Jump to content
Dogomania

Lara oraz dwa Aniołki: Rutusia [*] i Agencik [*].

Recommended Posts

Posted

jonQuilla napisał(a):
świetne zdjecia
a ostatnie bezkonkurencyjne

Lara jest wielgachna już

No wielkości seterki irlandzkiej - 10 miesięcznej. :p
Mam świeże porównanie.

halgre58 napisał(a):
Doberek ...

Te zdjęcia są kapitalne !

Heeej ! :multi: Dziękujemy. :loveu:

Tengusia napisał(a):

:calus:

Izabela124. napisał(a):
Ha ha ha fotki wymiatają

Dziękować. :diabloti:

gordonowa napisał(a):

:evil_lol::evil_lol:

Feigned napisał(a):
ahahaha świetne są te zdjęcia !
dawaj więcej

Dziex. :p

deer_1987 napisał(a):
cudne te zdjecia!!

.... :loveu:

stratoos napisał(a):
Hej Świetne fotki Ostatnia najlepsza Ale Lara jest już duża

Heeej! :cool3:

No, wiec Mona wstawiła troche nowych fotek, ale i tak mało. :cool1:
Mogę dać kilka, ale pytanie czy nie lepiej później w większej ilości ? :razz:

A u mnie... No cóż nowa szkoła, nowa klasa, nowi ludzie.
Stres, podekscytowanie, stres.
Już mieliśmy dwa sprawdziany (jeden z anglika, dzis z matmy).. Tak na dzień dobry. :cool1: Z pracami domowymi juz przesadzaja, ale jakoś zyję. ;)

Ale jest zupełnie inaczej. Ja przecież dopiero skończyłam podstawówkę.. Poszłam do gimnazjum i co szok przezylam. :-o Ja to jeszcze traktuje się jako dziecko xD A tam sami "dorośli" ludzie..
Zaczynają się poważne problemy" nałogi, przemoc choć gimnazjum jest jednym z najlepszych w Łodzi. Dziś zobaczyłam chłopaka. Pół jego twarzy była ZALANA krwią. ZALANA bo innego określenia znaleźć nie mogę. Kapało za nim ! W dodatku dwie rece tez cale we krwi.. Widocznie wycieral sie nimi. Widok straszny ! W szoku szybko pokazalam to kolezance (ale dyskretnie) i jako jedyne w klasie ten widok widzialysmy. Coś strasznegoo.:-( Później dowiedzialam sie od dobrego kolegi, że poszlo o jakas osobista sprawe i "należało mu się"..

W dodatku przypadki tak popularnego "kocenia" W naszej klasie już 2 dziewczyny skocili w łazience. Nie wiem co dokłądnie zrobili, gdyz jest to u nas temat tabu, ale pozostaje mi sie domyslac.. 2 chłopaków próbowali - ale dzwonek na lekcje ich ratował... Jednego gościa zaczeli bic, ale na szczescie znalazl sie jeden chlopak (JEDEN ! Ten mój kolega) na cale trzy klasy.. Szkola daje naprawde bardzo surowe kary, rodzice delikwentów oczywiscie wiedzą o tym co ich dzieci zrobiły.. Ale nikogo to nie rusza i nadal robią swoje. :shake:

Ja mam duzo znajomych głównie w trzecich klasach, wiec mozna powiedziec jestem bezpieczna, ale i tak jest dziwnie. :cool1:

Za to nauczyciele są w miare okay.. Klasa.. taka sobie, ale powiedzmy jest fajnie. :p Dziewczyny już okazaly sie zlosliwymi plotkarami, które obgadają wszystko i wszystkich. Po prostu jednego dnia slysze "Ale ten Bartek jest boooski", drugiego (napisalam mu wieczorem na GG, ze mi sie podoba.. ciekawe co odpisze" trzeciego usłyszałam, że razem z koleżaneczkami założyły jego "ant fan klub".. Wrr ! I tak z różnymi sprawami.

