Foksia i Dżekuś Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 PaulinaB napisał(a):Juz wysyłam wątek znajomej, która mieszka w Prokocimiu to zaraz przy Kurdwanowie, mysle ze nie bedzie problemu i sprawdzi domek, sama ma foksterierke;) Paulinko ,ja mam mixa foksterierke ,a mialam slepuszke z naszego schroniska foksterierke wiec mam do nich slabosc. Moge oczywiscie sprawdzic domek tylko ze dopiero w sobote lub niedzile wieczorkiem , jutro i w piatek jestem poza krakowem caly dziec ,az do pożna wieczor.. Pani Wanda _wtatara to zaufana osoba i jezeli moze sprawdzic wczesniej to napiszcie jej na pw dane .Paulinko ,mnie tez poslij dane na pw ,adres i jak pani sie nazywa bo na kurdwanowie mieszka taka jedna co bierze psy ladne typu fox ,pudel ,a potem usypia.:angryy:
zolziatko Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Witam To ja jestem tym domkiem do sprawdzenia ... i hmm zapewniam że nie wybieram ładnych psów i nie usypiam ..... Swoją drogą dziwnie się czyta temat będąc na lini ognia;) Foksia mi się bardzo podoba, a po przeczytaniu jej historii jeszcze bardziej. Mam nadzieję, że u mnie znajdzie spokój ... bo co do dużej ilości miłości to to jest pewne. Pozdrawiam wszystkich ...
NaamahsChild Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Witaj, Żanetko! Bardzo się cieszę, że pojawiłaś się na wątku. Więc tak: mam transport do Katowic w ten piątek, może uda mi się załatwić do Krakowa na weekend. Pisałam do karusiap także w sprawie wizyty. Chciałabym, żeby wszystko się udało.. Cekinko, ustalałaś już coś?
PaulinaB Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 zolziatko napisał(a):Witam To ja jestem tym domkiem do sprawdzenia ... i hmm zapewniam że nie wybieram ładnych psów i nie usypiam ..... Swoją drogą dziwnie się czyta temat będąc na lini ognia;) Foksia mi się bardzo podoba, a po przeczytaniu jej historii jeszcze bardziej. Mam nadzieję, że u mnie znajdzie spokój ... bo co do dużej ilości miłości to to jest pewne. Pozdrawiam wszystkich ... Hmm każdy kto chce adoptować psiaka musi być siłą rzeczy dokładnie sprawdzony, taka nasza rola, wiele osób obiecuje raj na ziemi, a czesto rzeczywistość wszystko weryfikuje;) Swoją drogą wracam do Krakowa w środe najpozniej z Wroclawia wiec jak do tego czasu nie bedziecie miec transportu to moge wziasc psa;) Pozdr
zolziatko Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Wiem, że domek musi byc sprawdzony ... i rozumiem dlaczego ... więc kto mnie sprawdzi? :D
Cekinka13* Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Myślę, że Foksia i Dżekuś będzie mogła sprawdzić domek w sobotę lub niedzielę? Czy to nie za późno?
NaamahsChild Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Właśnie, kto? Jakby co, to w środę by pojechała..:roll:
Cekinka13* Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Jeśli ma jechać w środę (Naa, masz transport?) to super byłoby, gdyby Foksia i Dżekuś sprawdziła domek w sobotę lub niedzielę. Wyślijcie jej, proszę, adres na PW.
NaamahsChild Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Transport mam praktycznie pewny na środę.. Czekamy na wizytę..
wtatara Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 czyli rozumiem że nie jestem potrzebna do sprawdzenie domku, więc planuje wyjazd
zolziatko Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cekinka ja wysłałam adres swój .... do Foksia i Dżekuś...
Foksia i Dżekuś Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 zolziatko napisał(a):Cekinka ja wysłałam adres swój .... do Foksia i Dżekuś... Tak dostalm i dziekuje ,bede w sobote wieczorkiem ,moze byc taki termin ? Odczytam wiadomosc jutro rano ,chyba ze jakims cudem uda mi sie w pracy :lol:
NaamahsChild Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 To czekamy na efekty.. a najbardziej Foksia:razz:
Cekinka13* Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Czyli wszystko dopięte na ostatni guzik :razz:
Cekinka13* Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Naa, wydaje mi się, że możesz już zacząć pakować Foxi :cool3:
bros Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 dziewczyny zapodajcie jakieś szczególiki odnosnie nowego domku Foxitki :loveu:
Cekinka13* Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Dokładnie... :p Proszę, zajrzyjcie na ten wątek. To jest "moja" ONka, która musi wrócić z nieudanej adopcji... http://www.dogomania.pl/forum/f85/mloda-onka-nieudana-adopcja-znowu-szuka-domu-116750/#post10523460
Wet-siostra Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Foksiu,Ty będziesz mieć więcej szczęścia,prawda???
PaulinaB Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Wet-siostra napisał(a):Foksiu,Ty będziesz mieć więcej szczęścia,prawda??? Na to wygląda:cool3: Właśnie dostałam informacje od Foksia i Dzekus, ktora sprawdzala domek, wszystko gra, mozecie pakowac suńke do Krakowa, ludzie w porządku;)
zolziatko Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ja już się nie mogę doczekać, kiedy Foksia będzie u nas.... Nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby się w jakikolwiek sposób psa pozbywać. O tym jak Foksia będzie się zachowywać w nowym domku postaram się tu pisać :) mam nadzieję, że szybko się poczuje u nas dobrze.
NaamahsChild Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 :multi: To ja pakuję małą.. i w środę pojedzie autkiem:cool3:
Recommended Posts