Jump to content
Dogomania

Lara oraz dwa Aniołki: Rutusia [*] i Agencik [*].

Recommended Posts

Posted

eh, to męczenie psów wystawami... wszyscy pseudo powtarzają to jak mantrę... nie wiem skąd się to wzięło, że to męka dla psów ??? no może dla tych bojaźliwych i słabych psychicznie, ale takie nie powinny być przecież rozmnażane...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej : )

Oj sprawa z psem ma się, ma się..Nawiązujemy powoli kontakty z hodowcami, bo już bez dwóch zdań będzie rodowodowy psiak.. I Bogu dzięki..

Szczyl nie pojawi się wcześniej niż w okolicach czerwca, więc jeszcze dużo czasu..
Najprawdopodobniej będzie to suczka.. ;)

Ja już myślę o imieniu.:diabloti:
Podoba mi się Polinezja, w skrócie Poli/Polly, ale mamy jeszcze dużo czasu..
Acz jesli mielobyście ciekawe pomysły to dajcie znac na PW.

Wiecej informacji nie będę już zdradzała.. Dowiecie się o wszystkim dopiero, gdy szczyl trafi do domciu : D

Pzdr.

Posted

Podziwiam ;)

Ja jednak nie dałabym rady z dwoma, większymi psami na głowie. Z każdym ćwiczyć osobno, osobno pieścić. Bo nie potrafię faworyzować, u mnie wszystkiego musi być po równo :) Prędzej bym zwariowała...:P W zupełności na stałe wystarczy mi jedno futro do kochania....

Posted

Tym razem na pewno będzie pies rodowodowy..
Gdy brałam Larkę chciałam mieć przede wszystkim prawdziwą przyjaciółkę i jednocześnie pomóc jakiemuś psu w potrzebie.. Wczesniej myślałam o kilku rasach, jednak nie byłam sprecyzowana..Gdy zobaczyłam Larcię była to miłość od pierwszego wejrzenia i już wiedziałam, że to będzie ona i żaden inny pies.

Z owczarkiem to trochę inna sprawa.. Niespełnione do tej pory marzenie mojego taty, brata.
W ogole założenie jest takie, ze będzie to pies mojego taty.. Choc wiem, ze to tylko w teorii, bo w praktyce to na mnie i na mamę zostaną nałożone wszystki obowiązki.. ;)

Ale będzie dobrze.. : ))

Przyznam szczerze, że już się nie mogę doczekać.. : )
Cały czas myślę jakie imię nadać suczynie..Polinezja - Poli? ;)

Posted

jeśli mogę coś doradzić, to staranne wybranie hodowli. Mój znajomy kilka lat temu kupił owczarka w legalnej hodowli, ale sądząc po ilości psów i warunkach w jakich były trzymane niewiele się to różniło od pseudo...

a w tamtym roku przy okazji testów psychicznych Yanki widziałam kikla hodowlanych ale niezsocjalizowanych, bojaźliwych psów

Posted

Wiem, ze muszę dokłądnie wybrać hodowle..

Tak btw jakby ktoś z zaglądających tu wsytawcow, hodowcow, czy po prostu zainteresowany tematem miał jakieś kontakty do dobrych wg niego hodowli to podawajcie mi proszę : )

Posted

Słuchajcie, ale jestem przeszczęśliwa! :loveu::loveu:
Zobaczcie: klik
Proszę zagłosujcie.. Niekoniecznie na nas.. Po prostu na zdjęcie, które najbardziej Wam się spodoba, choć oczywiście byłoby nam miło, gdyby wybór padł na nas : D
Jejku, ale super :loveu::multi:

Choć pewnie nie wygramy, bo konkurencja duża..
Myśle, ze 1 miejsce zdobędzie albo cocker, albo ten yorczek na dole - no bo popularne rasy, psiaki młody i w ogole : )

Posted

Nagroda jakaś dziwna jest - szczotko-odkurzacz..
Ale ja czuję się wyróżniona, że zdjęcie Larki jest w tej dziesiątce po prostu.

I kilka dzisiejszych fotek (z wizytą u znajomych)..

Szkoda, że takie niewyraźne.. :shake:

:loveu:

Posted

I żeby nie było, iż Minia tylko głupio może wychodzić :D

:loveu:

Prezentacja nowych szeleczek :D

Na dzisiaj koniec ;) Widzicie jak Was foteczkami rozpieszczam ostatnio? :loveu::diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Wystroiła, wystroiła.. Ale zaraz chciała zniszczyć szelki, wskakując do stawiku..
Na szczęście SuperPańcia wkroczyła do akci i uratowała ofiarę! :razz:

agaciaaa napisał(a):
Gratuluję, moja Sara też jakiś czas temu była w PP :)

Ślicznie Larze w tej zieleni :p

Ja ostatnio nie kupowałam PP i aż mi przykro, że przegapiłam : ((
A któe zdjęcie było w gazecie? : ) Smiało tutaj wstawiaj, Larce będzie miło ;)

Dziękujemy, dziękujemy.. Nam ta zieleń też bardzo się podoba.. Zupełnie inaczej wygląda na żywo.. Jest taka intensywna i soczysta.. :loveu:

Posted

Cieplutkaa. napisał(a):
Ja ostatnio nie kupowałam PP i aż mi przykro, że przegapiłam : ((
A któe zdjęcie było w gazecie? : ) Smiało tutaj wstawiaj, Larce będzie miło ;)

Dziękujemy, dziękujemy.. Nam ta zieleń też bardzo się podoba.. Zupełnie inaczej wygląda na żywo.. Jest taka intensywna i soczysta.. :loveu:

Ale to już daaawno było, jakoś na wakacjach jeśli dobrze pamiętam ;)
Zdjęcie wodne było, nie wstawię, bo go nawet na dysku już nie mam, tylko gdzieś na płycie ;)

Na zdjęciach też wygląda fajnie, po raz kolejny przekonuję się, że rudym jest ładnie w zieleni :)

Posted

Nam pewnie nie uda się niec wygrac.. -.-'
Prowadziłysmy az do wczoraj..
Ten czarny sznaucer mial z poczatku 4 glosy.. Pozniej w okolicach godziny 16 chyba 20 czy jakoś tak.. a o 18.30 mial rowno 100 glosow. ;O

No trudno. Zdjęcie faktyznie fajne ;)