Ale jest Mona, smieszni chłopcy i w ogóle ok ok. :p

Francuski jest extra, angielski - no ja lubie ten przedmiot, ale nauczyciel mnie nie.. :evil_lol: Pani od biologii - postrach szkoly usmiechnela sie do mnie, wiec uznali to za crazyolstwo z jej strony.. :diabloti:
Skład nauczycieli jest naprawde ok.

A od 1 wresnia zyje w niepewnosci. Wyslalam zdjecia Lary na konkurs do PP i czekam na wyniki. Może Laruch sie dostanie ? :razz:

No sie rozpisalam xD

Pozdrawiamy wszystkich :multi::loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to straszne z tym koceniem :shake:
ja się z czymś takim nigdy nie spotkałam, w gim było tylko żartobliwe "kici, kici" i oficjalne otrzęsiny z udziałem nauczycieli, też na zasadzie zabawy, w liceum nawet tego "kici, kici" nie było, ale impreza otrzęsinowa będzie.. ja nie rozumiem co fajnego jest w np. wkładaniu komuś głowy do kibla. :shake: ale cóż, są ludzie i taborety..

ooo, mimo że kupuję MP, to przy okazji w sklepie zajrzę do PP, a może Laruchna będzie ? :razz:

Posted

przyzwyczaisz się do nowej klasy i wszystkiego innego

a co do samego gim to trzeba to przeżyć, niestety jest to najgłupszy okres w życiu i zebranie dużej ilości uczniów w tym wieku ma takie skutki jakie ma :roll:
nie mówię że każdy głupi, ale ogólnie taka burza hormonów...jak ja z perspektywy czasu patrze na swoje postępowanie jak byłam w gim to momentami aż wstyd ale teraz z tego się mogę jedynie śmiać :)

niby też nie tak dawno kończyłam gim ale jednak już troszkę minęło, mam jednak wrażenie jakby to było wczoraj :evil_lol:

Posted

Justy$ka napisał(a):
Dzięki za kciuki. :loveu:
Bardzo sie przydały, bo dostałam sie do najlepszej grupy. :p
Zamieszanie straszne - nowe sale, nowi nauczyciele, nowi ludzie.
Ale juz wszystko opanowane.
Z ludźmi nawet mam dobry kontakt, szkole zwiedzilam kilkanascie razy wiec juz mniej-wiecej wiem co i jak, a do nauczycieli juz zdazylam sie popodlizywac wiec tez ok. :diabloti: Z tym ostatnim żartowałam.. :p
Ale nawet nie tacy źli są. xDD

A jak moja przyjaciółka preześle mi zdjecia to wstawię duzo zdjeć z Larąi Żabą w roli głównej. ;) Swoją drogą Lara z Żabą tak sie zaprzyjaźniły "od pierwszego wejrzenia" że ja z Moną nie mogłysmy ich utrzymac, a zabawą nie było końca :p

Pzdr.

Będzie dobrze!

Zabawy suk były może i OK, ale dlaczego one tak się wzszczerzają, co?:evil_lol:
http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200909/C5/46895661.jpg

Pzdr.

Posted

Niestety jak na razie nie mam zdjec psioorow, alee...
... mam moje i moich najlepszych znajomych.
Wiec moze wszystkich po kolei przedstawie ? :razz:

Oto Ja :diabloti: (wiem.. fuj, fuj.)

Oto Monika :diabloti:

Oto Mieszko :diabloti:

(z Mamą :) )

Bartek --> Dziedzic :diabloti:

Posted

MÓJ TEAM

Dzieci z poprzedniego postu to moi najlepsi przyjaciele ?!
Hmm.. Chyba tak. xD Wiem, ze na nich zawsze mogę liczyc.
Powinnam wymienic jeszcze Julię i Natalię.. Ale.. :roll:
W każdym razie :p

Ja <-- Wiem. Zdjęcia tragiczne. Nie znoszę pozowac do zdjęć, patrzec w lustro i na wagę. Wrr. Trzy rzeczy o których nawet jak pomyslę przechodzą mnie ciarki.
Głupek, Idioteczka, Ciemna blondynka <-- mam tu na mysli nie tylko kolor wlosow. :diabloti:

