Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I.FCI
Milan Krinke, ČR Australian ahepherd, Australian kelpie, Bearded Collie, Border Collie, Beauceron, Berger de Brie, Bouvier des Flandres, Ioujnorousskaia ovtcharka, Welsh corgi cardigan, Schipperke
Joanna Adamowska, PL Berger de Picardie, Collie, Chien de berger belge, Hollandse Herdershond, Komondor, Kuvasz, Mudi, Old English Sheepdog, Owczarek Podhal., Perro de Pastor Catalan, Polski owczarek nizinny, Puli, Pumi, Shetland sheepdog, Welsh corgi pembroke, a ost. nemenované z I. FCI sk.
Tibor Havelka, SR Slovenský čuvač, Deutscher Schäferhund
Król Piotr, PL Československý vlčiak
Božena Ovesná, ČR White swiss shepherd

II. FCI

Tibor Havelka, SR Bulldog, Deutscher Boxer
Božena Ovesná, ČR Appenzeller Sennenhund, Berner Sennenhund, Entlebucher Sennenhund, Grosser schweizer Sennenhund, Chien de Montagne des Pyrénées, Mastin de los Pirineos, Sarplaninac, St. Bernhardshund, Tchiorny Terrier
Ewa Buklad, PL Affenpincher, Dogo Argentino, Do-Khyi, Dogo Canario, Fila Brasileiro, Kavkazskaja Ovtcharka, Leonberger, Landseer, Newfoundland, Perro de presa Mallorquin, Pinscher, Sredneasiatskaja ovtcharka, Zwergpinscher a ostat.nem. II. FCI
Król Piotr, PL Deutsche Dogge, Dogue de Bordeaux, Hovawart
Kertessy Károly, H Cane Corso,Cao da Serra da Estrela,Bullmastiff,Mastin Espaňol Mastino napoletano, Mastiff, Shar Pei, Tosa
Imrich Sopko, SR Schnauzer, Riesenschnauzer, Zwergschnauzer, Dobermann, Rottweiler

III. FCI

Oľga Hrabáková, ČR Australian terrier, Australian silky terrier, Dandie dinmont terrier, Yorkshire Terrier, West Highland White Terrier
Jaroslav Kubaľa, SR American Staffordshire terrier, Bullterrier, Bullterrier miniatur., Staffordshire Bullterrier
Stanislav Bučko, SR Airedale terrier, Cairn terrier, Český teriér, Deutscher Jagdterrier, Fox terrier, Welsh terrier, Irish terrier, Irish Soft Coated Wheaten terrier, Norfolk terrier, Norwich terrier, a ost.III.FCI
Zsuzsanna Petik, H Border terrier, Bedlington terrier, Sealyham terrier, Scottish terrier, Kerry blue terrier

IV. FCI

Peter Psotný, SR Daschshund-Standard, Zwerg, Kanninchen

V. FCI

Malgorzata Lorenc, PL Akita, American akita, Samoyed, Chow-chow, Eurasier, Grónsky pes, Laika zapadnosib., Kleinspitz, Mittelspitz, Zwergspitz, Wolfspitz, Xoloitzcuintle, Perro sin pelo del Peru, Shiba,Thai ridgeback dog a ost. nemen. V. FCI
Bíroš Milan, SR Alaskan Malamute, Siberian Husky
Vojteková Iveta, SR Cirneco dell´Etna, Pharaoh hound

VI.FCI

Ludmila Pavlíková, ČR Bayerischer Gebirgsschweisshund, Beagle, Deutscher Wachtelhund, Hannover´scher Schweisshund, Petit basset griffon vendeen, Steierische Hochgebirgsbracke a ost. VI. FCI
Bíroš Milan, SR Rhodesian Ridgeback
Vojteková Iveta, SR Dalmatin
Malgorzata Lorenc, PL Alp.Dachsbracke, Basset Hound, Berner Laufhund, Dachsbracke
František Šimek, ČR Chien de Saint Hubert, Slovenský kopov

VII. FCI

František Šimek, ČR Magyar viszla, Deutscher Vorstehhund, Slovenský hrub. stavač, Kleiner Müns. Vorstehhund, Weimaraner, Pointer, English setter, Irish setter a ost. VII. FCI

VIII.
FCI
Štefan Janega, SR Curly Coated Retriever, Flat Coated Retriever, Chesapeake Bay Retriever, Labrador Retriever, Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Miroslav Stanovský, SR English Cocker Spaniel, English springerspaniel, Golden Retriever, Welsh springerspaniel, Clumber spaniel
Zsuzsanna Petik, H American Cocker Spaniel

