Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obdzwoniłam co się dało i namierzyłam już wprawdzie miejsce, w ktrórym miał być Bazyl i go tam nie było (przez to pogryzienie), ale udało mi się skontaktować z właścicielką, która wczoraj wróciła z wakacji, więc mam nadzieję, że za chwilę się odezwie i odpowie na wszelkie pytania dotyczące Bazyla

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://allegro.pl/item223914357_16_mies_rodowodowy_pinczer_sredni_oddam.html

ODDAM 16 miesięcznego rodowodowego pinczera średniego

ojciec: mł.ch.pl, ch.pl Tokyo de la Cappelliere (imoprt Francja matka: mł.ch.pl, ch.pl ARIA ELISSA Skubanek (import Czechy BAZYL jest psem o trudnym charakterze, jest uparty i ma bardzo silny instynkt obrony. Piesek musi być oddany, ponieważ w obecnym domu nikogo nie słucha i nikt z domowników nie potrafi sobie z nim poradzić <B>Numer telefonu w sprawie adopcji: <FONT size=3>

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam
Przy granicy czeskiej w Okrzeszynie został znaleziony doberman ! Jak przypuszczamy pewnie wyrzucony przez właścicieli :shake: Dobermanek jest bardzo łagodny, szuka kontaktu z człowiekiem. Aktualnie przebywa w Krzeszowie, dostaje jeść. Jest bardzo wychudzony, prosimy o pomoc ! Już jutro czyli w poniedzialek 10 wrzesnia trafi do jeleniogórskiego schroniska :( Jesli ktos jest zainteresowany adopcją dobermanka to prosze o kontakt ! A naprawde piesek zasługuje na dom, a co jest najważniejsze, jest spokojny, nie jest agresywny !!
numer komórkowy: 602284031

Oto dobermanek :

Będe ogłaszać go na rożnych forach dla miłośników dobermanów(dobermaniacy jesli znacie takie forum prosze pomozcie mi go tam oglosci) i nie tylko, wiec prosilabym o pomoc w jego ogłaszaniu. Z góry bardzo dziękuje i mam nadzieje, że ktoś się tym cudeńkiem zainteresuje.

Posted

a to już trzeba z jakąś wolontariuszką pogadać albo zadzwonić
Warszawskie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt Na Paluchu
czynne codziennie w godz.: 12.00 - 16.00, również w niedziele i święta
Telefony do biura schroniska: 846 02 36, 868 15 79, 868 06 34, 868 15 78, 0604 778 747
FAX: 846 02 50, e-mail: info@paluch.org.pl
Paluch 2, 02-197 Warszawa
Tel. do wolontariusza: 0503 069 502

Posted

Piesek ma ok 2-3 miesiecy.
Jest baardzo sliczny. Nie umiem wkleic zdjec chetnie skozystam z pomocy i wysle komus na mail! Piesek jest malenki jednak ( nie interesuje sie ta rasa) nie wiem czy to miniatura (karlowaty) czy sredni! Ma dosc grube lapki ale nie mam pojecia jaki to pinczer zdjecia przesle na mail lub komus kto moglby mi pomoc w ich wtawieniu!
Piesek oczywiscie szuka dobrego domku.
Jesli moge, to prosze o wstawienie psiaka w mozliwie jak najwiecej miejsc do adopcji! Z gory dziekuje!
POZDRAWIAM
Prosze o kontakt na gg 3645952 lub tel. 506-525-640

Posted

Tu rowniez napisze!
Piesek zostal wrzucony przez ogrodzenie pod dom hodowli dogow de bordoux ktore chcialy malca rozszarpac, szybka interwencja wlasciciela uratowala mu zycie! Niestety glupich nieodpowiedzialnych ludzi nie brakuje!