Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeciez dt jest we wroclawiu ,dzien czy dwa w klatce jak trzeba moze pobyc w garazu nawet-tylko transport /czytam ze viris jezdzi po calej polsce 30 zl za 100 km/do wroclawia popytaj

Posted

Sunia chyba znowu ma cieczkę!!!

Dziś leżała na środku jezdni, gdzie auta pędzą powyżej 100 km na godz.

Ma mnóstwo kleszczy...

KOSZMAR :-(:-(:-(

Posted

na mapie pomocy dogo masz kto w wawie ma klatki,jak nie to prosisz straz dla zwierzat ,jak nie to pania dejnarowicz i wolontariuszki z palucha - nie bede wkolko pisac tego samego,na kaucje propozyje mialas tylko wystarczy zrobic to z kims aby klatka nie zginela.napisz o pomoc kogos z tej czesci mazowsza bo nic z tego nie wyjdzie,albo pomoz strazy aby ja zlapali i wyadoptuj potem ze schroniska,tel.do grzegorza ci podalam ,tel.do weta z palmerem rowniez.

Posted

UDAŁO SIĘ ! UDAŁO SIĘ !! UDAŁO SIĘ !!! :multi::multi::multi:

Sunia została zamknięta na podwórku u pani, która ją dokarmia. Po szkole pojechałam tam z Annamą. Udało się nam zagonić ją w kąt. Założyłam jej obrożę i próbowałam zmusić, żeby za mną szła, niestety biedulka siedziała w miejscu, była zszokowana. Wzięłam ją więc na ręcę i zaniosłam do garażu. Była sztywna i przerażona, ale nie gryzła! Sunia może zostać tam do jutra. Ma ktoś jakiś pomysł???

Posted

Ustalona wersja na dziś:
Foxy przyjedzie do mnie w nocy z piątku na sobotę, wraz ze szczeniakiem znalezionym w worku. Gosia przewiezie psiaki w klatce kenelowej Cekinki w nocy z Halinowa do Łazów koło Janek, stamtąd pojadą TIRem do Wrocławia.

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Ustalona wersja na dziś:
Foxy przyjedzie do mnie w nocy z piątku na sobotę, wraz ze szczeniakiem znalezionym w worku. Gosia przewiezie psiaki w klatce kenelowej Cekinki w nocy z Halinowa do Łazów koło Janek, stamtąd pojadą TIRem do Wrocławia.

Jak się cieszę... :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...