IX. FCI

Karel Hořák, ČR Bouledogue Français, Pug Vlastislav Vojtek, SR Chinese Crested Dog
Vojteková Iveta, SR Griffon Belge et Bruxellois, Petit brabancon, Lhasa Apso, Maltese, Tibetan Spaniel
Elžbieta Chwalibóg, PL Caniche, Bichon Havanais, Bichon á poil Frisé, Cavalier King Charles Spaniel, Coton de Tuléar, King Charles Spaniel
Miroslav Guniš, SR Boston terrier, Pekingese, Shih-Tzu, Chihuahua, Papillon, Chin, Bolognese, Petit chien Lion, Tibetan terrier a ost. IX. FCI

X. FCI

Vojteková Iveta, SR Irish wolfshound, Azawakh, Greyhound, Deerhoun, Sloughi
Vlastislav Vojtek, SR Barzoi, Saluki
Elžbieta Chwalibóg, PL Afghan hound, Piccolo levriero italiano, Whippet a ostatné nemenované X. FCI

mimo FCI
Tibor Havelka, SR American buldog, Chodský pes, Český strakatý pes Elžbieta Chwalibóg, PL Louisianský leopardí pes, Turkménsky Alabam
Zsuzsanna Petik, H Americký bezsrstý teriér, Paterdale terrier
Miroslav Guniš, SR Pražský krysařík

JH
Jaroslav Zembjak, SR

Posted

1. Uzávierka
1. Meldeschluss
13. 03. 2009

- za 1.psa / für den ersten Hund/ first dog 20,-EUR
- za 1.psa v triede šteniat, dorast a veter./ für den ersten Hund - jüngsten, baby,
veteranen / first dog - juvenils, baby, veteran 15,-EUR
- za ďalších / für jeden weiteren Hund / another dog 15,-EUR
- za ďalších v triede šteniat,dorast a veter / für jeden weiteren Hund -jüngsten,baby,veteranen / another dog - juvenils,
baby, veteran 10,-EUR
- súťaže / wettbewerbe/ competitions 10,-EUR
2. Uzávierka
2. Meldeschluss
14. 04. 2009

- za 1.psa / für den ersten Hund/ first dog 25,-EUR
- za 1.psa v triede šteniat, dorast a veter. / für den ersten Hund - jüngsten,baby, veteranen / first dog - juvenils, baby,
veteran 15,-EUR
- za ďalších / für jeden weiteren Hund / another dog 20,-EUR
- za ďalších v triede šteniat,dorast a veter / für jeden weiteren Hund -jüngsten,baby,veteranen / another dog - juvenils,
baby, veteran 10,-EUR
- súťaže / wettbewerbe / competitions 10,-EUR
!!! Prihlášky bez uhradenia výstavného poplatku nebudú prijaté!!!

Zgłoszenia
http://canisbb.sk/doc/prihlaska%201str.pdf

Celoštátna výstava psov CANISBB

• 2 weeks later...
Posted

Błyskotka napisał(a):
Czy ktoś się wybiera ?

MY :lol: Oby się udało ukończyć Mł.Ch.Sk. :oops:

Błyskotka napisał(a):
A na Słowacji od tego roku nie można płacić na miejscu ?

Nie można, kopsnęłam się tak z Trencinem styczniowym :shake: Moje ręcznie wypisywanie zgłoszenie wróciło do mnie priorytetem po terminie zbierania zgłoszeń jako przekreślone z adnotacją -nieopłacone :shake: ... Od tego roku trzeba się zmieścić w terminie opłat, by nas przyjęli.

Posted

Teraz zgłaszałam psa na marcową Nitre. Napisałam że opłace na wystawie. Odpisali że pies przyjęty, to nby czemu tu nie można zapłacić na miejscu ??? Może ktoś wie.:oops:

Posted

Witam.
Ja zastanawiam się nad ta wystawą.. ale mam problem z transportem.
Szukam kogoś chętnego który zabierze Mnie + moją młodą suczkę Amstaffkę, bardzo grzeczną i dobrze wychowaną, która bez problemów podróżuje autem z innymi psiakami.
Dzień wcześniej będę na Łódzkiej Majówce.. To wypada Mi mały maratonik :multi:.

Jeśli jest ktoś chętny na wspólną podróż, proszę o info na silverstuff@poczta.fm oczywiście dokładam się do kosztów paliwa.

Pozdrawiam Iwona.

Posted

Jadę na tą wystawę, mogłabym zabrać i wystawić komuś psa za dorzutką do paliwa, najlepiej małego, niekłopotliwego, przyzwyczajonego do pracy z obcymi. Pieska oddam w całości :lol: Miejsca dla ludzi niestety już wszystkie zajęte. Najlepiej z Rzeszowa lub okolic, chyba, że ktoś może dojechać do Rzeszowa przed wystawą i dowieść mi pieska, a potem go z Rzeszowa odebrać. -- LUB -- Jeśli miejscowość mieści się na trasie Rzeszów-Barwinek.