Monika, Mona <-- Głupek, Idioteczka, Elo ELo. :diabloti:
Zawsze razem mamy głupawkę, ale i dni smutku.
Właścicielka psa Żaby i konia Orlika, z którym ma drugie zdjęcie.
Pierwsze chciałabym pozostawic bez komentarza, ale powstrzymac się nie moge. xD Tak to jest gdy dwie blondynki idą do najwiekszogo centrum handlowego w miescie. Rozróba w Smyku (:evil_lol:), H&M-ie i we wszystkich sklepach do których weszłysmy. xD

Mieszko <-- taki mój staaary przyjaciel, Głupek, Idiota, Dureń. :diabloti:
Ale jest i to najważniejsze. xD
Wielki indywidualista. Na balu miał zatańczyc ze mną i miec jaskrawo zieloną marynarke. Niestety na jedno i drugie nie zgodzili sie nauczyciele.:placz::diabloti:

Dziedzic <-- Głupek, Idiota.
Nie ma w szkole osoby, która miałaby wiecej "Fan clubów" i "Anty fanów". Na jego widok dziewczyny mdleją (dosłownie !).
Ale przede wszystkim naprawde dobry przyjaciel !
Na zdjeciu wyszedl jakos tak nieswojo. :roll:

Tak. Team dzieciaków, które maja wieczną głupawkę.
Kazdy jest inny, ma inne zainteresowania, a jednak mozemy sobie ufac i na sobie polegac. :lol:

Posted

Cześć :) Bardzo ładnie na fotkach wyszłaś :p

[url]http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200909/C5/46895661.jpg[/url] hahaha genialne!!! :lol: Pogoń koleżankę, bo chcę więcej takich fot zobaczyć! :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jedna fota to troche mało :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]znajdź czas i wrzuć ciut więcej :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Mało, mało. :shake:

[quote name='pati1033']Ale sie Larusia nagadala :loveu:[/quote]

Oii tak. Oii tak. A jaka później w domu była cichutka i grzeczna. :loveu:

[quote name='stratoos']Hej :hand:

Jaka Lara piękna i duża :loveu:[/quote]

Dziękujemy ! :loveu:

[quote name='deer_1987']Szkoda ze tylko jedno :P[/quote]

Ja teeez strasznieee żaluję. :-(

[quote name='Foxowa'][URL]http://wd5.photoblog.pl/lvp3/200909/F3/48098104.jpg[/URL]
Ja głośniej śpiewam, a nie bo ja :D[/quote]

Obawiam się, że niestety Lara głośniej śpiewa. :shake::diabloti:

[quote name='agaciaaa']Cześć :) Bardzo ładnie na fotkach wyszłaś :p

[URL]http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200909/C5/46895661.jpg[/URL] hahaha genialne!!! :lol: Pogoń koleżankę, bo chcę więcej takich fot zobaczyć! :diabloti:[/quote]

Oii. Dziękuję. :lol:

Monikę poganiam codziennie. :diabloti:
Mam nadzieję, że w koncu mi wysle te zdjęcia. xd

A w ogole to ostatnio mielism gości.
Narobiłysmy się z mamą - nakryłysmy ładnie do stolu, naszykowalysmy ciastka, ciasta, soki, kawy, swieczki - efekt byl naprawde bezbledny.
Znajomi przyszli, troszkę porozmawialismy, a rodzice uznali, że muszą cos im pokazac, wiec wszyscy wybrali sie do innego pokoju. Wszyscy oprocz Lary. Oczywiscie sunia nie mogla zmarnowactakiej okazji..
Wdrapała się przednimi łapami na stół.... I zaczela wyjadac ciasto. :-o

Ale mam byla zla. :diabloti: Nie wiem czy bardziej na siebie, czy na Larę.
Na szczescie w lodowce czekal jeszcze inny wypiek, a spotkanie trwało jeszcze dlugo, dlugo w milusiej atmosferze. :loveu:

Posted

najważniejsze, że ciasto smakowało Laruni :loveu::evil_lol: miała dziewczyna wyżerkę :evil_lol:

ślicznie wyszłaś na zdjęciach, bardzo ładna z Ciebie dziewczyna :loveu: