Błyskotka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Czy ktoś się wybiera ? Informacje: Celoštátna výstava psov CANISBB Quote
piotrjan Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Błyskotka napisał(a):Czy ktoś się wybiera ? My jedziemy ! Quote
narisowa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 a widzi ktoś sedziów, bo te ich prihlaski i propozicie mi się nie otwierają :shake: gr VII - setery i gr VIII - springer spaniel angielski Quote
sylrwia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 I.FCI Milan Krinke, ČR Australian ahepherd, Australian kelpie, Bearded Collie, Border Collie, Beauceron, Berger de Brie, Bouvier des Flandres, Ioujnorousskaia ovtcharka, Welsh corgi cardigan, Schipperke Joanna Adamowska, PL Berger de Picardie, Collie, Chien de berger belge, Hollandse Herdershond, Komondor, Kuvasz, Mudi, Old English Sheepdog, Owczarek Podhal., Perro de Pastor Catalan, Polski owczarek nizinny, Puli, Pumi, Shetland sheepdog, Welsh corgi pembroke, a ost. nemenované z I. FCI sk. Tibor Havelka, SR Slovenský čuvač, Deutscher Schäferhund Król Piotr, PL Československý vlčiak Božena Ovesná, ČR White swiss shepherd II. FCI Tibor Havelka, SR Bulldog, Deutscher Boxer Božena Ovesná, ČR Appenzeller Sennenhund, Berner Sennenhund, Entlebucher Sennenhund, Grosser schweizer Sennenhund, Chien de Montagne des Pyrénées, Mastin de los Pirineos, Sarplaninac, St. Bernhardshund, Tchiorny Terrier Ewa Buklad, PL Affenpincher, Dogo Argentino, Do-Khyi, Dogo Canario, Fila Brasileiro, Kavkazskaja Ovtcharka, Leonberger, Landseer, Newfoundland, Perro de presa Mallorquin, Pinscher, Sredneasiatskaja ovtcharka, Zwergpinscher a ostat.nem. II. FCI Król Piotr, PL Deutsche Dogge, Dogue de Bordeaux, Hovawart Kertessy Károly, H Cane Corso,Cao da Serra da Estrela,Bullmastiff,Mastin Espaňol Mastino napoletano, Mastiff, Shar Pei, Tosa Imrich Sopko, SR Schnauzer, Riesenschnauzer, Zwergschnauzer, Dobermann, Rottweiler III. FCI Oľga Hrabáková, ČR Australian terrier, Australian silky terrier, Dandie dinmont terrier, Yorkshire Terrier, West Highland White Terrier Jaroslav Kubaľa, SR American Staffordshire terrier, Bullterrier, Bullterrier miniatur., Staffordshire Bullterrier Stanislav Bučko, SR Airedale terrier, Cairn terrier, Český teriér, Deutscher Jagdterrier, Fox terrier, Welsh terrier, Irish terrier, Irish Soft Coated Wheaten terrier, Norfolk terrier, Norwich terrier, a ost.III.FCI Zsuzsanna Petik, H Border terrier, Bedlington terrier, Sealyham terrier, Scottish terrier, Kerry blue terrier IV. FCI Peter Psotný, SR Daschshund-Standard, Zwerg, Kanninchen V. FCI Malgorzata Lorenc, PL Akita, American akita, Samoyed, Chow-chow, Eurasier, Grónsky pes, Laika zapadnosib., Kleinspitz, Mittelspitz, Zwergspitz, Wolfspitz, Xoloitzcuintle, Perro sin pelo del Peru, Shiba,Thai ridgeback dog a ost. nemen. V. FCI Bíroš Milan, SR Alaskan Malamute, Siberian Husky Vojteková Iveta, SR Cirneco dell´Etna, Pharaoh hound VI.FCI Ludmila Pavlíková, ČR Bayerischer Gebirgsschweisshund, Beagle, Deutscher Wachtelhund, Hannover´scher Schweisshund, Petit basset griffon vendeen, Steierische Hochgebirgsbracke a ost. VI. FCI Bíroš Milan, SR Rhodesian Ridgeback Vojteková Iveta, SR Dalmatin Malgorzata Lorenc, PL Alp.Dachsbracke, Basset Hound, Berner Laufhund, Dachsbracke