Jump to content
Dogomania

Lara oraz dwa Aniołki: Rutusia [*] i Agencik [*].

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justy$ka']
Nawet nie ma ich jeszcze w aparacie...:shake::diabloti:

[FONT=Georgia]:shake::placz: Chcemy Larunię ...:evil_lol::eviltong:[/FONT]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halgre58'][FONT=Georgia]:shake::placz: Chcemy Larunię ...:evil_lol::eviltong:[/FONT]

Na PW podam Wam dokładny adres...
Chociaż mogę ją dowieźć...
I jeszcze dopłacę :p
To co Ona dzisiaj przez cały dzień wymysla to przechodzi moje pojecie..:shake:

Ranek - sunia w miarę spokojna...
Wyjatkowo jak na Nią.!

O godz. 11 wyjechalismy z domu, gdyz mój brat mial jakies oficjalne zakończenie roku z WOPR-em... Dostali jakies legitymacje (Piotr jest już ratownikiem :razz: Wcześniej był młodszym, ale teraz jest tym... hmm... Normalnym. ??? :diabloti:)... W każdym razie uroczystos była nad stawami poza Łodzią... Zabralismy ze sobą naszego potffora...
Dumna z Braciszka (ma 18 lat, ale co tam :razz:) stałam grzecznie (jak na mnie to też wyjatkowo xDD)... I nagle.. Lara zaczęla tak przerazliwie piszczec.! :-o Ale tak piszczała...
Wszyscy wzrok na Nią... No dobra.... Przeszłam sie z nią...
Pochodziłysmy trochę (odbywało sie to na takim... pomoście?)...
Trener wyczytał w końcu Piotr Ciepły.!
Piotrus wyszedł na przód zadowolony i szczesliwy (naprawdę... tyle co on pływa... baaardzo dużo...)... Ale dla Lary to juz był powód do sensacji.! Wyrwała się do przodu... Potem do tyłu... I nagle: PLUSK.! Tylnimi łapami do wody wpadła... Szybko wyszła...
Musielismy jeszcze z 0,5 h poczekac... Dla Lary było to juz za długo... Uznała, że po co stac na pomoście, gdy można popływac... W końcu nawet gdyby jej sie cos stało to stoi ok. 40-50 ratowników :roll::p
O Matko....! Wszyscy w śmiech.. Nawet trener zaczął sie śmiac do mikrofonu...
Ponieważ widok był przekomiczny... Najpierw wskakuje, ja przerażona, a potem wychodzi.. Z jakimis wodorostami na głowie....
Zaczęłą szczekac... I juz... Ale jaka zadowolona była... Ojcc...:diabloti:

Posted

Ale dla Lary to za mało przygód na jeden dzień.! :shake:

Zadowolona, że potrafi pływac zdecydowała się zrobic krok dalej i zaczac nurkowac... Ale na głębokiej wodzie to jeszcze tak nie bardzo... Więc co wybrała... Największą kałuże na polanie niedaleko nas... Wymieszana z piaskiem... W sam raz dla niej.!
Najpierw zamoczyła łapki by sprawdzic czy w ogóle jest po co zawracac sobie jej szlachetna główkę tą kałużą...
Okazało się, że jednak warto.!
Zaczęła biegac jak szalona (kałuza bardzo długa)... Woda chlapała na wszystkie strony Myszor "roześmiany"...
I wtedy zdecydowała sie zrobic TEN krok...
Włożyła głowę pod wodę i zaczeła "pływac"...
Nie da sie tego opisac..
On wkładała głowę pod wodę z takim zapałem, radościa.... Jakby tam na dnie jakies rafy koralowe byyły czy co....! :evil_lol:

To kiedy ją odbieracie.? :razz::diabloti:

Posted

[FONT=Georgia]:mdleje: i nikt tego nie uwiecznił ...szkoda, wielka szkoda :) z przyjemnością bym zobaczyła Lare w akcji robienia z siebie widowiska :evil_lol:

gratulacje dla brata :)
kilkoro moich znajomych pracowało a część nadal pracuje w WOPRze, głównie sezonami na plaży i wiem z ich opowiadań że to nie jest tak hop siup zostać ratownikiem
[/FONT]

Posted

[quote name='halgre58']Kurde ... i nie było nikogo z kamerą tam, żeby to sfilmował :crazyeye::crazyeye:
Jaka szkoda :placz::evil_lol:

[quote name='Izuuus']Niezła aparatka z niej rośnie :cool3:
A teraz może jakieś zdjęcia? :siara:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:mdleje: i nikt tego nie uwiecznił ...szkoda, wielka szkoda :) z przyjemnością bym zobaczyła Lare w akcji robienia z siebie widowiska :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]gratulacje dla brata :)[/FONT]
[FONT=Georgia]kilkoro moich znajomych pracowało a część nadal pracuje w WOPRze, głównie sezonami na plaży i wiem z ich opowiadań że to nie jest tak hop siup zostać ratownikiem [/FONT]

[quote name='pati1033']hahahaha, ale cwaniara :evil_lol:
no strasznie szkoda, ze nie udokumentowalas tego :(

Wszyscy sie śmiali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

PS: Czyz to nie ejst piękna piosenka.? :loveu:

Posted

Justy$ka napisał(a):
Uznała, że po co stac na pomoście, gdy można popływac... W końcu nawet gdyby jej sie cos stało to stoi ok. 40-50 ratowników :roll::p
O Matko....! Wszyscy w śmiech.. Nawet trener zaczął sie śmiac do mikrofonu...
Ponieważ widok był przekomiczny... Najpierw wskakuje, ja przerażona, a potem wychodzi.. Z jakimis wodorostami na głowie....
Zaczęłą szczekac... I juz... Ale jaka zadowolona była... Ojcc...:diabloti:

:roflt::roflt::roflt:

Jak Gwiazda:B-fly:
...ta to umie zabłysnąć!:cool2:

Posted

Justy$ka napisał(a):
Najpierw wskakuje, ja przerażona, a potem wychodzi.. Z jakimis wodorostami na głowie....

Chciałabym to zobaczyć :D :evil_lol:

Foooooootki!!!! :mad: :diabloti:

Posted

Justyś bo Ci ludzie z galeri pouciekają i sama zostaniesz:evil_lol:
Albo zrobią ci nalot na dom:eviltong: Adres jakoś się znajdzie:eviltong:

Radze Ci się odezwać:diabloti: