty i slesz tu: Slovenska Kynologicka Jednota Stefanikova 10 811-05 Bratislava Ja zapłaciłam w Banskiej na Miejscu w Kasie i dostałam wypisane potwierdzenie ze to za championat etc, wiec wkladam tylko to potwierdzenie a kase oni bezpiecznie dosylaja, tak mi poradzono tu na dogo bo juz wiele osob tak robilo, sposob bezpieczniejszy i pewniejszy :lol: no ale juz przepadlo, wiec ty wyslij w kopercie, w kopercie z dyplomem powinni przyslac potwierdzenie wplaty :lol: Quote
simbik Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [SIZE="3"]Czy ktoś by mógł spojrzeć w katalog, czy pominęłam jakiegoś psa z tej stawki dogów niemieckich (deutsche dogge, nemecka doga)? Barva: žlutá pes Třída: otevřená MATĚJ Dino Dinno fena Třída: mezitřída ILLORA of Island's Dream Barva: černá pes Třída: dorostu CAR Angels-Valley fena Třída: mezitřída DRAGONDA Quincy Etc DYNASTIE Silva Tarok Třída: otevřená DANDY Bohemia Abrus Barva: modrá pes Třída: dorostu RALF Cevelob Třída: mladých CORTINO z Bašteckého dvora Třída: otevřená BENJAMIN Hromadog Brunesis OTHELLO od Řeky Ondřejnice QUANTO od Řeky Ondřejnice fena Třída: dorostu CAMI Hromadog brunensis CORA Hromadog Brunensis Třída: mladých ALTHEA Royal Gemme Barva: skvrnitá pes Třída: dorostu CÉZAR Angels-Valley fena Třída: mezitřída ENIGMA Quincy EtcB Quote
Błyskotka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='simbik']Czy ktoś by mógł spojrzeć w katalog, czy pominęłam jakiegoś psa z tej stawki dogów niemieckich (deutsche dogge, nemecka doga)? Barva: skvrnitá pes Třída: dorostu CÉZAR Angels-Valley fena Třída: mezitřída ENIGMA Quincy EtcB Była jeszcze suka w klasie otwartej: GWEN z Radcickych Hvozdu Quote
simbik Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Błyskotka napisał(a):Była jeszcze suka w klasie otwartej: GWEN z Radcickych Hvozdu Dziękuję :lol:. Quote
Recommended Posts