František Šimek, ČR Chien de Saint Hubert, Slovenský kopov VII. FCI František Šimek, ČR Magyar viszla, Deutscher Vorstehhund, Slovenský hrub. stavač, Kleiner Müns. Vorstehhund, Weimaraner, Pointer, English setter, Irish setter a ost. VII. FCI VIII. FCI Štefan Janega, SR Curly Coated Retriever, Flat Coated Retriever, Chesapeake Bay Retriever, Labrador Retriever, Nova Scotia Duck Tolling Retriever Miroslav Stanovský, SR English Cocker Spaniel, English springerspaniel, Golden Retriever, Welsh springerspaniel, Clumber spaniel Zsuzsanna Petik, H American Cocker Spaniel IX. FCI Karel Hořák, ČR Bouledogue Français, Pug Vlastislav Vojtek, SR Chinese Crested Dog Vojteková Iveta, SR Griffon Belge et Bruxellois, Petit brabancon, Lhasa Apso, Maltese, Tibetan Spaniel Elžbieta Chwalibóg, PL Caniche, Bichon Havanais, Bichon á poil Frisé, Cavalier King Charles Spaniel, Coton de Tuléar, King Charles Spaniel Miroslav Guniš, SR Boston terrier, Pekingese, Shih-Tzu, Chihuahua, Papillon, Chin, Bolognese, Petit chien Lion, Tibetan terrier a ost. IX. FCI X. FCI Vojteková Iveta, SR Irish wolfshound, Azawakh, Greyhound, Deerhoun, Sloughi Vlastislav Vojtek, SR Barzoi, Saluki Elžbieta Chwalibóg, PL Afghan hound, Piccolo levriero italiano, Whippet a ostatné nemenované X. FCI mimo FCI Tibor Havelka, SR American buldog, Chodský pes, Český strakatý pes Elžbieta Chwalibóg, PL Louisianský leopardí pes, Turkménsky Alabam Zsuzsanna Petik, H Americký bezsrstý teriér, Paterdale terrier Miroslav Guniš, SR Pražský krysařík JH Jaroslav Zembjak, SR Quote
sylrwia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 1. Uzávierka 1. Meldeschluss 13. 03. 2009 - za 1.psa / für den ersten Hund/ first dog 20,-EUR - za 1.psa v triede šteniat, dorast a veter./ für den ersten Hund - jüngsten, baby, veteranen / first dog - juvenils, baby, veteran 15,-EUR - za ďalších / für jeden weiteren Hund / another dog 15,-EUR - za ďalších v triede šteniat,dorast a veter / für jeden weiteren Hund -jüngsten,baby,veteranen / another dog - juvenils, baby, veteran 10,-EUR - súťaže / wettbewerbe/ competitions 10,-EUR 2. Uzávierka 2. Meldeschluss 14. 04. 2009 - za 1.psa / für den ersten Hund/ first dog 25,-EUR - za 1.psa v triede šteniat, dorast a veter. / für den ersten Hund - jüngsten,baby, veteranen / first dog - juvenils, baby, veteran 15,-EUR - za ďalších / für jeden weiteren Hund / another dog 20,-EUR - za ďalších v triede šteniat,dorast a veter / für jeden weiteren Hund -jüngsten,baby,veteranen / another dog - juvenils, baby, veteran 10,-EUR - súťaže / wettbewerbe / competitions 10,-EUR !!! Prihlášky bez uhradenia výstavného poplatku nebudú prijaté!!! Zgłoszenia http://canisbb.sk/doc/prihlaska%201str.pdf Celoštátna výstava psov CANISBB Quote
Błyskotka Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 A na Słowacji od tego roku nie można płacić na miejscu ? Quote
McDzik Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Błyskotka napisał(a):Czy ktoś się wybiera ? MY :lol: Oby się udało ukończyć Mł.Ch.Sk. :oops: Błyskotka napisał(a):A na Słowacji od tego roku nie można płacić na miejscu ? Nie można, kopsnęłam się tak z Trencinem styczniowym :shake: Moje ręcznie wypisywanie zgłoszenie wróciło do mnie priorytetem po terminie zbierania zgłoszeń jako przekreślone z adnotacją -nieopłacone :shake: ... Od tego roku trzeba się zmieścić w terminie opłat, by nas przyjęli. Quote
M&S Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 my myślimy, bo jeszcze nam ich CAC'ów potrzeba ;) Quote
JOLY Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Teraz zgłaszałam psa na marcową Nitre. Napisałam że opłace na wystawie. Odpisali że pies przyjęty, to nby czemu tu nie można zapłacić na miejscu ??? Może ktoś wie.:oops: Quote
canossa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witam. Ja zastanawiam się nad ta wystawą.. ale mam problem z transportem. Szukam kogoś chętnego który zabierze Mnie + moją młodą suczkę Amstaffkę, bardzo grzeczną i dobrze wychowaną, która bez problemów podróżuje autem z innymi psiakami. Dzień wcześniej będę na Łódzkiej Majówce.. To wypada Mi mały maratonik :multi:. Jeśli jest ktoś chętny na wspólną podróż, proszę o info na silverstuff@poczta.fm oczywiście dokładam się do kosztów paliwa. Pozdrawiam Iwona. Quote
McDzik Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jadę na tą wystawę, mogłabym zabrać i wystawić komuś psa za dorzutką do paliwa, najlepiej małego, niekłopotliwego, przyzwyczajonego do pracy z obcymi. Pieska oddam w całości :lol: Miejsca dla ludzi niestety już wszystkie zajęte. Najlepiej z Rzeszowa lub okolic, chyba, że ktoś może dojechać do Rzeszowa przed wystawą i dowieść mi pieska, a potem go z Rzeszowa odebrać. -- LUB -- Jeśli miejscowość mieści się na trasie Rzeszów-Barwinek. Quote
Nikon Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Napiszcie mi czy można opłaty za tą wystawę dokonać na miejscu na wystawie, a jeśli nie proszę podajcie konto na jakie można wpłacić im pieniążki w euro, z góry dzięki ;) Quote
M&S Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Błyskotka napisał(a):My już zgłoszeni. a zgłaszałaś przez internet, czy pocztą? my wysłałyśmy przez internet, ale jeszcze nie mamy maila zwrotnego:cool1: Quote
McDzik Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ja ich elektronicznym formularzem. W formularzu trzeba załączyć od razu skan potwierdzenia wpłaty + skan rodowodu! Oni muszą mieć potwierdzenie kawa na ławe, ze zapłacone! Innaczej nie potwierdzą wam! Mi już potwierdzili - automatycznym raz, a dwa- odezwali się do mnie na maila, że wszystko ok i Arni przyjęty :lol: Czemu wszyscy kombinują z pocztami, jak jest na ich stronce sprawny formularz elektorniczny z opcją załączenia w pakiecie kopii rodowodu i potwierdzenia wpłaty??? W takich chwilach mam wrażenie, że robie coś źle??? :-o Quote
Nikon Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 McDzik napisał(a):Ja ich elektronicznym formularzem. W formularzu trzeba załączyć od razu skan potwierdzenia wpłaty + skan rodowodu! Oni muszą mieć potwierdzenie kawa na ławe, ze zapłacone! Innaczej nie potwierdzą wam! Mi już potwierdzili - automatycznym raz, a dwa- odezwali się do mnie na maila, że wszystko ok i Arni przyjęty :lol: Czemu wszyscy kombinują z pocztami, jak jest na ich stronce sprawny formularz elektorniczny z opcją załączenia w pakiecie kopii rodowodu i potwierdzenia wpłaty??? W takich chwilach mam wrażenie, że robie coś źle??? :-o A podaj proszę ich numer konta i dane do konta by przelać pieniądze ;) Quote
TyJa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 McDzik napisał(a):Ja ich elektronicznym formularzem. W formularzu trzeba załączyć od razu skan potwierdzenia wpłaty + skan rodowodu! Oni muszą mieć potwierdzenie kawa na ławe, ze zapłacone! Innaczej nie potwierdzą wam! Mi już potwierdzili - automatycznym raz, a dwa- odezwali się do mnie na maila, że wszystko ok i Arni przyjęty :lol: Czemu wszyscy kombinują z pocztami, jak jest na ich stronce sprawny formularz elektorniczny z opcją załączenia w pakiecie kopii rodowodu i potwierdzenia wpłaty??? W takich chwilach mam wrażenie, że robie coś źle??? :-o A jak wysłałaś to elektroniczne zgłoszenie?? Bo ja wypełniłam wszystko ale tam nigdzie nie ma zatwierdzenia do wysłania. Będę wdzięczna za odp., bo już mało czasu zostało do końca 1 terminu. Quote
McDzik Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Nikon napisał(a):A podaj proszę ich numer konta i dane do konta by przelać pieniądze ;) Tutaj są podane opłaty oraz dwa możliwe numery konta: http://canisbb.sk/index.php?ID=7&PAGE=Poplatky TyJa napisał(a):A jak wysłałaś to elektroniczne zgłoszenie?? Bo ja wypełniłam wszystko ale tam nigdzie nie ma zatwierdzenia do wysłania. Będę wdzięczna za odp., bo już mało czasu zostało do końca 1 terminu. Tu jest elektroniczny formularz na Banską: Celoštátna výstava psov CANISBB Na dole jest coś takiego: "Tu nahrajte naskenovany doklad o zaplateni poplatkov" pasek na link i przycisk PRZEGLĄDAJ - ja to tak zrozumiałam, że chodzi o dowód wpłaty. Quote
TyJa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 McDzik napisał(a):Na dole jest coś takiego: "Tu nahrajte naskenovany doklad o zaplateni poplatkov" pasek na link i przycisk PRZEGLĄDAJ - ja to tak zrozumiałam, że chodzi o dowód wpłaty. Dzięki. Zgłoszenie poszło - dostałam na maila potwierdzenie. Kasę wpłaciłam na poczcie - zobaczymy czy dojdzie, bo kazali mi wpisać osobę, więc wpisałam tego Ing. Pavol Lupták. Quote
McDzik Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 No to teraz wyczekuj drugiego maila :lol: Bo jeden jest automat, a drugi jak wszystko zweryfikują - to osobiście piszą, że przyjęci i jest ok :lol: Sprawnie to organizują, już mi się podoba ta wystawa, chociaż jeszcze jej nie było :lol: Nie mogę się doczekać :lol: Quote
canossa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Drodzi Dogo maniacy. Poszukuję transportu dla jedej osoby + pies-(sunia),grzeczna,bez konfliktowa, jeżdząca samochodem z innymi pieskami. Niestety, zaplanowany transport na tą wystawę nie wypalił :( Dlatego poszukuję od nowa transportu,ale już na 100% pewnego. Mieszkam w Chrzanowie,pomiędzy Krakowem a Katowicami. Jeśli ma ktoś wolne miejsce szuka kompana do wspólnej podrózy,ja jestem chętna. Oczywiście dokładam się do kosztów paliwa. Pozdrawiam Iwona. Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 witam poszukuję chętnych do busa na wystawe CAC do Bańskiej Bystrzycy 3 maj. Koszt busa 8 osobowego to ok 600zł jesli jest ktos chetny to prosze na pw trzeba sie zdecydować tak do 9 kwietnia, ponieważ trzeba zaplacic zaliczke za busa.. mysle tak 6 osob koszt byłby ok 100 zl od osoby Quote
osobek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 co wpisaliście w rubryke Studbook i Nr? I co zazanczyc w wielkości jezeli mam miniaturowego? w tym formularzu nie ma okreslenia miniature. Quote
Recommended Posts