Dogha Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 I a propos tego 2 pomysłu: http://www.dogomania.pl/forum/f38/grafika-na-fotoblogi-dla-psow-w-potrzebie-143495/index2.html#post12763318 A tak w ogóle to się przywitamy, i podziwiamy piękną Larunie :loveu: Quote
Kinia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hejo! Będe wpadać częściej! Miłego wieczoru! Quote
Cavy Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Cześć Wam. Dotarliśmy i tu (niestety) :evil_lol: Fajna galeryjka, ale ostatnio coś zdjęć mało, a ten banner taki złowieszczy i przerażający :crazyeye: :cool3: Quote
Darianna Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Larcia wyrosła... Zrób jej foto z profilu jak stoi (fotograf kuca) żeby ocenić, jaka duża jest, bo od góry trudno zgadnąć ;) Quote
Cieplutkaa. Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):A tak w ogóle to się przywitamy, i podziwiamy piękną Larunie :loveu: Witamy, witamy i ponownie zapraszamy :p Cavy napisał(a):Cześć Wam. Dotarliśmy i tu (niestety) :evil_lol: Fajna galeryjka, ale ostatnio coś zdjęć mało, a ten banner taki złowieszczy i przerażający :crazyeye: :cool3: Zdjęcia będą.. Ale cały czas jestem u dziadkow, a tu nie wiem czemu nie działa mi fotosik :shake: A bannerek - cudny jak dla mnie :loveu: I taki oddający jej charakter :diabloti: Mój Aniołeczek... deer_1987 napisał(a):Fotki fotki fotki chcemy!! A nawet nie wiesz jak ja bym chciała Wam je tu wstawic :cool1::lol: Quote
Cieplutkaa. Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='jonQuilla']:multi::multi: cześć :loveu: Czyżby telepatia.?! W tym samym czasie pisałam u ciebie post :cool3: Quote
Dariette. Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 witamy! ;) http://i32.tinypic.com/11si9s7.jpg ale piękna sunieczka z ładną maścią, a w tle mleczyki :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Justy$ka']Czyżby telepatia.?! W tym samym czasie pisałam u ciebie post :cool3: :evil_lol::evil_lol: najwyraźniej Quote
Cieplutkaa. Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Dariette.']witamy! ;) http://i32.tinypic.com/11si9s7.jpg ale piękna sunieczka z ładną maścią, a w tle mleczyki :loveu: Dziękujemy za wizytę i za miłe słowa.. ;) Cieszę się z Waszych odwiedzin.. Widocznie ten mój kundel nie jest aż taki brzydki ;):evil_lol: A dawno Wam się nie chwaliłam z osiągnięć Lary :diabloti: Mysza oprócz podstawowych komend jak: siad, lewa łapa, prawa łapa, waruj.. Zna też o wiele bardziej widowiskowe sztuczki, jak np.: A Kuku (patrzy na mnie spomiędzy moich nóg), czołgaj się, turlaj się, obrót (jak za własnym ogonkiem ;]), przybij piątkę, cofaj i slalom między moimi nogami (dwie ostatnie może jeszcze nie do perfekcji, ale jest naprawdę ok :p)... Całkiem nieźle jak na niespełna 6 miesięcznego psa, prawda.? :razz: Pzdr. Quote
Cavy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Mądra psina :razz: Mój pies do tej pory nie opanował slalomu pomiędzy nogami, jak go chce tego nauczyć i jak go już naprowadzam to się kładzie i się nie ruszy :lol: Więc dałam sobie spokój z tym. A kuku też umiemy, świetnie to wygląda jak pies tak patrzy na ciebie do góry :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Uwaga.! Uwaga.! :evil_lol: Jestem w trakcie wybierania kompletu dla Lary (smycz + obroża) i chcialabym poznac Wasze opinie. Mam wstępnie wybrane trzy wzory - które najbardziej przypadły mi do gustu... Napiszcie, który z nich spodobał Wam sie najbardziej, ok.? Wzór 1 Obróżka z odblaskowymi kosteczkami - więc dość funkcjonalna. W dodatku bardzo podoba mi się zatrzask - rónież w kształcie kości. Kolor też jest ok. ODBLASKOWA Obroża M - FIOLETOWA RED DINGO Wzór 2 Ciekawy wzorek i ładna kolorystyka. Rogz obroża HB 02 - BA Choc Feminine Wzór 3 Obroża, w której "zakochałam się od pierwszego wejrzenia" Te kolorowe pacyfki są świetne.! :loveu: W czarnym też Niuni byłoby ładnie Lupine obroża 1" 30-50cm - Woofstock A Wy jak uważacie.? Którą wybrac.? Pzdr. Quote
stratoos Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ja bym 3 wzięła :cool3: Też mi się podoba i zastanawiam się nad jej kupnem :loveu: 1 też niezła i pasowałaby do Lary Quote
Cieplutkaa. Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Ja jeszcze nad tym rogzem myślałam, bo Lara ma różową smycz sumertime, która za nic nie pasuje do tych pacyfek...:roll: A w ogóle to jest taka obróżka o intensywnie różowyym kolorze w motylki.. Nie pamiętam jak się nazywa, ani nie mogę jej teraz znaleźć...:shake: Też mi się bardzo podoba.. Chociaż ona to bardziej do ciemnego, a najlepiej czarnego psa pasuje :lol: Quote
Cavy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Z tych co dałaś, to 3 mi się najbardziej podoba :razz: Quote
Foxowa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witamy się w waszej galerii po raz pierwszy, ale wierz że nas stąd już nie wygonisz :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='jonQuilla']mi się 1 podoba najbardziej ;) Też mi sie bardzo podoba... Kolor jest świetny, kosteczki odblaskowe, a zatrzask wyjątkowo oryginalny.. Ale jak moja pannica by się w niej prezentowała.?! :roll: [quote name='Cavy']Z tych co dałaś, to 3 mi się najbardziej podoba :razz: Taa.. Extra jest :diabloti: [quote name='deer_1987']a ja chce foty :D Heh.. Ja mam na tym komputerze ze 130 udanych zdjeć, ale webalbum i fotosik mi nawalił.. Może na jakąś inną stronę się przestawię :diabloti: [quote name='Foxowa']Witamy się w waszej galerii po raz pierwszy, ale wierz że nas stąd już nie wygonisz :diabloti: Nawet nie będziemy próbowac :eviltong: Witamy w naszym anielskim piekle :diabloti: Quote
Dariette. Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 imageshack i tinypic - najwygodniejsze moim zdaniem. ;) Quote
Foxowa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ja polecam photobucket nigdy mi nie nawalił :cool3: Quote
Recommended Posts