gaba14 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Witam czy ktoś zna dokładny adres wystawy chodzi mi wszczególnośći o ulicę . Będę bardzo wdzięczna Z góry dziękuje Quote
amazonka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Polskie Amstafy znów pokazały klasę !!!!!!!!!!! Brawo dla Kentakiego i Dzi Dzi Dzidzia ukończyła Młodzieżowy Championat Słowacji, a Kenio dołożył kolejne zwycięstwo w kierunku CH -SK. GRATULUJEMY :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb: Quote
panienkabubu Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Polskie boston terriery także! BIS BABY II dla bostonki w polskich rękach (ODDIBE od Kopce Zebina )!!! BOB dla polskiego bostona - UNCLE BOSTON Krasna Fanfara!!! (czekają na finały) BRAWO BRAWO POLACY :loveu::loveu::loveu: Quote
aro Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Brawo dla wszystkich naszych ;) Ps. Ale to słonko cholerne dawało ostro, nie ? Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='aro']Brawo dla wszystkich naszych ;) Ps. Ale to słonko cholerne dawało ostro, nie ? pogoda rewelacja jak sie leci na zlamanie karku na wystawe:) Słowacka organizacja wystaw rewelacja.. zadzwonilam do nich z trasy ze polskie asty sie spoznia ..i poprosilam o zmiane sedziowania zeby asty byly ostatnie i sie udało dojechalismy i wygraliśmy :multi::multi::multi::multi::multi: a mila pani nawet ok 11,30 dzwonila do mnie czy wszystko w porzadku,czy dojechalismy Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='McDzik']T [SIZE=2]Słowacy niestety strasznie rzadko mają jakiekolwiek wystawy. Mamy już wszystkie plakietki, teraz wystarczy je wysłać i czekać na przyznanie dyplomu...... !!!! GRATULACJE:multi::multi::multi::multi::multi: hmmm z tym stwierdzeniem sie nie zgodze...dużo jest wystaw na Słowacji na pewno nie tyle co w Polsce ale zdecydowanie więcej niż w innych krajach Europy Quote
McDzik Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ta wystawa na długo pozostanie w naszej pamięci! W międzynarodowej stawce Spanieli Tybetańskich ze Słowacji, Czech i Polski mój Arni startując w klasie pośredniej uzyskał najpierw lokatę 1, ocenę doskonałą, CAC .... ...a następnie robiąc olbrzymie wrażenie na sędzinie Ivecie Vojtekovej w porównaniu o Zwycięstwo Rasy z udziałem najpiekniejszych tybetów wystawy: ...uzyskał Zwycięstwo Rasy !!!!!!!!!! [SIZE=2]Tym samym uzyskał ostatni wniosek potrzebny mu do uzyskania tytułu: Młodzieżowy Champion Słowacji !!!! Równocześnie jest to pierwszy w historii Spaniel Tybetański z polskim przydomkiem uzyskujący jakikolwiek Championat Słowacji. Championat uzyskał na zasadzie zamiennego CACa z klasy pośredniej i dwóch wniosków CAJC z klasy młodzieży. Słowacy niestety strasznie rzadko mają jakiekolwiek wystawy. Mamy już wszystkie plakietki, teraz wystarczy je wysłać i czekać na przyznanie dyplomu...... !!!! Quote
Dzidtka_Gl Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 gratki dla Polaków , bardzo proszę o stawkę lhasa apso Quote
kivik Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A czy ktokolwiek robil zdjecia na finalach z wyborow grup? zajelismy 2 drugie miejsce w jamnikach, a ze bylam sama to i zadnego zdjecia nie mam:placz: Quote
panienkabubu Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 http://i40.tinypic.com/flagqe.jpg Czy to przypadkiem nie polski pies? Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 tak polski mastif hiszpanski FINO Lu Dareva Sweter też polski :) Quote
panienkabubu Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Tak myślałam :-) Czy mogę prosić o stawkę: [LIST] [*]boston terrier +sędzia który miał sędziować (może być jako bostonsky terrier) [/LIST] Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 panienkabubu napisał(a):Tak myślałam :-) Czy mogę prosić o stawkę: boston terrier +sędzia który miał sędziować (może być jako bostonsky terrier) niestety zostawiłam katalog na słowacji... :( Quote
McDzik Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 panienkabubu napisał(a):Tak myślałam :-) Czy mogę prosić o stawkę: boston terrier +sędzia który miał sędziować (może być jako bostonsky terrier) Właśnie akurat u nich Boston Terrier to Boston Terrier :lol: Stawka: PSY kl.młodziezy GALILEO GALILEI EWABO otwarta: IDAHO IDOL PARK championów: UNCLE BOSTON KRASNA FANFARA SUKI szczeniąt: ODDIBE OD KOPCE ZEBINA młodziezy: ARISHA Z MORAWSKYCH ATEN BELINDA Z CERTOVEJ ZAHRADY pośrednia BESSY BYSKACIK sędzia - Gunis Miroslaw -Słowacja Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 reszta fot tutaj... Picasa Web Albums - Iwona - Bańska Bystrz... Quote
panienkabubu Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 McDzik napisał(a):Właśnie akurat u nich Boston Terrier to Boston Terrier :lol: Stawka: PSY kl.młodziezy GALILEO GALILEI EWABO otwarta: IDAHO IDOL PARK championów: UNCLE BOSTON KRASNA FANFARA SUKI szczeniąt: ODDIBE OD KOPCE ZEBINA młodziezy: ARISHA Z MORAWSKYCH ATEN BELINDA Z CERTOVEJ ZAHRADY pośrednia BESSY BYSKACIK sędzia - Gunis Miroslaw -Słowacja dzięki! tak myslalam, ze u nich boston to boston :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Tecia'] Lofty DESPERADO - CAJC, BOB, BIS Junior III to tego pana obfociłam :) i podziwiałm piekny ruch:loveu::loveu::loveu: Quote
Tecia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jeszcze raz serdecznie gratuluje wszystkim !!! Tym ktorym gratulowalam osobiscie i wszystkim tym ktorym nie mialam okazji pogratulowac;) My wrocilismy tez baaaaaardzo zadowoleni !!! Chlopaki powalczyly i przywiozly to po co pojechaly:) Irish Melody LUCKY LUKE - CAC Lofty DESPERADO - CAJC, BOB, BIS Junior III No i najwazniejsze podziekowania dla Coyote Ugly FCI za wybieganie BOB-a bo z dwoma chlopakami bylo by mi ciezko:) i dzieki za fotki:) Quote
sylrwia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Tecia a to Wy byliście :crazyeye:, kurcze łeb mi trzaskał na wystawie i nie myślałam sensownie. Kręciłam się w Waszych okolicach przy ringu, a potem przechodziłam z moim rudym obok Was za straganami, jak przemawiałaś czule do swojego chłopaka, że mój to na pewno facet:evil_lol:. Wielkie gratulacje dla Ciebie i Twojego "dzieciaka". :multi: Quote
Recommended Posts