Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PaulinaB napisał(a):
Juz wysyłam wątek znajomej, która mieszka w Prokocimiu to zaraz przy Kurdwanowie, mysle ze nie bedzie problemu i sprawdzi domek, sama ma foksterierke;)

Paulinko ,ja mam mixa foksterierke ,a mialam slepuszke z naszego schroniska foksterierke wiec mam do nich slabosc.
Moge oczywiscie sprawdzic domek tylko ze dopiero w sobote lub niedzile wieczorkiem , jutro i w piatek jestem poza krakowem caly dziec ,az do pożna wieczor..
Pani Wanda _wtatara to zaufana osoba i jezeli moze sprawdzic wczesniej to napiszcie jej na pw dane .Paulinko ,mnie tez poslij dane na pw ,adres i jak pani sie nazywa bo na kurdwanowie mieszka taka jedna co bierze psy ladne typu fox ,pudel ,a potem usypia.:angryy:

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
To ja jestem tym domkiem do sprawdzenia ... i hmm zapewniam że nie wybieram ładnych psów i nie usypiam .....
Swoją drogą dziwnie się czyta temat będąc na lini ognia;)
Foksia mi się bardzo podoba, a po przeczytaniu jej historii jeszcze bardziej. Mam nadzieję, że u mnie znajdzie spokój ... bo co do dużej ilości miłości to to jest pewne.
Pozdrawiam wszystkich ...

Posted

Witaj, Żanetko!
Bardzo się cieszę, że pojawiłaś się na wątku.
Więc tak: mam transport do Katowic w ten piątek, może uda mi się załatwić do Krakowa na weekend.

Pisałam do karusiap także w sprawie wizyty. Chciałabym, żeby wszystko się udało..
Cekinko, ustalałaś już coś?

Posted

zolziatko napisał(a):
Witam
To ja jestem tym domkiem do sprawdzenia ... i hmm zapewniam że nie wybieram ładnych psów i nie usypiam .....
Swoją drogą dziwnie się czyta temat będąc na lini ognia;)
Foksia mi się bardzo podoba, a po przeczytaniu jej historii jeszcze bardziej. Mam nadzieję, że u mnie znajdzie spokój ... bo co do dużej ilości miłości to to jest pewne.
Pozdrawiam wszystkich ...

Hmm każdy kto chce adoptować psiaka musi być siłą rzeczy dokładnie sprawdzony, taka nasza rola, wiele osób obiecuje raj na ziemi, a czesto rzeczywistość wszystko weryfikuje;)

Swoją drogą wracam do Krakowa w środe najpozniej z Wroclawia wiec jak do tego czasu nie bedziecie miec transportu to moge wziasc psa;)
Pozdr

Posted

Jeśli ma jechać w środę (Naa, masz transport?) to super byłoby, gdyby Foksia i Dżekuś sprawdziła domek w sobotę lub niedzielę. Wyślijcie jej, proszę, adres na PW.

Posted

zolziatko napisał(a):
Cekinka ja wysłałam adres swój .... do Foksia i Dżekuś...

Tak dostalm i dziekuje ,bede w sobote wieczorkiem ,moze byc taki termin ?
Odczytam wiadomosc jutro rano ,chyba ze jakims cudem uda mi sie w pracy :lol:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Foksiu,Ty będziesz mieć więcej szczęścia,prawda???

Na to wygląda:cool3:
Właśnie dostałam informacje od Foksia i Dzekus, ktora sprawdzala domek, wszystko gra, mozecie pakowac suńke do Krakowa, ludzie w porządku;)

Posted

Ja już się nie mogę doczekać, kiedy Foksia będzie u nas....
Nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby się w jakikolwiek sposób psa pozbywać.
O tym jak Foksia będzie się zachowywać w nowym domku postaram się tu pisać :) mam nadzieję, że szybko się poczuje u nas dobrze.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...