NaamahsChild Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ciotki, zabijcie mnie, ale dzisiaj zaryzykowałam. Wyszłyśmy na ulicę, na trawnik przy ruchliwej drodze. Potem na plac szkolny, chciałam zobaczyć czy sunia pobiegnie razem ze mną. I udało się! Foxy zaczyna chodzić blisko mnie, patrzy uważnie gdzie się poruszam, coraz rzadziej płoszą ją moje ruchy. Nadal zdystansowana do obcych, niepewna na obcym terenie, ale to nie zapieranie się w miejscu, nie sztywnienie, lecz ostrożność i przezorność. Jestem z niej dumna.. zabawy z dziewczynami wchodzą jej w krew.. Może wkrótce zacznie bawić się i ze mną?:roll: p.s. dziś rano obudziłam się z nią w łóżku.. spała ze mną.. a potem zakosiła mój stanik:evil_lol:
Cekinka13* Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Super, bardzo szybko nabiera zaufania do opiekuna :multi:
NaamahsChild Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Taa.. A dzisiaj rano.. zeżarła moją japonkę i pogryzła na kawałki ładowarkę do telefonu:mad::cool1: Zaczyna na Ikara szczekać, ale ten jej w łeb przywalił, że aż miło:p Ale rano przyszła do mnie, domagała się pieszczot, lizała, merdała tym swoim kikutkiem..:eviltong:
emilia2280 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 NaamahsChild napisał(a):Taa.. A dzisiaj rano.. zeżarła moją japonkę i pogryzła na kawałki ładowarkę do telefonu:mad::cool1: Zaczyna na Ikara szczekać, ale ten jej w łeb przywalił, że aż miło:p Ale rano przyszła do mnie, domagała się pieszczot, lizała, merdała tym swoim kikutkiem..:eviltong: Wow, a ten stanik co zakosila, to teraz nosi sama? :lol: I co to jest "japonka"?
Cekinka13* Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Niewiarygodnie szybkie postępy, normalnie nie do uwieżenia!!! :cool3:
Cekinka13* Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Ewatonieja, dziękuję za śliczny bannerek!!! :loveu: Zachęcam do pobrania !!!
Cekinka13* Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Jakie dziś Foxi zrobiła postępy??? :razz:
Julie Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 może warto zobaczyć czy w tej stodole nie zostały maluchy?
Cekinka13* Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Po sutkach Foxi widać, że dawno nie karmiła. Sunia prawie cały dzień/noc kręciła się obok pani, która ją dokarmia. Chodziła przez pewnien czas do baraku, ale przestała; prawdopodobnie miała tam szczenięta, ale zbili je pijacy, którzy często tam przesiadują...
NaamahsChild Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 A takie, że zeżarła Blanche Flexi jak byłam na Śląsku:eviltong: A poza tym to wariatka jak zawsze. Karolinka załatwiła jej fryzjera!:loveu:
Cekinka13* Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 NaamahsChild napisał(a):A takie, że zeżarła Blanche Flexi jak byłam na Śląsku:eviltong: A to cholera jedna :mad: Żeby "mojej" Blanche smycz zeżreć :mad: :evil_lol:
NaamahsChild Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 No właśnie. I to już 2 Flexi, bo pierwszą Blanche przegryzła osobiście:eviltong:
Cekinka13* Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Wet-siostra napisał(a):Loczki czy trwała???;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wet-siostra Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 NaamahsChild napisał(a):Karolinka załatwiła jej fryzjera!:loveu: Loczki czy trwała???;)
bros Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ha ha ha zrobimy dziewczynce irokeza :evil_lol: a tak serio to chyba kilka dni poczekamy jak nam się sunia księżniczka wyadoptuje a na Foxi strupki po wstręciolach kleszczach podgoją :angryy:
NaamahsChild Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jeszcze nic.. Jest bardzo grzeczna, po tym co zgotował mi tymczasowicz nr 4 dzisiejszego dnia. Jestem cała podenerwowana po MEGA awanturze. Przy nim Foxy to anioł!
Wet-siostra Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Psia anielica(wszak to rodzaj żeński...;) ) prosi o dom...:loveu:
Recommended Posts