Posted

Napiszcie mi czy można opłaty za tą wystawę dokonać na miejscu na wystawie, a jeśli nie proszę podajcie konto na jakie można wpłacić im pieniążki w euro, z góry dzięki ;)

Posted

Błyskotka napisał(a):
My już zgłoszeni.

a zgłaszałaś przez internet, czy pocztą?

my wysłałyśmy przez internet, ale jeszcze nie mamy maila zwrotnego:cool1:

Posted

Ja ich elektronicznym formularzem. W formularzu trzeba załączyć od razu skan potwierdzenia wpłaty + skan rodowodu! Oni muszą mieć potwierdzenie kawa na ławe, ze zapłacone! Innaczej nie potwierdzą wam! Mi już potwierdzili - automatycznym raz, a dwa- odezwali się do mnie na maila, że wszystko ok i Arni przyjęty :lol:

Czemu wszyscy kombinują z pocztami, jak jest na ich stronce sprawny formularz elektorniczny z opcją załączenia w pakiecie kopii rodowodu i potwierdzenia wpłaty??? W takich chwilach mam wrażenie, że robie coś źle??? :-o

Posted

McDzik napisał(a):
Ja ich elektronicznym formularzem. W formularzu trzeba załączyć od razu skan potwierdzenia wpłaty + skan rodowodu! Oni muszą mieć potwierdzenie kawa na ławe, ze zapłacone! Innaczej nie potwierdzą wam! Mi już potwierdzili - automatycznym raz, a dwa- odezwali się do mnie na maila, że wszystko ok i Arni przyjęty :lol:

Czemu wszyscy kombinują z pocztami, jak jest na ich stronce sprawny formularz elektorniczny z opcją załączenia w pakiecie kopii rodowodu i potwierdzenia wpłaty??? W takich chwilach mam wrażenie, że robie coś źle??? :-o

A podaj proszę ich numer konta i dane do konta by przelać pieniądze ;)

Posted

McDzik napisał(a):

A jak wysłałaś to elektroniczne zgłoszenie?? Bo ja wypełniłam wszystko ale tam nigdzie nie ma zatwierdzenia do wysłania.
Będę wdzięczna za odp., bo już mało czasu zostało do końca 1 terminu.

Posted

Nikon napisał(a):
A podaj proszę ich numer konta i dane do konta by przelać pieniądze ;)

Tutaj są podane opłaty oraz dwa możliwe numery konta:
http://canisbb.sk/index.php?ID=7&PAGE=Poplatky

TyJa napisał(a):
A jak wysłałaś to elektroniczne zgłoszenie?? Bo ja wypełniłam wszystko ale tam nigdzie nie ma zatwierdzenia do wysłania.
Będę wdzięczna za odp., bo już mało czasu zostało do końca 1 terminu.

Tu jest elektroniczny formularz na Banską:
Celoštátna výstava psov CANISBB

Na dole jest coś takiego: "Tu nahrajte naskenovany doklad o zaplateni poplatkov" pasek na link i przycisk PRZEGLĄDAJ - ja to tak zrozumiałam, że chodzi o dowód wpłaty.

Posted

McDzik napisał(a):
Na dole jest coś takiego: "Tu nahrajte naskenovany doklad o zaplateni poplatkov" pasek na link i przycisk PRZEGLĄDAJ - ja to tak zrozumiałam, że chodzi o dowód wpłaty.

Dzięki. Zgłoszenie poszło - dostałam na maila potwierdzenie.
Kasę wpłaciłam na poczcie - zobaczymy czy dojdzie, bo kazali mi wpisać osobę, więc wpisałam tego Ing. Pavol Lupták.

Posted

No to teraz wyczekuj drugiego maila :lol: Bo jeden jest automat, a drugi jak wszystko zweryfikują - to osobiście piszą, że przyjęci i jest ok :lol: Sprawnie to organizują, już mi się podoba ta wystawa, chociaż jeszcze jej nie było :lol: Nie mogę się doczekać :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Drodzi Dogo maniacy.
Poszukuję transportu dla jedej osoby + pies-(sunia),grzeczna,bez konfliktowa, jeżdząca samochodem z innymi pieskami.
Niestety, zaplanowany transport na tą wystawę nie wypalił :( Dlatego poszukuję od nowa transportu,ale już na 100% pewnego. Mieszkam w Chrzanowie,pomiędzy Krakowem a Katowicami.
Jeśli ma ktoś wolne miejsce szuka kompana do wspólnej podrózy,ja jestem chętna.
Oczywiście dokładam się do kosztów paliwa.

Pozdrawiam Iwona.

Posted

witam

poszukuję chętnych do busa na wystawe CAC do Bańskiej Bystrzycy 3 maj.

Koszt busa 8 osobowego to ok 600zł

jesli jest ktos chetny to prosze na pw

trzeba sie zdecydować tak do 9 kwietnia, ponieważ trzeba zaplacic zaliczke za busa..

mysle tak 6 osob koszt byłby ok 100 zl od osoby

• 2 weeks later...