Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mix dobermana z Palucha - Chojrak. Jest w schronisku już ponad 3 lata.
Subtelny, delikatny, trochę nieśmiały, bardzo męczy się w schronisku.
Akceptuje samce i suczki. Ma ok. 9-10 lat.
Po spacerach nie chce wracać do klatki, trzeba go wnosić na rękach. On bardzo cierpi.
Na dniach założę mu wątek. Rozważamy, czy nie zawieźć go do hoteliku u ZuziM, będą potrzebne deklaracje.

Posted

Znalezione na innym wątku:

milamini napisał(a):
A ja mam na sercu 8-miesięcznego dobermana. Samiec czarny podpalany, wychowany w stadzie, w domu dzieci w różnym wieku i koty. Uszy natural, ogon cięty. Pies wymaga wychowania (smycz itp, nie robi w domu), jest zadbany. Tel. do właściciela na pw podam. Z metryką i z dobrym pochodzeniem, Warszawa.

Posted

[quote name='Lidan']

ta sunia nadal czeka. mam faowne foty już, na ile fajowe mogą być zza krat
może ktoś mi tutaj doda? ja nie umiem...
sunia w wieku nieznanym, przebywała w izolatce z raną wkoło szyi, wg weta to rana kąsana, jednak dziwnie równa wkoło szyi.. jakby obroża wrosła.. w schronie!
teraz sunia już zdrowa od kilku tygodni, wróciłą do boksu i nadal czeka i marznie!!

oto jej wątek
http://www.dogomania.pl/threads/174163-Leyla-z-poderA-niAE-tym-gardA-em-strach-i-nadzieja

Posted

znaleziona brązowa dobermana z kopiowanym ogonkiem ale nie uszy. Miła ,młoda sunia. Widac ze to pies pokojowy. Pakuje sie do wyrka i to jeszcze po kołderke a na domiar złego wie co sie trzyma na poduszcze.Ma iśc do Milanówka jak ona w takim zimnie wytrzyba w budzie gdzie ta kołderka podusia:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

czesc kasiu to znaczy gdzie do milanowka do schroniska czy gdzie bardzo podobna do mojego pieska prawie jak rafka albo i ona gdzie moge zadzwonic i zkim sie skontaktowac pod kolderka to ze mna zawsze spala wiec by sie zgadzalo prosze o odpowiedz albo o numer telefonu please i dzieki wielkie

Posted

do naszego schroniska trafł kolejny mix dobka - jak nie było to nie było , teraz wysypało :( - wszystkie info jakie są w kupie:

Imię: ...
Wielkość: duży
Opis: mix dobermana, ma obciety ogon, spokojny, lubi ludzi

Imię: Dobek
Wielkość: duży
Opis: mix dobermana

w miarę jak będzie więcej info będę post edytować.

• 2 weeks later...