NaamahsChild Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 I ze mną.. Dzisiaj przyszli goście.. a Foxy się przywitała:loveu: Nie uciekła!
Cekinka13* Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 NaamahsChild napisał(a):Dzisiaj przyszli goście.. a Foxy się przywitała:loveu: Nie uciekła! :loveu::loveu::loveu:
ewatonieja Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 wchłonęła dobre fluidy i czuje się u NAA bezpiecznie czekamy na objawienie sie tego jedynego człowieka! halooooo!
Cekinka13* Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Naa pisała mi, że jest kolejna chętna na Foxi. Zgadza się na wizytę i umowę adopcyjną. Jest z Krakowa, trzeba zrobić wizytę przedadopyjną. Zmieniam tytuł!
EVA2406 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 To już jakieś światełko w tunelu. Może to już ten domek.
nika28 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cekinka13* napisał(a):Naa pisała mi, że jest kolejna chętna na Foxi. Zgadza się na wizytę i umowę adopcyjną. Jest z Krakowa, trzeba zrobić wizytę przedadopyjną. Zmieniam tytuł! Z Krakowa znam chyba tylko Camarę - napiszcie do niej może będzie mogła przeprowadzić wizytę przedadopcyjną :roll: ;)
NaamahsChild Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Oto mail, który dostałam: Może łatwiej będzie jak powiem, że mieszkamy na Kurdwanowie. No i pare informacji o mnie. Mieszkam sobie z moim chłopakiem i dwiema współlokatorkami niestety w wynajmowanym mieszkaniu. Do właścicielki dziś dzwoniłam z pytaniem czy nie ma nic przeciwko zamieszkaniu pieska. Ona lubi zwierzęta, więc nie ma nic przeciwko. W tym mieszkaniu mamy zamiar pomieszkać dłużej. Persepktywa jest kilkuletnia. Współlokatorki się ucieszyły na wieść o Foksi. A chłopak już deklaruje spacery ;) W pobliżu są tereny zielone, więc jest sporo miejsca do chodzenia na spacerki. Niedaleko też nad Wisłę, a tam miejsc spacerowych mnóstwo. Pies nie jest dla mnie kaprysem jak to się często zdarza, ale jest to świadoma przemyślana decyzja. Wychowałam się w domu, w którym zawsze był pies, a przez ostatnie kilkanaście lat dwa psy. Wiem, że domek taki wynajmowany może być źle odebrany, więc o tym piszę od razu. Z moim chłopakiem myślimy o czymś własnym w niedalekiej przyszłości. No ale wiadomo jak to jest w dzisiejszych czasach. Moi rodzice mają działkę na wsi. więc Foxy będzie mogła na nią jeździć ze mną i wybiegać się do woli. Foksia będzie mieć weekendowe towarzystwo mojego „rodzinnego” psa Kubusia. Kuba mieszka u moich rodziców, gdyż jego panem jest tylko i wyłącznie mój tata. J Drugi nasz pies Fuga przeszła za Tęczowy Most w listopadzie. Tyle o mnie. Mam nadzieję, że Foxy już wkrótce będzie u nas. Zobaczyłam ją pierwszy raz w ogłoszeniu na gumtree i od razu stwierdziłam, że to będzie mój piesek. Czasem tak jest, że wystarczy raz spojrzeć i się wie, coś jak miłość od pierwszego wejrzenia ;) Cały dzień chodziłam i myślałam o Foxy, a gdy wieczorem chciałam już napisać do Pani, to ogłoszenie zniknęło. Dopiero wczoraj wyszperałam je na allegro. A dziś wątek na dogomanii. Pozdrawiam Żaneta :multi::multi::multi: I co wy na to kochani?
Cekinka13* Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 :multi::multi::multi: Coś mi się wydaje, że to jest TO :p
NaamahsChild Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Cioteczki, gdyby udało się dzisiaj zrobić wizytę przedadopcyjną.. eh:roll: Marzenie ściętej głowy..
Cekinka13* Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Zaraz zabieram się do wysyłania PW ludzikom z Krakowa.
PaulinaB Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Cekinka13*']Kto sprawdzi domek w Krakowie??? Juz wysyłam wątek znajomej, która mieszka w Prokocimiu to zaraz przy Kurdwanowie, mysle ze nie bedzie problemu i sprawdzi domek, sama ma foksterierke;)
Recommended Posts