Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!
Psiak ma mordkę pinczera ale po wielkości i gabarytach tułowia sądzę, ze wyrośnie z niego dobek z białą łatką na piersiach
ehh te głupie ludzie...tylko kasa, kasa, kasa...

Posted

Ale on jest mniejszy niz pinczer sredni w jego wieku! Mniej niz 2 miechy nie ma a 2 misieczny na zdjeciu w jego temacie wklejony dla porownania jest od niego wiekszy! Ja nic z tego nie kapuje! Jak na moj nos to nawet sredniak nie bedzie! Cos pomiedzy ratlerkiem a sredniakiem! Jutro przychodzi rodzina ogladnac malca! Trzymajcie kciuki:)

Posted

napisałam ogłoszenie na pinczer.foxnet.pl
trzymam kciuki, żeby malec znalazł domek :-)

Mój sąsiad kupił na targu "rottweilera" poczym szczeniak wyrósł na coś pomiędzy ratlerkiem a jamnikiem i jak widiz moją sunię to kładzie się na ziemi i merda ogonkiem O_o

• 2 weeks later...
Posted

Podrzucam mieleckie dobki do adopcji:

w Mielcu jest piękny dobek oddany ponownie do schroniska po dwóch latach po pierwszej adopcji.

A tu jego galeria z opisem i zdjęciami. Jest na prawdę super. Raczej nie jest juz młodzieniaszkiem.
GALERIA

A tu piękna dwuletnia dobka. Również MIelec.

GALERIA:

Proszę o pomoc w poszukiwaniach domków.

Posted

Biedaczek, że też ci ludizen ie pomysleli, że żeby pies nie gryzłmebli to trzeba mu dać zamiennik w postaci zabawki względnei świńskiego ucha :shake:

Posted

Na Slasku jest hodowca Pinczerow,wiem ze gosc potrafi dac sobie rady z agresorami,moze on by go zabral.hodowla nazywa sie z Wzgorza Miasteczka.
Szkoda psa uspic,tylko dlatego ze wlasciciele go rozpuscili i znisczyli:shake:

Posted

Kochani!
Domku pilnie szuka doberman z rzeszowskiego schroniska Kundelek - NERO
Trafił do przytuliska pod koniec września, w takim oto stanie

Teraz wygląda znacznie lepiej - przytył.
Jednak robi się zimno, schronisko jest przepełnione. Nero jeżeli nie znajdzie domu spędzi zime w budzie!!
Cięzko powiedzieć jaki charakter ma Nero - pies jest kompletnie zamknięty w sobie, siedzi w "swoim świecie", człowieka "nie widzi", jest zupełnie obojętny. Wymaga odpowiedzialnego opiekuna, który będzie w stanie do niego dotrzeć za pomocą np. szkolenia klikerowego. Jedynie, co wiemy, to to, że jest niegaresywny.
Pilnie potrzebny dom, choćby tymczasowy, ale doświadczony!

Wątek Nera http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85746&highlight=doberman+nero&page=4

Nero ma ok. 5 lat.

Posted

uratowana przed uspieniem/ przez wlascicielke z powodu przeprowadzki,/troche kuleje,spokojna duzo spi ,ladnie zalatwia sie na dworze,nie interesuje sie moimi psami ani kotami.uratowala ja znajoma,jest u mnie na przechowaniu,suczka jest rasowa ,ma ksiazeczke zdrowia i nawet wynik usg ktory jest dobry.nadaje sie do bloku,do starszej osoby,do domu z kotami.prosba o pomoc w szukaniu domu.kolor suki czarna.

Posted

W schronisku w Olsztynie są dwa dobermany
1.

2 Doberman Junior , piesek ok 1-1,5 roku? znalezionu na ulicy w Olsztynie
cały czas tęskni za Panem.... może ktoś go jeszcze szuka?????
W schronisku czuje się baardzo źle. Bardzo łagodny młody psiak.

Podaję kontakty do schroniska w Olsztynie
tel/fax 089/ 526 82 15
tel 089/ 534 88 88

lub e-mail do mnie ressel@wp.pl

Pomóżmy im wydostać się stamtąd!!!

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104074 Szyszka prawie jak pinczer :cool1:
[SIZE=3]Szyszka - maleńka sunia, ma ok. 2,5 miesiąca. Została podrzucona na teren zakładu razem z drugą sunią, która już na szczęście znalazła dom. Szyszka jest uroczym malutkim szczeniaczkiem, chętnym do zabawy, ale wyjątkowo spokojnym i grzecznym. Taka przylepka i całuśnica. Jej ukochane miejsce to kolana. Oczywiście jak to szczeniak gania, gryzie i bawi się, ale co ważne - nic nie poniszczyła, nie gryzie butów - wie, ze nie wolno. Najbardziej lubi być głaskana. Bardzo spragniona czułości i uwagi. Dobrze znosi jazdę samochodem, pięknie chodzi na smyczy, spaceruje przy nodze. W stosunku do innych psów jest spokojna.
Jest odrobaczona. Przebywa w domu tymczasowym.

SUNIA JUŻ W NOWYM DOMU