Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś zaniosłam sunię na rękach do kolegi, który zgodził się ją przetrzymać (pani, która miała ją w garażu niestety nie mogła, nawet w klatce) do jutra. Niestety jego ojciec zgodził się na to za... kasę :angryy:, 70 zł. Jessu... co za chamstwo!!! :shake: Czy ktoś pomógłby mi to zapłacić? :oops:
Sunia bała się koszmarnie, ale nie gryzła! Można jej robić wszystko... a ona nie ugryzie! Kiedy tylko poczuje grunt pod łapkami... próbuje uciekać! Wykorzysta każdą okazję! Trzeba jej bardzo pilnować... jak oka w głowie... :shake: Foxi ma mnóstwo kleszczy... jeden na drugim... Jeszcze nigdy nie widziałam tylu kleszczy na jednym, małym psie !!! :shake: Dałam jej frontline, ale obawiam się, że to nie wystarczy...
Biedulka jedzie jutro w nocy do Naa!

Kleszcze:

Posted

Ależ to biedulka przestraszona jest :shake: I te kleszcze... :angryy:

Mama nadzieję, że cała akcja zakończy się pomyślnie i niedługo sunia znajdzie się u Naa :roll:

... :-(

Posted

I pojechali...

Naa, uważaj proszę, żeby Ci nie zwiała... Kiedy wychodzić z nią na dwór, bardzo mocno zaciskaj obrożę, żeby się nie wysunęła...

Jeżeli chcesz, to możesz pożyczyć tę klatkę na ile chcesz. Przyda Ci się... Foxi powinna w niej siedzieć w nocy, kiedy śpisz i wtedy, kiedy nikogo nie ma w domu.
Naa, bardzo Ci dziękuję, że wzięłaś ją na DT !!! :loveu::Rose:

Posted

Gosia dzwoniła, psiaczki dowiezione:cool3:
Koło 7:30 pojawią się we Wrocławiu.. Na weekend mam cyfrówkę, także zdamy relację z kąpieli i powolnej socjalizacji Foxy..

Foxy jest urocza, podobnie jak Stokrotka, znajdzie cudowny domek, jestem o tym przekonana!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...