Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, zabijcie mnie, ale dzisiaj zaryzykowałam.
Wyszłyśmy na ulicę, na trawnik przy ruchliwej drodze. Potem na plac szkolny, chciałam zobaczyć czy sunia pobiegnie razem ze mną.

I udało się! Foxy zaczyna chodzić blisko mnie, patrzy uważnie gdzie się poruszam, coraz rzadziej płoszą ją moje ruchy. Nadal zdystansowana do obcych, niepewna na obcym terenie, ale to nie zapieranie się w miejscu, nie sztywnienie, lecz ostrożność i przezorność.

Jestem z niej dumna.. zabawy z dziewczynami wchodzą jej w krew..
Może wkrótce zacznie bawić się i ze mną?:roll:
p.s. dziś rano obudziłam się z nią w łóżku.. spała ze mną.. a potem zakosiła mój stanik:evil_lol:

Posted

Taa..
A dzisiaj rano.. zeżarła moją japonkę i pogryzła na kawałki ładowarkę do telefonu:mad::cool1:
Zaczyna na Ikara szczekać, ale ten jej w łeb przywalił, że aż miło:p
Ale rano przyszła do mnie, domagała się pieszczot, lizała, merdała tym swoim kikutkiem..:eviltong:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Taa..
A dzisiaj rano.. zeżarła moją japonkę i pogryzła na kawałki ładowarkę do telefonu:mad::cool1:
Zaczyna na Ikara szczekać, ale ten jej w łeb przywalił, że aż miło:p
Ale rano przyszła do mnie, domagała się pieszczot, lizała, merdała tym swoim kikutkiem..:eviltong:

Wow, a ten stanik co zakosila, to teraz nosi sama? :lol:
I co to jest "japonka"?

Posted

Po sutkach Foxi widać, że dawno nie karmiła. Sunia prawie cały dzień/noc kręciła się obok pani, która ją dokarmia. Chodziła przez pewnien czas do baraku, ale przestała; prawdopodobnie miała tam szczenięta, ale zbili je pijacy, którzy często tam przesiadują...

Posted

NaamahsChild napisał(a):
A takie, że zeżarła Blanche Flexi jak byłam na Śląsku:eviltong:

A to cholera jedna :mad: Żeby "mojej" Blanche smycz zeżreć :mad: :evil_lol:

Posted

ha ha ha zrobimy dziewczynce irokeza :evil_lol: a tak serio to chyba kilka dni poczekamy jak nam się sunia księżniczka wyadoptuje a na Foxi strupki po wstręciolach kleszczach podgoją :angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...