Cieplutkaa. Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 jonQuilla napisał(a):świetne zdjecia a ostatnie bezkonkurencyjne Lara jest wielgachna już No wielkości seterki irlandzkiej - 10 miesięcznej. :p Mam świeże porównanie. halgre58 napisał(a):Doberek ... Te zdjęcia są kapitalne ! Heeej ! :multi: Dziękujemy. :loveu: Tengusia napisał(a):supcio ta focia http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200909/C5/46895661.jpg :calus: Izabela124. napisał(a):Ha ha ha fotki wymiatają Dziękować. :diabloti: gordonowa napisał(a):http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200909/C5/46895661.jpg słodki uśmiech... :evil_lol::evil_lol: Feigned napisał(a):ahahaha świetne są te zdjęcia ! dawaj więcej Dziex. :p deer_1987 napisał(a):cudne te zdjecia!! .... :loveu: stratoos napisał(a):Hej Świetne fotki Ostatnia najlepsza Ale Lara jest już duża Heeej! :cool3: No, wiec Mona wstawiła troche nowych fotek, ale i tak mało. :cool1: Mogę dać kilka, ale pytanie czy nie lepiej później w większej ilości ? :razz: A u mnie... No cóż nowa szkoła, nowa klasa, nowi ludzie. Stres, podekscytowanie, stres. Już mieliśmy dwa sprawdziany (jeden z anglika, dzis z matmy).. Tak na dzień dobry. :cool1: Z pracami domowymi juz przesadzaja, ale jakoś zyję. ;) Ale jest zupełnie inaczej. Ja przecież dopiero skończyłam podstawówkę.. Poszłam do gimnazjum i co szok przezylam. :-o Ja to jeszcze traktuje się jako dziecko xD A tam sami "dorośli" ludzie.. Zaczynają się poważne problemy" nałogi, przemoc choć gimnazjum jest jednym z najlepszych w Łodzi. Dziś zobaczyłam chłopaka. Pół jego twarzy była ZALANA krwią. ZALANA bo innego określenia znaleźć nie mogę. Kapało za nim ! W dodatku dwie rece tez cale we krwi.. Widocznie wycieral sie nimi. Widok straszny ! W szoku szybko pokazalam to kolezance (ale dyskretnie) i jako jedyne w klasie ten widok widzialysmy. Coś strasznegoo.:-( Później dowiedzialam sie od dobrego kolegi, że poszlo o jakas osobista sprawe i "należało mu się".. W dodatku przypadki tak popularnego "kocenia" W naszej klasie już 2 dziewczyny skocili w łazience. Nie wiem co dokłądnie zrobili, gdyz jest to u nas temat tabu, ale pozostaje mi sie domyslac.. 2 chłopaków próbowali - ale dzwonek na lekcje ich ratował... Jednego gościa zaczeli bic, ale na szczescie znalazl sie jeden chlopak (JEDEN ! Ten mój kolega) na cale trzy klasy.. Szkola daje naprawde bardzo surowe kary, rodzice delikwentów oczywiscie wiedzą o tym co ich dzieci zrobiły.. Ale nikogo to nie rusza i nadal robią swoje. :shake: Ja mam duzo znajomych głównie w trzecich klasach, wiec mozna powiedziec jestem bezpieczna, ale i tak jest dziwnie. :cool1: Za to nauczyciele są w miare okay.. Klasa.. taka sobie, ale powiedzmy jest fajnie. :p Dziewczyny już okazaly sie zlosliwymi plotkarami, które obgadają wszystko i wszystkich. Po prostu jednego dnia slysze "Ale ten Bartek jest boooski", drugiego (napisalam mu wieczorem na GG, ze mi sie podoba.. ciekawe co odpisze" trzeciego usłyszałam, że razem z koleżaneczkami założyły jego "ant fan klub".. Wrr ! I tak z różnymi sprawami. Ale jest Mona, smieszni chłopcy i w ogóle ok ok. :p Francuski jest extra, angielski - no ja lubie ten przedmiot, ale nauczyciel mnie nie.. :evil_lol: Pani od biologii - postrach szkoly usmiechnela sie do mnie, wiec uznali to za crazyolstwo z jej strony.. :diabloti: Skład nauczycieli jest naprawde ok. A od 1 wresnia zyje w niepewnosci. Wyslalam zdjecia Lary na konkurs do PP i czekam na wyniki. Może Laruch sie dostanie ? :razz: No sie rozpisalam xD Pozdrawiamy wszystkich :multi::loveu: Quote
