halgre Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Justy$ka'] Nawet nie ma ich jeszcze w aparacie...:shake::diabloti: [FONT=Georgia]:shake::placz: Chcemy Larunię ...:evil_lol::eviltong:[/FONT] Quote
Cieplutkaa. Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='halgre58'][FONT=Georgia]:shake::placz: Chcemy Larunię ...:evil_lol::eviltong:[/FONT] Na PW podam Wam dokładny adres... Chociaż mogę ją dowieźć... I jeszcze dopłacę :p To co Ona dzisiaj przez cały dzień wymysla to przechodzi moje pojecie..:shake: Ranek - sunia w miarę spokojna... Wyjatkowo jak na Nią.! O godz. 11 wyjechalismy z domu, gdyz mój brat mial jakies oficjalne zakończenie roku z WOPR-em... Dostali jakies legitymacje (Piotr jest już ratownikiem :razz: Wcześniej był młodszym, ale teraz jest tym... hmm... Normalnym. ??? :diabloti:)... W każdym razie uroczystos była nad stawami poza Łodzią... Zabralismy ze sobą naszego potffora... Dumna z Braciszka (ma 18 lat, ale co tam :razz:) stałam grzecznie (jak na mnie to też wyjatkowo xDD)... I nagle.. Lara zaczęla tak przerazliwie piszczec.! :-o Ale tak piszczała... Wszyscy wzrok na Nią... No dobra.... Przeszłam sie z nią... Pochodziłysmy trochę (odbywało sie to na takim... pomoście?)... Trener wyczytał w końcu Piotr Ciepły.! Piotrus wyszedł na przód zadowolony i szczesliwy (naprawdę... tyle co on pływa... baaardzo dużo...)... Ale dla Lary to juz był powód do sensacji.! Wyrwała się do przodu... Potem do tyłu... I nagle: PLUSK.! Tylnimi łapami do wody wpadła... Szybko wyszła... Musielismy jeszcze z 0,5 h poczekac... Dla Lary było to juz za długo... Uznała, że po co stac na pomoście, gdy można popływac... W końcu nawet gdyby jej sie cos stało to stoi ok. 40-50 ratowników :roll::p O Matko....! Wszyscy w śmiech.. Nawet trener zaczął sie śmiac do mikrofonu... Ponieważ widok był przekomiczny... Najpierw wskakuje, ja przerażona, a potem wychodzi.. Z jakimis wodorostami na głowie.... Zaczęłą szczekac... I juz... Ale jaka zadowolona była... Ojcc...:diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Ale dla Lary to za mało przygód na jeden dzień.! :shake: Zadowolona, że potrafi pływac zdecydowała się zrobic krok dalej i zaczac nurkowac... Ale na głębokiej wodzie to jeszcze tak nie bardzo... Więc co wybrała... Największą kałuże na polanie niedaleko nas... Wymieszana z piaskiem... W sam raz dla niej.! Najpierw zamoczyła łapki by sprawdzic czy w ogóle jest po co zawracac sobie jej szlachetna główkę tą kałużą... Okazało się, że jednak warto.! Zaczęła biegac jak szalona (kałuza bardzo długa)... Woda chlapała na wszystkie strony Myszor "roześmiany"... I wtedy zdecydowała sie zrobic TEN krok... Włożyła głowę pod wodę i zaczeła "pływac"... Nie da sie tego opisac.. On wkładała głowę pod wodę z takim zapałem, radościa.... Jakby tam na dnie jakies rafy koralowe byyły czy co....! :evil_lol: To kiedy ją odbieracie.? :razz::diabloti: Quote
halgre Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Kurde ... i nie było nikogo z kamerą tam, żeby to sfilmował :crazyeye::crazyeye: Jaka szkoda :placz::evil_lol: Quote
Izuuus Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Niezła aparatka z niej rośnie :cool3: A teraz może jakieś zdjęcia? :siara: Quote
jonQuilla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [FONT=Georgia]:mdleje: i nikt tego nie uwiecznił ...szkoda, wielka szkoda :) z przyjemnością bym zobaczyła Lare w akcji robienia z siebie widowiska :evil_lol: gratulacje dla brata :) kilkoro moich znajomych pracowało a część nadal pracuje w WOPRze, głównie sezonami na plaży i wiem z ich opowiadań że to nie jest tak hop siup zostać ratownikiem [/FONT] Quote
