mtf zalesie Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 proboj dzwonic do tego z plonska on byl tani jak widze po tym co emir ci powiedziala
mtf zalesie Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 proboj dzwonic do tego z plonska on byl tani jak widze po tym co emir ci powiedziala
Cekinka13* Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Dzwoniłam dziś kilka razy, nie odbiera. Jutro będę dzwoniła.
NaamahsChild Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Suniu, czekam na Ciebie biedulko:-( Ciotki, pomóżcie!
Cekinka13* Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Dziś rano, w szkole zadzwoniła do mnie pani, która dokarmia Foxi. Powiedziała, że ma ją na podwórku!!! Żebym szybko po nią przyjechała, bo chce przejść po siatce, uciec! Od razu zaczęłam dzwonić do znajomych z Halinowa; niestety nikt nie mógł podjechać tam, złapać Foxi i zawieźć do DT. Dzwoniłam również do "Halinowskiego" weta, nie miał czasu. Potem pani zadzwoniła i powiedziała, że ew. może zagonić ją do gararzu i przetrzymać do jutra, sama jednak nie da rady. Bez chwili namysłu ubrałam się i miałam zamiar iść jej pomóc, ale zatrzymał mnie SMS... "Sunia uciekła..." :shake::shake::shake:
Cekinka13* Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 :-( Czuję się bezsilna :shake::shake::shake:
Doda_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 cekinko, ona zostanie zlapana.. potrzeba czasu :-( i kasy na palmer:-(
Cekinka13* Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Jutro idę po szkole do pani, która ją dokarmia, spróbujemy znowu zamknąć ją na podwórko i zagonić do gararzu (max. 24h), gdzie będzie czekała przewóz do DT w Halinowie (max. tydzień) a później na przewóz do Naa. Jeżeli to nie wypali, to załatwiam palmer.
mtf zalesie Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 sprobojcie zostawiac jej jedzenie kolo garazu troche a reszte w garazu.moze sedalinu potem to latwiej wsadzic do transporterka suke
Cekinka13* Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Nie wyszło !!! :-(:-(:-( Pani będzie próbowała ją jeszcze zamknąć na podwórku. Powstał problem... pani dłużej niż kilka godzin nie może jej przetrzymać, a DT w Halinowie nie może jej wziąć !!! :angryy::angryy::angryy:
Recommended Posts