Feigned Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 to straszne z tym koceniem :shake: ja się z czymś takim nigdy nie spotkałam, w gim było tylko żartobliwe "kici, kici" i oficjalne otrzęsiny z udziałem nauczycieli, też na zasadzie zabawy, w liceum nawet tego "kici, kici" nie było, ale impreza otrzęsinowa będzie.. ja nie rozumiem co fajnego jest w np. wkładaniu komuś głowy do kibla. :shake: ale cóż, są ludzie i taborety.. ooo, mimo że kupuję MP, to przy okazji w sklepie zajrzę do PP, a może Laruchna będzie ? :razz: Quote
jonQuilla Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 przyzwyczaisz się do nowej klasy i wszystkiego innego a co do samego gim to trzeba to przeżyć, niestety jest to najgłupszy okres w życiu i zebranie dużej ilości uczniów w tym wieku ma takie skutki jakie ma :roll: nie mówię że każdy głupi, ale ogólnie taka burza hormonów...jak ja z perspektywy czasu patrze na swoje postępowanie jak byłam w gim to momentami aż wstyd ale teraz z tego się mogę jedynie śmiać :) niby też nie tak dawno kończyłam gim ale jednak już troszkę minęło, mam jednak wrażenie jakby to było wczoraj :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Justy$ka napisał(a):Dzięki za kciuki. :loveu: Bardzo sie przydały, bo dostałam sie do najlepszej grupy. :p Zamieszanie straszne - nowe sale, nowi nauczyciele, nowi ludzie. Ale juz wszystko opanowane. Z ludźmi nawet mam dobry kontakt, szkole zwiedzilam kilkanascie razy wiec juz mniej-wiecej wiem co i jak, a do nauczycieli juz zdazylam sie popodlizywac wiec tez ok. :diabloti: Z tym ostatnim żartowałam.. :p Ale nawet nie tacy źli są. xDD A jak moja przyjaciółka preześle mi zdjecia to wstawię duzo zdjeć z Larąi Żabą w roli głównej. ;) Swoją drogą Lara z Żabą tak sie zaprzyjaźniły "od pierwszego wejrzenia" że ja z Moną nie mogłysmy ich utrzymac, a zabawą nie było końca :p Pzdr. Będzie dobrze! Zabawy suk były może i OK, ale dlaczego one tak się wzszczerzają, co?:evil_lol: http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200909/C5/46895661.jpg Pzdr. Quote
Moniek193 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Hej Wam:loveu: Super extremalne foty:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Na pewno przyzwyczaisz się do nowej szkoły;) Quote
Cieplutkaa. Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Niestety jak na razie nie mam zdjec psioorow, alee... ... mam moje i moich najlepszych znajomych. Wiec moze wszystkich po kolei przedstawie ? :razz: Oto Ja :diabloti: (wiem.. fuj, fuj.) Oto Monika :diabloti: Oto Mieszko :diabloti: (z Mamą :) ) Bartek --> Dziedzic :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 MÓJ TEAM Dzieci z poprzedniego postu to moi najlepsi przyjaciele ?! Hmm.. Chyba tak. xD Wiem, ze na nich zawsze mogę liczyc. Powinnam wymienic jeszcze Julię i Natalię.. Ale.. :roll: W każdym razie :p Ja <-- Wiem. Zdjęcia tragiczne. Nie znoszę pozowac do zdjęć, patrzec w lustro i na wagę. Wrr. Trzy rzeczy o których nawet jak pomyslę przechodzą mnie ciarki. Głupek, Idioteczka, Ciemna blondynka <-- mam tu na mysli nie tylko kolor wlosow. :diabloti: Monika, Mona <-- Głupek, Idioteczka, Elo ELo. :diabloti: Zawsze razem mamy głupawkę, ale i dni smutku. Właścicielka psa Żaby i konia Orlika, z którym ma drugie zdjęcie. Pierwsze chciałabym pozostawic bez komentarza, ale powstrzymac się nie moge. xD Tak to jest gdy dwie blondynki idą do najwiekszogo centrum handlowego w miescie. Rozróba w Smyku (:evil_lol:), H&M-ie i we wszystkich sklepach do których weszłysmy. xD Mieszko <-- taki mój staaary przyjaciel, Głupek, Idiota, Dureń. :diabloti: Ale jest i to najważniejsze. xD Wielki indywidualista. Na balu miał zatańczyc ze mną i miec jaskrawo zieloną marynarke. Niestety na jedno i drugie nie zgodzili sie nauczyciele.:placz::diabloti: Dziedzic <-- Głupek, Idiota. Nie ma w szkole osoby, która miałaby wiecej "Fan clubów" i "Anty fanów". Na jego widok dziewczyny mdleją (dosłownie !). Ale przede wszystkim naprawde dobry przyjaciel ! Na zdjeciu wyszedl jakos tak nieswojo. :roll: Tak. Team dzieciaków, które maja wieczną głupawkę. Kazdy jest inny, ma inne zainteresowania, a jednak mozemy sobie ufac i na sobie polegac. :lol: Quote
