Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tego co wiem wszytskie 3 dobki-dwa z tych ktore wkleilas+jeden staruszek kopiowany mialy byc wyciagniete i jechac do hotelu, wiem ze byly chore i mialo to nastąpic mozliwie szybko

Posted

dzodzo napisał(a):
z tego co wiem wszytskie 3 dobki-dwa z tych ktore wkleilas+jeden staruszek kopiowany mialy byc wyciagniete i jechac do hotelu, wiem ze byly chore i mialo to nastąpic mozliwie szybko

Byłoby wspaniale........

• 3 weeks later...
Posted

rita60 napisał(a):
Byłoby wspaniale........

spiesze doniesc ze wszystkie 4 łodzkie dobermany sa juz bezpieczne i szczesliwe poza schroniskiem w tym takze staruszek z hospicjum

Guest monia3a
Posted

Mamy pod opieką około 4 letniego dobermana z rodowodem, chłopaka.
Cudny, duży, proporcjonalny, łagodny.

Nieśmiało zapytam czy macie może jakieś domki dla rodowodowych dobków??

Posted

monia3a napisał(a):
Mamy pod opieką około 4 letniego dobermana z rodowodem, chłopaka.
Cudny, duży, proporcjonalny, łagodny.

Nieśmiało zapytam czy macie może jakieś domki dla rodowodowych dobków??

w tej chwili mam potencjalny dom dla zrownowazonego dobka we Wrocku ale musi byc calkowicie kopiowany
mozesz mi przeslac fotki?ogłosze go na dobermanowym forum

Guest monia3a
Posted

psiak

pisałam do kogoś ze strony dobermany w potrzebie ale nie dostałam odpowiedzi, chciałam zadzwonić lae nie jest nigdzie podany kontakt telefoniczny. Psiak jak najszybciej musi opuśćić miejsce pobytu, mieszka w kojcu, ma już poobcierane łapki od betonu. Jest fajnym i bardzo kontaktowym psiakiem, dał się wyciągnąć z kojca obcym dla siebie osobom.

Guest monia3a
Posted

Koło Białegostoku - w Supraślu. Jeśli będzie domek stały to zabiorę go do siebie i przed wydaniem wykastruję.
Tam gdzie jest teoretycznie nie ma źle ale zero kontaktu z człowiekiem jedynie wtedy jak podają mu jedzenie, dostaje do jedzenia chleb.

Właściciele wyjechali i zostawili go pod opieką sąsiadki, do której zadzwonili i powiedzieli, że nie wracają a psa niech odda. Dom zlicytowali za długi i niedługo wejdzie nowy właściciel, który nie wiadomo co zrobi z psem.

Guest monia3a
Posted

dzodzo masz zapchaną skrzynkę :)

Numer w sprawie adopcji rodowodowego psiaka Monika 501 453 000

aha on ma na imię Kevin

Posted

Myślałam, że jest mniej tych psiaków do adopcji, a tu na wątku widzę jak bardzo się myliłam, echhh

• 2 weeks later...
Posted

Nowe fotki Kevina.

Kevin wczoraj został wykastrowany. Samochodem jeździ rewelacyjnie, na smyczy chodzi cudnie, nie ciągnie ale ma nawyk kojcowy chodzenia w kółko. Pies naprawdę jest rewelacyjny, pierwszy raz mam do czynienia z tak cudnym dobermanem, normalnie pies ideał.
Dziś Camara sprawdza potencjalny domek dla niego w Krakowie i jeśli będzie OK w następnym tygodniu zawiozę go :)

Posted

rasa: mieszaniec

miasto: Przyborówko

sterylizacja: tak
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

opis:
Szczeniak, razem ze swoim rodzeństwem trafił do schroniska z potwornych warunków. Skrajnie wychudzony i odwodniony z trudem doszedł do siebie. Mimo młodego wieku, jest już psem po przejściach, ponieważ życie dało mu w kość. Dlatego szukamy dla psiaka domu odpowiedzialnego i wyrozumiałego.

kontakt:
Schronisko dla zwierząt Przyborówko k. Szamotuł (ok. 30 km od Poznania) 64-500 Szamotuły Schronisko dla zwierząt Rusiec k. Wągrowca 62-120 Wapno Wanda Jerzyk, tel: 501770118, 886368528 Kontakt do wolontariuszy: Weronika (Poznań): 511819130 (najlepiej po 18g.) Magda (Poznań): 665491937 (może nie odebrać, wtedy prosimy o sms)

Posted

dzodzo napisał(a):
to daj znac jak pojedzie do domu

ja odsylalam na Twoj numer potencjalnych chetnych, wczoraj tez jakiegoś pana Andrzeja wyslalam do Ciebie

dzodzo bardzo dziękuję za pomoc :loveu:

Kevin jedzie w niedzielę do Krakowa do Pana z allegro, dom sprawdzony więc nie ma na co czekać oby tylko było wszystko OK