miska Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Witam!Znaw akcja przygotowania:p:lol:,czy moze ktos z was uzywal feremonow ,ktore prawdopodobnie mozna kupic w sklepach a ktore powinny uspokajac szczenie zabrane od mamy:)?Jesli tak ,to prosze opiszcie ,jak to dziala i czy w ogole..?Poza tym ciekawi mnie gdzie sie to kupuje i za ile? Quote
Arlula Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Nie używałam takich rzeczy, ale proponuję poprosić hodowcę o jakiś mały kocyk lub rzecz, która pachnie jego poprzednim domem i poswięcać mu dużo uwagi, to powinno uspokoić malucha. miska napisał(a):Witam!Znaw akcja przygotowania:p:lol:,czy moze ktos z was uzywal feremonow ,ktore prawdopodobnie mozna kupic w sklepach a ktore powinny uspokajac szczenie zabrane od mamy:)?Jesli tak ,to prosze opiszcie ,jak to dziala i czy w ogole..?Poza tym ciekawi mnie gdzie sie to kupuje i za ile? Quote
Rauni Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 To są feromony suk karmiących (D.A.P), można je kupić w sklepach zoologicznych i przez internet - zastanawiam się też nad ich kupnem, więc będę ciekawa opinii osób, które ich używały. Kosztuje ok. 100 zł, wymienne wkłady ok. 70. Quote
Recommended Posts