Cyraneczka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Miło mi poinformować, że nasza Loczkowa ekipa wypuściła się w ten weekend do Francji na międzynarodową wystawę w Niort (południe Francji). I w "paszczy lwa", w mocnej konkurencji, nie dali się nie zauważyć!! A oto ich sukcesy: Arktogea QUEEN OF NIGHT - CAC, CACIB - UKOŃCZONY INTERCHAMPIONAT!!! CASSINO ROYALE of Cool Water - CAC, Res. CACIB (za Interem, czyli CACIB) OMENA DB Arctic - II lokata. Wspaniały wynik, ogromne gratulacje!!!:multi::multi::multi: Ja szczególnie się cieszę i jestem bardzo dumna, że nasza Quuenie skończyła Intera (czy jak mu tam po nowemu) właśnie w kraju pochodzenia swojego ojca i dziadka! Dziękuję Wam za taką wspaniałą promocję mojej i Waszej hodowli!!!! Quote
gidelskie-psy Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [size="5"]Gratulacje dla Loczków!!!!!!! Quote
galadria Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS]OGROMNE BARAVA DLA PSIAKÓW ,DARKA I BEATKI:).[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]JAK ZWYKLE DALISCIE RADE.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]CAŁUSY DLA NOWEJ INTERCHAMPIONKI :multi:[/FONT] Quote
Nitor-Nivalis Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: SUPER WYNIKI GRATULACJE DLA NOWEJ INTERCHAMPIONKI Quote
jolka11 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 BRAWO ,BRAWO , :multi::multi::multi::multi: OPŁACAŁO SIĘ TRZYMAĆ KCIUKI . :loveu::loveu: Quote
Cyraneczka Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Loczki szaleją nadal! Właśnie wygrali BIS Par Hodowlanych BRAWO!!!!:multi::multi::multi: Quote
galadria Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS]WOW :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bravo,ogromnie się cieszę :evil_lol:[/FONT] Quote
NigdyNigdy Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Beatko, Darku.... Wiecie co o mam Wam do powiedzenia....? :thumbs: I pamiętajcie, słuchajcie tylko Waszego przeczucia- ono na pewno ma czyste intencje ;) Jeszcze raz uściski za doskonały wynik w Niort :cool2: Quote
guina Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [FONT=Courier New]Szacunek! [/FONT] [FONT=Courier New]Gratulacje!!![/FONT] :multi: Quote
sh_maniak Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale wyniki, super wielkie gratulacje :loveu::loveu::loveu: Quote
mortikia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [CENTER] Beatko, Darku - wielkie gratulacje !!! Jak zwykle pokazaliście klasę :loveu::multi:[/CENTER] Quote
husky_strzegom Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Brawo dla Beaty i Darka oraz ich wspaniałych psiaków!!!! Jesteście nie do pokonania!!! Gratki jeszcze raz !!! Quote
piotrjan Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Wielkie gratki dla Beaty i Darka ! :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Piękny wynik ! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dodatkowe gratki za skończenie Intera ! :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]... można poprosić o staweczkę ? [/FONT] Quote
Matakia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :loveu::loveu::loveu: QUEENNIE & JAMES :loveu::loveu::loveu: Quote
efra-husky Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 OGROMNE GRATULACJE BEATKO I DARECZKU :klacz::laola: no i oczywiście drapanka dla nowej Interki :loveu: i Jamesa :loveu: Quote
Florka_xyz Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :terazpol::smilecol:OH jak miło wejśc na dgm i zobaczyc takie radosne wieści:multi: OGROMNE GRATULACJE DLA p.Beatki i p.Darka :loveu::loveu::loveu: No i buzaki dla nowej INTERCHAMPIONKI :smilecol: Quote
Recommended Posts