pati1033 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 hahahaha, ale cwaniara :evil_lol: no strasznie szkoda, ze nie udokumentowalas tego :( Quote
Cieplutkaa. Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='halgre58']Kurde ... i nie było nikogo z kamerą tam, żeby to sfilmował :crazyeye::crazyeye: Jaka szkoda :placz::evil_lol: [quote name='Izuuus']Niezła aparatka z niej rośnie :cool3: A teraz może jakieś zdjęcia? :siara: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:mdleje: i nikt tego nie uwiecznił ...szkoda, wielka szkoda :) z przyjemnością bym zobaczyła Lare w akcji robienia z siebie widowiska :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]gratulacje dla brata :)[/FONT] [FONT=Georgia]kilkoro moich znajomych pracowało a część nadal pracuje w WOPRze, głównie sezonami na plaży i wiem z ich opowiadań że to nie jest tak hop siup zostać ratownikiem [/FONT] [quote name='pati1033']hahahaha, ale cwaniara :evil_lol: no strasznie szkoda, ze nie udokumentowalas tego :( Wszyscy sie śmiali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PS: Czyz to nie ejst piękna piosenka.? :loveu: YouTube - Tomasz Żółtko - Kochaj mnie i dotykaj Quote
Patisa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Justy$ka napisał(a):Uznała, że po co stac na pomoście, gdy można popływac... W końcu nawet gdyby jej sie cos stało to stoi ok. 40-50 ratowników :roll::p O Matko....! Wszyscy w śmiech.. Nawet trener zaczął sie śmiac do mikrofonu... Ponieważ widok był przekomiczny... Najpierw wskakuje, ja przerażona, a potem wychodzi.. Z jakimis wodorostami na głowie.... Zaczęłą szczekac... I juz... Ale jaka zadowolona była... Ojcc...:diabloti: :roflt::roflt::roflt: Jak Gwiazda:B-fly: ...ta to umie zabłysnąć!:cool2: Quote
Moniek193 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Hahahahha ale historia:D:D Foty cem:diabloti::mad: Quote
Kaya93 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Witanko:loveu: Haha oj Laruchna:evil_lol: Taaak chcemy fotki :diabloti:! Quote
agaciaaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Justy$ka napisał(a):Najpierw wskakuje, ja przerażona, a potem wychodzi.. Z jakimis wodorostami na głowie.... Chciałabym to zobaczyć :D :evil_lol: Foooooootki!!!! :mad: :diabloti: Quote
Tengusia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 uff udalu mi sie dokopac do niespodzianki :multi: rozkoszny robaczek :loveu::loveu::loveu::loveu: Justika - Mała Lara ;-) - zdjęcie: PICT0087.JPG gaduły :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Taaaa, lara wie, jak zwrócić na siebie uwagę! Prawdziwa kobitka z niej.:lol: Pzdr. Quote
Moniek193 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Musze zastosowac drastyczne metody przykro mi:diabloti: FOTY CEEEEEM!!!!!! Natychmiast dawaj nam foty Lary!!! Kto sie podpisuje pod mymi slowami:evil_lol::razz: Quote
LadyK Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [SIZE="4"][FONT="Courier New"]Fooootki :diabloti:[/FONT] Quote
Feigned Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Owczarkowa'][FONT=Courier New]Fooootki :diabloti:[/FONT] popieram :cool3: Quote
Yana Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 no właśnie... co tu tak cicho ? gdzie jest Larunia :razz: Quote
kasia14 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Justyś bo Ci ludzie z galeri pouciekają i sama zostaniesz:evil_lol: Albo zrobią ci nalot na dom:eviltong: Adres jakoś się znajdzie:eviltong: Radze Ci się odezwać:diabloti: Quote
Recommended Posts