Cekinka13* Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Właśnie się dowiedziałam, TOZ ma klatkę-łapkę, pożyczają, tylko trzeba dać zastaw. Kto mógłby dać? Mtf zalesie, ja już pisałam do b. dużej ilości fundacji, nawet nie raczą odpisać.
mtf zalesie Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ile wynosi zastaw i o dalej zrobisz z suka,moja deklaracja jak narazie jest jednoraowa niestety nie miesieczna
Cekinka13* Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Zastaw to chyba 500 zł, niedługo się upewnię. Niestety nie wiem, co mam z nią zrobić. Znalezienie DT dla niej jakoś czarno widzę... :shake: Myślę o hoteliku, ale ta pieprzona kasa... :shake:
żabusia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Cekinko, jutro będę miała tabletki, jutro też Ci je wyślę. Rozumiem, że na adres który podałaś mi kiedyś do przelewu.
Cekinka13* Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Żabusiu, tak. Dziękuję! Naa może wziąć sunię na DT!!! :multi: Mieszka we Wrocławiu. Jutro będę dzwoniła do fundacji Canis, podobno pożyczają klatkę-łapkę bez zastawu.
żabusia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 O kurcze, to byłoby super! Daj Cekinuś znać czy doszły do Ciebie tabletki?
Cekinka13* Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Żabusiu, tabletki doszły, dziękuję! Niedługo zacznę jej podawać. Coś się na Canis'u nie mogę dodzwonić, zaraz wyślę im maila.
Cekinka13* Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 UWAGA!!! Trzeba pojechać po klatkę-łapkę do Łomna Las, to ok. 20 km od Żoliborza, w godz. 8-16 (7 dni w tygodniu). Potrzebne jest 1000 zł na kaucję, co do grosza będzie zwrócone osobie, która to pożyczy! Trzeba zorganizować jakąś akcję, pojechać po klatkę, zastawić, poczekać i zawieźć sukę do mojej koleżanki, która może przetrzymać ją jakiś tydzień. Później trzeba poszukać transportu do Wrocławia, do Naa, tam sunia ma zaoferowany super DT. Proszę o pomoc !!!
Isadora7 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 OMG sorry ale nie mogę pomóc w sensie finansowym. Ale w górę serca mogę zawołać.
mtf zalesie Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 to ja tez podnosic umiem,zadzwon do strazy dla zwierzat moze.albo do pana grzegorza z pogotowia dla zwierzat w trzciance oni wozili psy z krezla,nikt zastawu za klatke takiej sumy nie da bo jak klatka zginie to zwrotu niie bedzie.a psi aniol pozyczal za kaucje 500 to taniej.taniej to palmer i zapakowanie do naormalnej klatki,dif juz tobie nie pomaga -jest dorosla i na miejscu to moze cos doradzi
emilia2280 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Cekinka13* napisał(a):Czy pożyczy ktoś 1000 zł na kaucję? Pozyczé, ale skád bédziesz miala pieniádze zeby oddac Cekinko? Dla mnie nie jest problemem pozyczka, ale wiem ile klopotu moza takowa sprawic pozyczajácemu, kiedy staje na glowie zeby já splacic.Nie znam wátku, ale upewnij mnie proszé ze jest jakis rozsádny plan.
emilia2280 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Cekinka13* napisał(a):Emilio, to jest kaucja, po zwrocie klatki będzie oddana. Ile kosztuje palmer? Oki. Przepraszam ze nie odczytalam. Na minutké jestem, bo "piszé pracé" :eviltong: Podaj proszé konto na pw, pieniádze przelejé dzis wieczorem, dojdá jutro.
Cekinka13* Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Emilio, to jest kaucja, po zwrocie klatki będzie oddana. Ile kosztuje palmer?
Cekinka13* Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Czy ktoś mógłby pojechać po klatkę i odwieźć ją po ok. tygodniu? Jeżeli ktoś mógłby, to chyba lepiej, żeby Emilia przelała to na jego konto. Poza tym ja mam limit, dziennie mogę wypłacać 200 zł :roll: Emilio, dziękuję !!! :Rose:
Cekinka13* Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Kurczę, jakoś czarno to widzę, naprawdę :shake:. Najpierw trzeba byłoby przywieźć klatkę-łapkę, później poczekać, aż suka się w nią złapie i zawieźć do mojej koleżanki. A co, jeśli suka się nie złapie? Tam biega kilkanaści psów luzem... Co sądzicie o palmerze? SDZ może odstrzelić za 350 zł... Damy radę zebrać taką kasę? Ja mogę dać 50 zł.
Recommended Posts