Jump to content
Dogomania

Lara oraz dwa Aniołki: Rutusia [*] i Agencik [*].

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszelkie osoby chętne do pomocy mi w napisaniu wypracowania pt "Życie i twórczość Chopina" zapraszam na PW. :diabloti:

Zupełnie na poważnie to przyznam się bez bicia, że nie znoszę takich prac i dlatego jeszcze nic nie napisalam. : (
Tak wiem jestem niesystematyczna, leniwa itd.. Ale gdyby ktoś miał takową pracę, na której mogłabym się "zawzorować" byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki ... ;)

Posted

[quote name='halgre'] I tutaj też widzę urodzinki ... A więc serdeczne życzonka dla piesia !

Dindek jutro kończy 5. lat !

[quote name='agaciaaa']Nie dość, że podobne te nasze suki, to jeszcze urodziny razem obchodzą :lol: Spóźnione wszystkiego naaaaj dla Larci:multi:

Jej nawet nie wiem czy złożyłam Kawalerowi i Panience życzenia.. Ajć czasu mało i nawet na właśny wątek wpadam tylko przelotem... W każdym razie niech żyją stooo lat te nasze pociechy! :loveu:

[quote name='Asiaczek']Wielu lat w dobrym humorku dla Laurki:)

Pzdr.

Witamy Asiaczki i dziękujemy za pamięć i życzonka.. :loveu:

[quote name='Moniek193']Ja, jeszcze ja chcę złożyć Larce najbardziej spóźnione życzenia urodzinkowe :D
Zdrówka, pociechy z tej niedobrej pańci :diabloti:, radości, dużo zabawek i jedzonka :loveu:
STO LAT, STO LAT, STO LAT :multi: :multi:

Ach.. Za taka pańcię jak ja to by Sara nawet ulubioną, drewnianą kostke oddała!
Anie to to co ma .. Phii. :diabloti:
Ale dziękujemy za życzonka! :loveu:

[quote name='Cavy']Witajcie, na fotki jakieś czekamy i zapraszamy do siebie.

Fotki.. ulala .. Cięzko będzie ;) A do Was zaraz z wizytą wpadniemy : )

[quote name='halgre'][FONT=Georgia]Witam[/FONT]

Jak się masz .. Kochanie jak się masz? Powiedz mi .. :p

[quote name='halgre']Witam

Ależ ja Ciebie podziwiam, że tak chce Ci się ciągle nas odwiedzać. Niemniej jednak jest nam bardzo miło z tego powodu :loveu:

[quote name='wiki4']Witamy się i życzymy miłego wieczorku :D

Dziękujemy, dziękujemy .. :loveu:

[quote name='Feigned']poszukaj na ściąga.pl czy coś w tym stylu, może znajdziesz coś na czym można się zawzorować :)

Noo jakoś przebrnęłyśmy .. Pisania do 1,30 w nocy oczywiście i miejmy nadzieję, że się opłaci.. ; D
Ale ja jestem taka wybradna, że mi prace ze ściągi nie odpowiadają i i tak bym wszystko w nich zmieniła, więęęc .. :p A gdyby ktoś na przyszłość chciał taką pracę to służę pomocą.

Robi się ładna pogoda, więc pewnie niedługo postaram się jakieś zdjęcia porobić : ) W najbliższym czasie przyjdą do nas dwie obróżki, więc juz może w nich się zaprezentujemy :)

Posted

Na razie mamy zamówioną czarną Trixie w odblaskowe kosteczki ; D i .. panterkę ! :loveu:

Urabiam jeszcze teraz rodziców na Rogzette, a jeżeli mi się uda ich na nią namówić zacznę debaty w sprawie turtle reef :diabloti:

Choć moja wymarzona to Lupine Meadow, ale nie sądze by znalazło się wielu chętnych na sprzedaż jej.. a z produkcji ją już wycofano.. :shake:

Posted

[quote name='halgre'][FONT=Georgia]Witam :multi::multi::multi:[/FONT]

[quote name='deer_1987']Witam sie po dlugiej przerwie i znow moge do mnie zaprosic!

[quote name='Izabela124.']http://i865.photobucket.com/albums/ab214/cieputka/10.jpg?t=1266865046 grawitacja dla niej nie istnieje :lol:

http://i865.photobucket.com/albums/ab214/cieputka/1.jpg?t=1266864943 super :loveu:

Spóźnione 100 lat dla Lary! :multi:

Witamy i dziękujemy za odwiedziny ! :loveu:

___

Normalnie kocham moje osiedle. Kocham, kocham, kocham ! Nie dość, że mamy tutaj Owczarka Szwajcarskiego (!), dwa manchester terriery, gończego polskiego - czekoladkę, rhodesiana, berneńczyka, filę to jeszcze od niedawna - mastifa tybetańskiego ; o i .. szczenię Saluki ! :crazyeye:

Mój Boże.. Niespełnione marzenie z dzieciństwa.
Dzisiaj po prostu jak Mała Salunia bawiła się z Larą to uznałam, że moje Cielsko to biegać nie umie ! x]
O Jejuniu taka drobniutka, delikatna .. stąpa z taką gracją .. aaa ~! :loveu::loveu:

Posted

Latać każdy możeee.. czasem leeepiej..

lub czasem gorzej :evil_lol:

I specjalny komentarz do tego zdjęcia, żeby nie posadzono mnie iż znęcam się nad Larą x]
Sucza najpierw sama bez problemu skakała przez ten płotek, a kiedy Pancia uznała, że może sie z tego jakieś zdjęcie zrobi i kazała psu skoczyć.. Mała zrobiła z siebie największą ofiarę pod słońcem. :loveu:

Pańcia nie traciła nadziei

Lecz Lara uznała, że po co skakać jak można popozować i i tak ciotki na dogo będą zachwycone

A to kradnę na tapetę i juu .. :loveu::loveu:

Posted

Noo Pańcia .. Długo mam na Ciebie czekać?

Ojaaa.. Co to takiego interesującego?

Chyba dzik!

A nie.. Pańcia bez paniki.. To tylko pień.. Relax.. Take it easyyy..

I jeszcze komentarz do tej obrzydliwej wody.. Oczywiście zaraz poszłyśmy z tamtego miejsca, uniemożliwiając w ten sposob kąpiel mojej pływaczce, dla której każde warunki są zadawalające.. -.-'

Posted

Noo i koniec.. Proszę mi na przyszłość nie wołać zdjęć tylko zapamiętać sobie numery tych stron i do nich oto wracac ;D

Noo a teraz zapraszam do komentowania ;)

Wszystkie zdjęcia oczywiście wykonała moja najnajnajukochańsza Pani fotograf - Mona. :loveu::loveu: