sylrwia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Bawiąc się słowami można cuda wianki sobie wymyślać. Nie podejrzewam słowaków, że są aż tak zabawowi i bawią się słowami i robią słowne roszady zagadki. Nie wiem jak u Was mi pojawia się komunikat, w momencie klikania na rozwinięcie tej listy zgłoszeń Online: "Zoznam obsahuje iba ONLINE prihlásených. Prihlásený budú v prípade nespárovania platby a prihlášky oslovený mailom." aro tu masz więcej słówek miłego wieczoru w zabawie słówkami:evil_lol: Quote
aro Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 sylrwia napisał(a):To taka "gra serwerów" :evil_lol: Dogo jest umieszczone na 3 serwerach (moze sie juz zwiekszyla ilosc), ktore chyba nie sa ze sobą zgrane czasem. Widocznie trafiliśmy na zawirowania czaso-przestrzeni na serwerach i Ciebie poprzerzucalo. Ale nie przejmuj się to już od dawna tak jest i nie zanosi sie na poprawe. Nieraz przerzuca w różnych miejscach (tematach) różnych osób wypowiedzi.;) Spoko, stoicko do życia, nie przejmuję się (jak widzisz ;) ) wieloma rzeczami, ale ciekawość męczyła. Dzięki za wyjaśnienie. Quote
sylrwia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 aro napisał(a):Ps. Sylrwia - A dlaczego mój post będący odpowiedzią na Twój został umieszczony przed Twoim ? To taka "gra serwerów" :evil_lol: Dogo jest umieszczone na 3 serwerach (moze sie juz zwiekszyla ilosc), ktore chyba nie sa ze sobą zgrane czasem. Widocznie trafiliśmy na zawirowania czaso-przestrzeni na serwerach i Ciebie poprzerzucalo. Ale nie przejmuj się to już od dawna tak jest i nie zanosi sie na poprawe. Nieraz przerzuca w różnych miejscach (tematach) różnych osób wypowiedzi.;) Quote
Błyskotka Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Czy dostał już ktoś potwierdzenie listowne ? Jak na razie stawki i planu sędziowania ani widu ani słychu :placz:. Quote
M&S Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Błyskotka napisał(a):Czy dostał już ktoś potwierdzenie listowne ? Jak na razie stawki i planu sędziowania ani widu ani słychu :placz:. do nas nic nie przyszło:shake: Quote
Tecia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Maks i Spark napisał(a):do nas nic nie przyszło:shake: Nasza skrzynka tez pusta:(( Z Erfurtu wczoraj wyjelam potwierdzenie a wystawa dopiero w czerwcu a Słowacy jak zawsze maja czas:( Quote
Błyskotka Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Jest spis wystawców i podział ras w ringach :multi:. Ale maleńka stawka u mnie: 1 rudy pies (my) i 1 czarna suka :evil_lol:. Mam nadzieję że potwierdzenie przyjdzie bo źle napisali miejscowość :mad:. Quote
McDzik Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 U nas 6 tybetów... :lol: 4 znam, 2 nie moge nigdzie znaleźć, to jedziemy na pół w ciemno, ale z pozytywnym nastawieniem :lol: Quote
Błyskotka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Dostał już ktoś potwierdzenie pocztą ? Ciekawe czy dojdzie do tego czasu :roll:. Quote
M&S Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Błyskotka napisał(a):Dostał już ktoś potwierdzenie pocztą ? Ciekawe czy dojdzie do tego czasu :roll:. my nic nie mamy i specjalnie nie liczę, że dojdzie...:shake: Quote
McDzik Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Błyskotka napisał(a):Dostał już ktoś potwierdzenie pocztą ? Ciekawe czy dojdzie do tego czasu :roll:. Pewnie nie dojdzie :evil_lol: przyjdzie po wystawie :lol: to nasza trzecia słowacka wystawa :lol: Raz nie doszło przed wystawą, raz doszło-ale to była poważna międzynarodówka :lol: Za to koleżance z którą jechałam wtedy nie doszło na czas i opierałyśmy się na informacjach z mojego potwierdzenia :lol: Emocje rosną, nie moge sie doczekać :multi: Quote
Tecia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Irviers napisał(a):Ja dzisiaj rano dostałam potwierdzenie :) Ja tez ku ogromnemu zdziwieniu dzis wyjelam ze skrzynki potwierdzenie:) Mile zaskoczenie:) Pozostaje odliczac czas i szykowac sie na podboj Slowacji:) Quote
M&S Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 do nas też doszło, jestem pozytywnie zaskoczona:cool3: Quote
amazonka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Wszystkim reprezentantom polski życzymy samych sukcesów ;) pozdrawiamy Agata i Tores Quote
M&S Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 amazonka napisał(a):Wszystkim reprezentantom polski życzymy samych sukcesów ;) pozdrawiamy Agata i Tores bardzo dziękujemy:lol: Quote
Błyskotka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 A do mnie potwierdzenie nie doszło :mad:. Mam nadzieję że potwierdzenie wpłaty im wystarczy. Quote
M&S Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Błyskotka napisał(a):A do mnie potwierdzenie nie doszło :mad:. Mam nadzieję że potwierdzenie wpłaty im wystarczy. nasze wysłane zostało 23.04. ale Mania i tak weźmie kopię przelewu. Spisz sobie numer katalogowe, to będzie łatwiej Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 do nas tez nic nie doszlo wrrr:mad: nie lubie tak ani z ukrainy ani ze slowacjii chociaz z ukrainy to raczej sie nie spodziewałam ze cos dojdzie:diabloti: Quote
aro Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Coyote Ugly FCI napisał(a):do nas tez nic nie doszlo wrrr:mad: nie lubie tak ani z ukrainy ani ze slowacjii chociaz z ukrainy to raczej sie nie spodziewałam ze cos dojdzie:diabloti: Kojot, nie bądź taki ugly ;) My też jedziemy bez potwierdzenia ;) Listonosz okulał ;) Quote
M&S Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 aro napisał(a):Kojot, nie bądź taki ugly ;) My też jedziemy bez potwierdzenia ;) Listonosz okulał ;) jedziesz do Bańskiej? A. Quote
sylrwia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Dzis wyciagnelam ze skrzynki potwierdzenie + kupon na katalog. Quote
McDzik Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Do mnie nic nie doszło, tam był kupon na katalog? Ciekawe czy w takim bądź razie w ogóle mi go wydadzą bo nie mam zamiaru dopłacać :angryy: Jedziemy w ciemno. To już jutro :lol: POWODZENIA FORUMOWYM !!!! Edit: Wejściówki podobno 2 euro dla wszystkich, tak mi napisano na słowackiej dogomanii w wątku tej wystawy. Quote
Recommended Posts