taxelina Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 http://wd9.photoblog.pl/lvp5/200908/10/46433338.jpg to sliczne! Quote
jonQuilla Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='deer_1987']http://wd9.photoblog.pl/lvp5/200908/10/46433338.jpg to sliczne! zgadzam się :) a jaka ona malutka do tego konia :crazyeye: Quote
pati1033 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 bardzo ladnie wyszlas na zdjeciu :) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ta cisza w Galerii to w związku ze szkołą? pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Szkola zabiera duzo czasu. A pozostaly spedzam z Larsonem i ze znajomymi. :D Ale staram sie i tak czesto tu zagladac. ]:-> Quote
jonQuilla Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 jedna fota to troche mało :roll: znajdź czas i wrzuć ciut więcej :eviltong: Quote
stratoos Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Hej :hand: Jaka Lara piękna i duża :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Jest duzo zdjec, ale niestety nie na moim aparacie. I teraz czekam az Monika mi je przesle, zebym ja mogla wstawic je tutaj. ;] Quote
Foxowa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 http://wd5.photoblog.pl/lvp3/200909/F3/48098104.jpg Ja głośniej śpiewam, a nie bo ja :D:D:D Quote
agaciaaa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Cześć :) Bardzo ładnie na fotkach wyszłaś :p [url]http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200909/C5/46895661.jpg[/url] hahaha genialne!!! :lol: Pogoń koleżankę, bo chcę więcej takich fot zobaczyć! :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jedna fota to troche mało :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]znajdź czas i wrzuć ciut więcej :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mało, mało. :shake: [quote name='pati1033']Ale sie Larusia nagadala :loveu:[/quote] Oii tak. Oii tak. A jaka później w domu była cichutka i grzeczna. :loveu: [quote name='stratoos']Hej :hand: Jaka Lara piękna i duża :loveu:[/quote] Dziękujemy ! :loveu: [quote name='deer_1987']Szkoda ze tylko jedno :P[/quote] Ja teeez strasznieee żaluję. :-( [quote name='Foxowa'][URL]http://wd5.photoblog.pl/lvp3/200909/F3/48098104.jpg[/URL] Ja głośniej śpiewam, a nie bo ja :D[/quote] Obawiam się, że niestety Lara głośniej śpiewa. :shake::diabloti: [quote name='agaciaaa']Cześć :) Bardzo ładnie na fotkach wyszłaś :p [URL]http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200909/C5/46895661.jpg[/URL] hahaha genialne!!! :lol: Pogoń koleżankę, bo chcę więcej takich fot zobaczyć! :diabloti:[/quote] Oii. Dziękuję. :lol: Monikę poganiam codziennie. :diabloti: Mam nadzieję, że w koncu mi wysle te zdjęcia. xd A w ogole to ostatnio mielism gości. Narobiłysmy się z mamą - nakryłysmy ładnie do stolu, naszykowalysmy ciastka, ciasta, soki, kawy, swieczki - efekt byl naprawde bezbledny. Znajomi przyszli, troszkę porozmawialismy, a rodzice uznali, że muszą cos im pokazac, wiec wszyscy wybrali sie do innego pokoju. Wszyscy oprocz Lary. Oczywiscie sunia nie mogla zmarnowactakiej okazji.. Wdrapała się przednimi łapami na stół.... I zaczela wyjadac ciasto. :-o Ale mam byla zla. :diabloti: Nie wiem czy bardziej na siebie, czy na Larę. Na szczescie w lodowce czekal jeszcze inny wypiek, a spotkanie trwało jeszcze dlugo, dlugo w milusiej atmosferze. :loveu: Quote
Yana Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 najważniejsze, że ciasto smakowało Laruni :loveu::evil_lol: miała dziewczyna wyżerkę :evil_lol: ślicznie wyszłaś na zdjęciach, bardzo ładna z Ciebie dziewczyna :loveu: Quote
Recommended Posts