Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

osobek napisał(a):
co wpisaliście w rubryke Studbook i Nr? I co zazanczyc w wielkości jezeli mam miniaturowego? w tym formularzu nie ma okreslenia miniature.

Na początek wolne miejsca - mam do BB.w samochodzie osobowym. Jeśli ktoś chętny , to proszę o kontakt. Możliwy wariant : 2.05 Łódź. 3.05 BB.
A teraz odpowiedź: Nie wszystkie formularze są dla nas klarowne. Najważniejsze do w rubryce 'rasa' wpisać pełną nazwę. A reszta (odnośnie rasy) ma już wtedy mniejsze znaczenie.

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

osobek napisał(a):
co wpisaliście w rubryke Studbook i Nr? I co zazanczyc w wielkości jezeli mam miniaturowego? w tym formularzu nie ma okreslenia miniature.

Wpisz nr rodowodu PKR-XX-xxxx

Posted

[quote name='McDzik']aro- nie napisałaś/łeś z jakiej miejscowości pochodzisz :-(

Mogę zabrać z okolic Warszawy, Częstochowy, Katowic lub do DOGadania :lol:

Posted

Spoko. 'Nie bądź taki Szybki Bill' ;)
Powinno przyjść potwierdzenie,ale nie tak szybko. Sprawdzaj na stronie wystawy, czy Twoje zgłoszenie zostało zarejestrowane. Jeśli tak, to bez paniki. (ale czas jednak leci... )

Posted

Ja dostałam bodajże po 2 dniach :) Bo to nie automat tylko osobiście to sprawdzają. Hmm a być może przyślą Ci dopiero po świętach! (Oni tam mają też święta, nie? :oops: )

Posted

aro napisał(a):
Spoko. 'Nie bądź taki Szybki Bill' ;)
Powinno przyjść potwierdzenie,ale nie tak szybko. Sprawdzaj na stronie wystawy, czy Twoje zgłoszenie zostało zarejestrowane. Jeśli tak, to bez paniki. (ale czas jednak leci... )

A jak to sprawdzic czy zgloszenie zostalo zarejestrowane?

Sugerowalam sie waszymi wczesniejszymi postami i myslalam ze powinnam dostac 2 maile- jeden automatyczny i pozniej drugi. dzieki za odp. bede czekac cierpliwie :)

juz wiem jak to sprawdzic :) jestesmy w spisie :)

Posted

McDzik napisał(a):
Ja dostałam bodajże po 2 dniach :) Bo to nie automat tylko osobiście to sprawdzają. Hmm a być może przyślą Ci dopiero po świętach! (Oni tam mają też święta, nie? :oops: )

Do nas żadne potwierdzenie nie przyszło ale na liście jesteśmy:)
Więc już się szykujemy:)
Będe miała jedno miejsce w aucie (jade sama z dwoma rudymi:)
Jeśli ktoś jest chętny na wspólną podróż zapraszam:) Wyjazd bladym świtem powrót bezpośrendio po wystawie:)

Posted

Tecia napisał(a):
Do nas żadne potwierdzenie nie przyszło ale na liście jesteśmy:)
Więc już się szykujemy:)
Będe miała jedno miejsce w aucie (jade sama z dwoma rudymi:)
Jeśli ktoś jest chętny na wspólną podróż zapraszam:) Wyjazd bladym świtem powrót bezpośrendio po wystawie:)

No to do zobaczenia na wystawie :lol:
--
Czy ktoś się orientuje, czy mozna wszystkie formalności co do Championatu załatwić jakos na wystawie na miejscu? Czy dopiero po wystawie, w Polsce, wysłać pocztą im te pieniądze i originały karteczek i kart? Ktoś może załatwiał to na wystawie od razu, po uzyskaniu ostatniego CAJC/CAC ? Jak długo się wtedy czeka na dyplom?

Posted

[quote name='Coyote Ugly FCI']witam

poszukuję chętnych do busa na wystawe CAC do Bańskiej Bystrzycy 3 maj.

Koszt busa 8 osobowego to ok 600zł

jesli jest ktos chetny to prosze na pw

trzeba sie zdecydować tak do 9 kwietnia, ponieważ trzeba zaplacic zaliczke za busa..

mysle tak 6 osob koszt byłby ok 100 zl od osoby

Podnosze :-( Mamy 3 osoby, przyudałaby się chociaż jeszcze jedna :-( !!!

EDIT: Już nieaktualne

Posted

[quote name='Błyskotka']Gdzie jest ta lista wystawców ?
Czy to jest to: Zobraz Online prihlasenych ?
Ja zgłaszałam zwykłą pocztą więc może dlatego nas nie ma.

Tak, to jest lista (bez stawek), ale z tego co się zorientowałem jest to lista zgłoszonych i opłaconych zgłoszeń (tzn. takich, co do których oni otrzymali potwierdzenie wpłaty lub wpłatę).

Posted

aro napisał(a):
Tak, to jest lista (bez stawek), ale z tego co się zorientowałem jest to lista zgłoszonych i opłaconych zgłoszeń (tzn. takich, co do których oni otrzymali potwierdzenie wpłaty lub wpłatę).

ojj raczej nie bo widnieje na liscie z kolezanka a płacimy na wystawie :)

Posted

sylrwia napisał(a):
Ale to sa tylko te drogą elektroniczną posłane.

Wrrrrr, po raz kolejny po napisaniu posta wywaliło mnie z dg wrrrrrrrrr

Ale, do tematu:
tytuł może na to wskazywać, aczkolwiek pewne to nie jest. Ponieważ często bawię się słowem, to zwracam uwagę na szczegóły. I tak konstrukcja "Zobraz Online prihlasenych" jest trudna do jednoznacznego zdefiniowania. Może oznaczać zarówno "wykaz zgłoszonych on-line", jak i "on-line wykaz zgłoszonych" ;) A to dwie różne kwestie.
Nie pozostaje nic innego, jak oczekiwanie na coś więcej.

Posted

sylrwia napisał(a):
Bawiąc się słowami można cuda wianki sobie wymyślać. Nie podejrzewam słowaków, że są aż tak zabawowi i bawią się słowami i robią słowne roszady zagadki.
Nie wiem jak u Was mi pojawia się komunikat, w momencie klikania na rozwinięcie tej listy zgłoszeń Online:
"Zoznam obsahuje iba ONLINE prihlásených.
Prihlásený budú v prípade nespárovania platby a prihlášky oslovený mailom."
aro tu masz więcej słówek miłego wieczoru w zabawie słówkami:evil_lol:

A miły wieczór pewnie będzie. Dzięki ;)

Widzę, że poszliśmy tą samą drogą. Też wszedłem przed chwilą jeszcze raz na ich stronę i fakt pojawia się taki dodatkowy komunikat, który sugeruje, że to zgłoszenia on-line. Ilość ujętych tam wystawców (ok.800) także może to potwierdzać, bo np. na krajówce w Nitrze było ich ponad 2000.
A co do samego tłumaczenia - też nie myślę żeby Słowacy chcieli się bawić, ale zawsze (w takich sytuacjach) pojawia się pytanie: Co autor miał na myśli ?
Także pozdrawiam ;)